Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 114 of 147 FirstFirst ... 14 64 104 112 113 114 115 116 124 ... LastLast
Results 2,261 to 2,280 of 2924

Thread: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread

1. #2261 SP
    Junior Member shumy1804's Avatar

16. Table Top Racing: World Tour - 100% - [P] - PS4 - (2/10) - Fun to play, free game, easy platinum, ce sa mai zic ... merita luat cu ps+.

2. #2262 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by EspiritusSanctus View Post
    Cat ar dura platina la Bloodborne, daca ma misc bine? Nu am mai jucat nimic din seria Souls, dar ma consider destul de hard-core cat sa nu ma impresioneze dificultatea. Sper.
    Vreau sa stiu daca sa il incep inainte sa cumpar Overwatch sau nu, iar daca e exagerat de lung o sa mai astepte.
    In functie de cat de hardcore esti poate dura de la 30-40 ( best case scenario) pana la 70-80 daca faci si dlc-ul

3. #2263 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    @nina nice, eu am rămas blocat din iarna la Draft'ul UT, am prins 2 finale.. După care am renunțat

Sent from my D6603 using Tapatalk

4. #2264 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

+ Battlefield 4 - {P} - Noroc cu reducerea de saptamana trecuta ca altfel probabil nu l-as fi incercat si mare pacat ar fi fost.
    Attached Images Attached Images 20160604195447.jpg

5. #2265 SP
    Junior Member Cristache CdinT's Avatar

Nu am terminat atit de multe de la ultimul update din septembrie pt ca am mai jucat (si terminat) si pentru xbox 360.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. #2266 SP
    Member b615dub's Avatar
    #67 Far Cry Primal (3/10) - 100%, Un joc superb, foarte asemanator cu Far Cry 4, placut grafic, distractiv mai ales din pricina misiunilor pentru
    Nu necesita ghid pt collectibles ceea ce e super ok, la final a fost cam plictiseala prea multa alergatura pentru toate skillurile.

Attached Images Attached Images 1l2cf998.png

7. #2267 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Update!
    • The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine 2000/2000
    Lista:

8. #2268 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Goat Simulator (2/10) - [P]
    Nu stiu daca e nevoie de comentarii, toata lumea stie cat de fun e jocul asta si cate easter eggs se gasesc la tot pasul. Toate trofeele sunt usoare si haioase, in afara de Flappy Goat, care mi-a mancat nervii timp de jumatate de ora. Chiar acum costa 16 lei pe PS Store, il recomand pentru oricine vrea sa se relaxeze putin alaturi de "o creatura magnifica".
    Attached Images Attached Images 1l009103.png

9. #2269 SP
    mai baieti, a facut cineva platina la Fallout 4?

10. #2270 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Da, eu.

11. #2271 SP
    congrats. cat ii dai?

12. #2272 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    Goat Simulator (2/10) - [P]
    Nu stiu daca e nevoie de comentarii, toata lumea stie cat de fun e jocul asta si cate easter eggs se gasesc la tot pasul. Toate trofeele sunt usoare si haioase, in afara de Flappy Goat, care mi-a mancat nervii timp de jumatate de ora. Chiar acum costa 16 lei pe PS Store, il recomand pentru oricine vrea sa se relaxeze putin alaturi de "o creatura magnifica".

juma de ora? e binee....am stat 4 ore la trofeul ala pana am reusit

Witcher - Blood and wine 100% (1/10) Pur si simplu superb.

13. #2273 SP

41. Fallout 4 100% [P] (3/10)

Platina nu e grea de obtinut, it just takes time. Si daca nu esti mare fan al seriei poate fi destul de greu sa treci peste gramada de probleme tehnice pe care le are jocul. Altfel un joc destul de mare, amplu, complex. Cum ar zice Donald Trump: "It's Huuuge"! Procentajul reprezinta main game, nu m-am bagat la DLC inca.

PS: M-am apucat de Rocket League care e floare la ureche de platinat, si daca e cineva dispus sa ma ajute cu trofeul legat de jucarea unui meci cu un prieten online, lasa-ti-mi un mesaj pe PSN. Multumesc.

