sariti cu banu...brand new..brand new..il iau ptr harta de iarna..
Sincer ma asteptam ca hartile sa fie mai bune. Destul de dezamagitor poate ma vor convinge dupa lansarea pe xbox!
Guys, voi il luati?ca stiu daca imi cumpar season pass-u'.
Sent from Mars using Tapatalk 3
Eu nu inteleg ce e cu Season Pass-u' asta... cat costa? Daca il cumpar imi da si jocul si urmatoarele DLC-uri ce o sa apara sau cum?
Sent from my U8815 using Tapatalk 2
Deci de fiecate data cand apare un DLC, il primesc automat daca imi cumpar season pass? Interesant
L.E. : Nuketown zombies este valabil si pentru PS3?
Black Ops 2 Hijacked Spawn Glitch Needs A Quick Fix | EGMNOW
meh....it's not the only thing they should fix![]()
Uitati ce am gasit intr-o discutie pe forumul Call Of Duty: BO2
Sa speram ca asa este, m-am saturat sa astept o luna ca sa apara un amarat de DLC si pe PS3.dont worry this is the last game it does it, treyarch ended the contract with microsoft![]()
Felicitari Renegade! Vreau sa mai joc cu voi dar multiplayer( lucrez la prestige) asa ca astept niste invitatii
Nu are niciun sens sa-i `apostrofezi` pe camperi in jocul asta. Una la mana, Ghost nu te mai fereste de UAV daca stai pe loc. Doi, hartile sunt relativ medii-mici, cu multe colturi si cu CQB incat daca joci cu orice altceva in afara de SMG-uri si shotgun-uri (adica arme de asalt, LMG-uri sau snipere) nici nu poti sa faci altceva decat sa joci tactic si sa te misti mai putin pe harta.
S-a luat si de mine unu ca jucam mai static cu SWAT-ul pe Standoff. Ca si cum ai putea sa alergi si sa tragi de la sold cu o asa arma impotriva unuia cu Vektor sau Skorpion....
LOL, daca eram in echipa adversa cred ca faceam cu nervii, dar e turbat omul n-ai ce zice...BEAST CAMPER!![]()
Da, ma si gandesc la adversarii lui, ce rage au tras))), a si pus audio cu el thunder la final. Sa vezi acum kids of cod ce o sa-l copie la setup
)))
Clipul asta demonstreaza cat de subestimat este perkul engineer. Esti inginer, vezi tot ce are ala in camera, nu intri acolo, end of story.
By Nash in forum Console Club
By Alex Khan in forum Console Club
By Ionut Laurentiu in forum Microsoft Xbox 360
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks