Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 32 of 47 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast
Results 621 to 640 of 926

Thread: Watch Dogs

1. #621 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Bai jocul este foarte tare , nu stiu de ce se plang uni !

Este misto si stilul cu hecareala si stilul cu cover&shoot !

Merita banii 100% , iar ubi nu a mintit de data asta, sunt cateva probleme stupide precum apa ce tasneste din hidrant nu tine cont ca este o masina peste si balteste..aiurea, iar reflexia din geamurile de pe cladiri nu are nici o treaba cu ce este de fapt pe partea reflexiei..lipsa umbrei din faruri..dar gameplay-ul este foarte misto, grafica mai mult decat decenta pe ps4 , cred ca asta conteaza cel mai mult la un joc , pe langa story.

Concluzia : cine vrea ceva nou sa il ia fara grija !

2. #622 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Eu zic ca au cam mintit UbiSoft . Si chiar de mai multe ori: http://www.gamespot.com/articles/wat.../1100-6418171/ .
    Nu zic ca jocul este rau pentru ca nu l-am jucat, dar se vede clar in video ca nu e la fel ca demo-ul initial.
    Cati dintre voi cred acum ca
    va semana cu jocul final?

3. #623 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Unii habar nu au de marketing pe aici. Ce au aratat ubi in 2012 se numeste vertical slice. O bucata din jocul lor, care fie vorba intre noi, nu exista atunci. Watch dogsul pe care il joc eu acum, in aceleasi conditii de vreme/lighting arata la fel ca in 2012, minus chestiile scriptate si 2 efecte bagate la post procesare. E o tactica pe care o aplica toate companiile, inclusiv rockstar.

E urat sa vbesti toata ziua ca pustii aia de pe neogaf despre downgrade, avand in vedere ca downgrade-ul e de fapt upgrade-ul pe care-l primesc mai toate jocurile in prezentari. Acelasi downgrade l-a primit si gta v daca ai vazut trailerele.

Eu inteleg ca ubisoft e dracu gol, fac jocuri repetitive si pe banda rulanta dar dupa cum zic americanii, give props where props are due.

Am uitat sa precizez, povestea pare captivanta. A inceput promitator si pot spune ca sunt ok personajele pana acum, inclusiv aiden.

4. #624 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by memol View Post
    Razvanrazy nu mai erati si cu o fata in grup?
    Dupa poza de la avatar te-am recunoscut
    Ba da, prietena mea, cu o rochie albastra

Nu stiu cum m-ai recunoscut din poza de la avatar, ca acolo e Heath Ledger si Joker

Si nu, nu a fost totul asa ok cu 18+. La unii au intrebat, dar la altii au dat pe "sunt cu tatal prietenului meu" sau chestii de gen. NU. Nu ai 18 ani, poti sa fii si cu presedintele tarii. Nu ti-l dam.

Cat de scaunele erau libere, da, intr-adevar. Am stat fix acolo, am vazut ca au fost libere o perioada de timp, dar dupa aia tot puradei de 8-10 ani s-au asezat si au ramas pe ele, desi lumea din spatele lor se tot schimba.

5. #625 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Eu zic ca au cam mintit UbiSoft . Si chiar de mai multe ori: Watch Dogs visuals have not been downgraded, Ubisoft says - GameSpot .
    Nu zic ca jocul este rau pentru ca nu l-am jucat, dar se vede clar in video ca nu e la fel ca demo-ul initial.
    Cati dintre voi cred acum ca demo-ul pentru The Division va semana cu jocul final?

Am atras atentia acum vreun an ca la fel au facut si la FarCry 3 (nu atat de mult, dar se vede clar diferenta), nici nu ma mira downgrade-ul.
    La The Division am ceva sperante ca va iesi cel putin acceptabil, pentru ca e lansat doar pe PS4, One si PC.
    Oricum, nu downgrade-ul e marea problema, ci minusurile jocului: fizica jalnica, de GTA 3, in special a masinilor (si o mare parte din joc conduci ... ma rog, daca ala se poate numi condus), plus ca nu poti trage din masina, in Vice City puteai, hacking-ul se rezuma la un buton, story-ul devine (pentru mine cel putin) neinteresant dupa cateva ore iar prin Chicago nu ai foarte multe lucruri de facut, avea potential urias jocul, dar executia nu e la acelasi nivel.
    Nici macar nu se poate compara cu GTA 5, GTA 5 pe PS3 iti aduce mai mult fun decat Watch_Dogs pe PC cu absolut toate setarile puse pe Ultra.
    Legat de grafica, s-au axat prea mult pe iluminarea pe timp de noapte, jocul e o copie fidela a Las Vegas-ului, seara parca e folosit alt engine.

6. #626 SP
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Pe ps4 jocul arata ca in prezentarea din 2012 are si fum , are si reflexii , haina se misca tot asa, lumina printre copaci se vede foarte bine, frunzele,iarba nu stau fixe si au o miscare de vant..si se misca fluid.

Uneori arata super bine jocul (daca mergi pe jos) , in masina un prea intelegi detaliile.

Dupa parerea mea , ca minus mare ar fi capitolul cu muzica .. e nasoala iar unele masini se conduc cam dubios, dar te obisnuiesti repede.

---------- Post added 28-05-2014 at 09:46 ----------

Quote Originally Posted by clovnusor View Post
    Watch dogsul pe care il joc eu acum, in aceleasi conditii de vreme/lighting arata la fel ca in 2012

Se pare ca nu doar mie mi se pare

p.s. nu-l mai comparati cu gta, nu au nici o treaba .

ca de exemplu , ai chestii in joc precum :

adica schimbi nota jocului in cu totul altceva, cum sa te plictisesti ?! cum sa nu fie fun !?
    bine asta e noob,loveste si eruptiile alea (pe care nu trebuie sa le lovesti)

7. #627 SP
    Nu e chiar asa. Iluminarea este schimbata. Haina nu se misca la fel ca in filmuletul din 2012 (observa atent ca in 2012 se misca si spatele, nu doar partea de jos).
    Reflexiile pe masini nu sunt prea ok (in GTA V mi-am cromat o masina si se reflecta perfect absolut totul, fara frame drops). Aici reflecta, la fel ca in cazul geamurilor magazinelor, o imagine separata, pusa de producatori, la fel si luminile, doar anumite culori cred ca se reflecta.
    Iarba si copacii se misca si in versiunea de X360, dar nu toate intr-o directie cum ar fi logic, daca ar fi influentate de vant.

Intr-adevar, uneori arata chiar bine. Aseara m-am plimbat putin pe apa (care arata si se misca fenomenal, mai putin cand esti cu omul si se vede prea de aproape, iar textura este foarte praf) si am prins un semi-rasarit, care chiar arata fenomenal.

Intr-adevar, jocul este fun si este foarte bun de pierdut timpul. Chiar ai ce face absolut oricand. Eu cel putin, am piedut app 30 de min jucand sah in parc

Rasko, muzica este mai mult electronica, cel putin din ce am eu mom in playlist. Am inteles ca mai "furi" mp3-uri de la oamenii de pe strada.

8. #628 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Dati-mi va rog niste detalii despre soundtrack. Cum se prezinta? Cine canta? Are Metallica si Naughty by Nature?

9. #629 SP
    Se pare ca la Media Galaxy nu prea au fost "puradei"

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Am inteles ca mai "furi" mp3-uri de la oamenii de pe strada.
    da , asa am mai bagat si eu niste hip-hop in playlist
    Attached Images Attached Images 10174844_881333578548625_6740477206327168816_n.jpg

10. #630 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Serios?

A package arrived at the offices of Ninemsn yesterday, containing a letter and a small safe. Media industry site Mumbrella reports that the letter told the addressee to check their voicemail, only that reporter didn't have a new voicemail. When they then punched a pin code into the safe, the safe started beeping.

11. #631 SP
    Junior Member Frenchie's Avatar
    Astia care il tot compara cu GTA V si nu apreciaza deloc W.D. am o solutie pentru ei:SA NU-L MAI JOACE si sa se bucure de GTA si gata.Nu inteleg cum puteti sa jucati un joc pe care il considerati naspa din punct de vedere grafic si apoi sa va exprimati constant frustarile despre el.Iti place,il joci.Nu-ti place,nu-l joci.

12. #632 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Nu e chiar asa. Iluminarea este schimbata. Haina nu se misca la fel ca in filmuletul din 2012 (observa atent ca in 2012 se misca si spatele, nu doar partea de jos).
    Reflexiile pe masini nu sunt prea ok (in GTA V mi-am cromat o masina si se reflecta perfect absolut totul, fara frame drops). Aici reflecta, la fel ca in cazul geamurilor magazinelor, o imagine separata, pusa de producatori, la fel si luminile, doar anumite culori cred ca se reflecta.
    Iarba si copacii se misca si in versiunea de X360, dar nu toate intr-o directie cum ar fi logic, daca ar fi influentate de vant.

Intr-adevar, uneori arata chiar bine. Aseara m-am plimbat putin pe apa (care arata si se misca fenomenal, mai putin cand esti cu omul si se vede prea de aproape, iar textura este foarte praf) si am prins un semi-rasarit, care chiar arata fenomenal.

Intr-adevar, jocul este fun si este foarte bun de pierdut timpul. Chiar ai ce face absolut oricand. Eu cel putin, am piedut app 30 de min jucand sah in parc

Rasko, muzica este mai mult electronica, cel putin din ce am eu mom in playlist. Am inteles ca mai "furi" mp3-uri de la oamenii de pe strada.
    De curiozitate, pe ce platforma joci? Cat despre masinile cromate din GTA V, ok, e o textura care imita foarte bine reflexivitatea si are un environment mapping ok care "rula fluid", insa sa spui ca "se vedea perfect absolut totul" e totusi cam mult.

13. #633 SP
    Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    Oricum, nu downgrade-ul e marea problema, ci minusurile jocului: fizica jalnica, de GTA 3, in special a masinilor (si o mare parte din joc conduci ... ma rog, daca ala se poate numi condus)
    Nu stiu ce fumati voi oameni buni, dar cu siguranta nu aveau acelasi feedback masinile din Gta-urile Ps2.

Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    Nici macar nu se poate compara cu GTA 5, GTA 5 pe PS3 iti aduce mai mult fun decat Watch_Dogs pe PC cu absolut toate setarile puse pe Ultra.
    Fun-ul, de care vorbesti tu, e relativ.

Rasko, coloana sonora este f.buna. Seamana cu Tangerine Dream (implicit cu OST-ul gta5 si theJourneyFM din Gta4). Piesele licentiate sunt bune din ce am ascultat (funk, soul, un pic de jazz, hiphop, rock) si sunt pe gustul meu, mai putin dubstep-ul.
    Intr-adevar, se pot fura piese de la stand-uri de ziare, magazine, pietoni, lucru care mi se pare ok.

Referitor la comparatii, nu vad de ce trebuie sa fie ba Gta sau ba WD (sau oricare alt exemplu). De ce sa nu ne bucuram de amandoua, din motive diferite?
    M-am mai prostit o ora in open world acu ceva ore si in opinia mea jocul e destul de ambitios si se apropie de nivelul la care ar trebui sa fie un open world, si din pct meu de vedere, pe langa gameplay, totul se leaga de atmosfera.

14. #634 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Optimizarea pe PC e proasta rau de tot , chiar si cu 780 TI in SLI tot avea stuttering la greu si ajunge pe la 24 fps.

15. #635 SP
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    De curiozitate, pe ce platforma joci? Cat despre masinile cromate din GTA V, ok, e o textura care imita foarte bine reflexivitatea si are un environment mapping ok care "rula fluid", insa sa spui ca "se vedea perfect absolut totul" e totusi cam mult.
    Pe X360 si pe PC (cu totul la ultra).

Ideea nu este ca GTA V arata perfect. Ideea este ca GTA V te introduce in univers si in poveste si observi atat de multa atentie pentru detaliile super mici, incat efectiv treci cu vederea anumite neajunsuri. Dar aici nu prea poti, cand vezi cate probleme are.

Repet, jocul este fun, in mod clar il voi termina (spre deosebire de AC Black Flag care m-a plictisit ingrozitor), dar chiar imi doream un GTA V cu hacking si Ubisoft cam asta ne promisesera. Adica un open world game, bine facut, cu poveste inchegata, personaje credibile, atmosfera geniala si grafica realista. Dar au cam ratat anumite puncte.
    Poate daca reuseau sa bage o fizica mai ok la masini/motoare si tot era mai ok.

16. #636 SP
    Pe X360 si pe PC (cu totul la ultra).

Ideea nu este ca GTA V arata perfect. Ideea este ca GTA V te introduce in univers si in poveste si observi atat de multa atentie pentru detaliile super mici, incat efectiv treci cu vederea anumite neajunsuri. Dar aici nu prea poti, cand vezi cate probleme are.

Repet, jocul este fun, in mod clar il voi termina (spre deosebire de AC Black Flag care m-a plictisit ingrozitor), dar chiar imi doream un GTA V cu hacking si Ubisoft cam asta ne promisesera. Adica un open world game, bine facut, cu poveste inchegata, personaje credibile, atmosfera geniala si grafica realista. Dar au cam ratat anumite puncte.
    Poate daca reuseau sa bage o fizica mai ok la masini/motoare si tot era mai ok.
    Permite-mi sa nu fiu de acord cu tine. Gta5 nu m-a bagat in lume asa cum a facut-o 4 pentru ca multe dintre detaliile despre care vbesti (si pentru care sunt cunoscuti R*) lipsesc. Nu stau sa le numesc acum dar daca ai jucat mai mult ambele titluri iti dai seama despre ce vorbesc.

Problema ta (nu o spun cu rautate) este ca nu tratezi ambele jocuri de la egal la egal. Ai plecat direct cu preconceptia ca va fi naspa si downgradat si cand vezi ca intr-adevar nu are fizicalitatea unui joc R*, o iei ca pe o confirmare a parerii tale.
    Nu ti-a promis nimeni un Gta V cu hacking si nici nu a fost vreodata vorba despre asa ceva. Din cate am observat, Ubi prin tot marketingul (mai putin traileru ala de 10 min care e facut in stilul R* si e facut asa pt ca asigura vanzari) a incercat sa se distanteze de Gta5. Ba chiar l-am auzit prin nu stiu ce interviu pe directorul WD spunand ca pe ei nu ii intereseaza cat de vasta este harta, ci detaliul si interactiunea.

Si permite-mi sa nu te cred ca il joci pe PC (ultra). Il joc eu pe Ps4 si grafic e mult peste Gta5. Continuand sa afirmi opusul ma face sa cred ca ori nu l-ai jucat decat pe 360 sau nu faci diferenta intre grafica si stil artistic.

17. #637 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Guys, are cineva din intamplare o precomanda la altex ptr vigilante edition ps4 pe care nu o onoreaza ?eu am facut precomanda acum o luna ptr vigilante edition la pretul de 380,dar mi se pare mult avand in vedere ca dedsec a fost la un moment dat la preorder la 320 ron..

18. #638 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    lol comparati WD de PS4 cu GTA5 de ps3. aiurea si degeaba.
    de ce nu comparati versiunea de ps3 a WD cu versiunea de PS3 a GTA5?
    va axati numai pe SP. daca stai si te uiti la posibilitatile de MP si la diversitate GTA iar castiga

19. #639 SP
    man, pt ca este vorba de old vs curent gen ..se cauta evolutia mai exact..
    eu nu am inteles inca cum joci online ?!
    si mai ales cum joci jocul online cu prietenii(in aceeasi echipa)

20. #640 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    V-am spus ca pe PS4/XOne e cea mai buna versiune? V-am spus

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 47 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 ... LastLast