14. #2274 SP
    #32. Styx: Master of Shadows (7/10) - 100% P
    Jocul este extrem de greu si pe cea mai usoara dificultate, iar trofeele sunt si ele pe masura: sa termini fiecare misiune fara sa omori pe nimeni, fara sa fii descoperit, in speedrun, cu toate colectibilele, practic pe toate fetele posibile. Cel putin nu trebuie indeplinite toate conditiile simultan. Cel mai mare chin sunt colectibilele (vreo 300, intr-un joc stealth), pe care le-am facut urmarind walktrough pas cu pas.
    Foarte enervant este timpul de incarcare, de aproape 1 minut de fiecare data cand mori, ceea ce mi se pare absurd, mai ales intr-un joc bazat pe incercari repetate. Fara exagerare, o treime din timpul jucat l-am petrecut in loading screens. Daca nu il aveam gratis de la PS Plus, cu siguranta as fi regretat achizitia.

#33. Uncharted 4 (4/10) - 100% P
    Toata lumea spune ca jocul asta are o platina usoara, eu am fost dezamagit sa vad ca e mai greu decat celelalte jocuri din serie. Pe cand am terminat prima oara jocul abia aveam 10% trophy progression, ceea ce rar se intampla. Am esuat sa fac speedrun in 6 ore (l-am terminat in vreo 6 ore si jumatate), insa exista un glitch cu ajutorul caruia trofeul asta, alaturi de crushing, se pot obtine in cateva minute, si m-am resemnat cu asta. Mare prostie ca cheats nu dezactiveaza trofee, asa nu mai are rost crushing difficulty.
    Attached Images Attached Images capture.png capture2.png

15. #2275 SP
    Member b615dub's Avatar
    Sunt de aceeasi parare in legatura cu dificultatea platinei. Chiar m-am mirat cand cineva de aici i-a dat 1/10 ca dificultate. Am inceput primul run pe Crushing si vreau sa spun ca mi-a luat 2 ore sa termin Chapter 8 si nu vreau sa ma gandesc ce o sa indur pana in 22. N-am vrut sa folosesc glitch-uri sa nu stric farmecul trofeelor blood sweat & tears, asta inseamna Platinele.

16. #2276 SP
    Eu ii dadeam 6/10 daca nu aveam la dispozitie glitchurile alea. De acord cu blood and tears, insa daca jocul iti pune la dispozitie o cale usoara, de ce sa mergi de nebun pe cea grea? M-am grabit cu el pentru ca ma asteapta Catalyst.

17. #2277 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Eu ii dadeam 6/10 daca nu aveam la dispozitie glitchurile alea. De acord cu blood and tears, insa daca jocul iti pune la dispozitie o cale usoara, de ce sa mergi de nebun pe cea grea? M-am grabit cu el pentru ca ma asteapta Catalyst.
    Pentru sentimentul acela cand iei jocul de coarne, te loveste cu pumnul si picioarele, induri calea grea si pana la urma iesi invingator. In mod normal asta inseamna ca l-ai platinat, ai trecut peste maximul care-ti poate da, l-ai cucerit.

18. #2278 SP
    Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
    Pentru sentimentul acela cand iei jocul de coarne, te loveste cu pumnul si picioarele, induri calea grea si pana la urma iesi invingator. In mod normal asta inseamna ca l-ai platinat, ai trecut peste maximul care-ti poate da, l-ai cucerit.
    In viata poti sa tragi tare cand esti tânăr, faci o facultate serioasa, ajungi într-o funcție de birou bine plătită si iti e ușor sa câștigi o paine. Munca inițială se numește documentație, in cazul U4, si consta in a citi un trophy guide si in a studia procedeul in care poți activa speedrun glitch. Pe de alta parte, tot la fel de bine poți sa dai la sapa, simți ca ai luat viata de coarne si chiar ai cucerit bucata de pâine, ți-ai rupt si spatele pentru ea. Choose your destiny!

19. #2279 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Total aiurea comparatia, dar hai ca intru-n joc...
    Incerci sa ai o viata cinstita, o iei de coarne, te chinui, te zbati si pana la urma totul o sa fie ok, castigi o paine (sa folosesc termenul tau).
    Pe de alta parte vrei castiguri in viata dar nu ai chef de lucru, copiezi pe si de la altii, mai plagiezi cate ceva, mai exagerezi, smecherii, manarii, "descurcaciuni de-al poporului de rand" si tot ajungi sa ai parte de painea mai sus amintita. Intr-adevar scopul e la fel, drumul cutreierat insa....
    Asa ajungi sa fii politician veritabil, la un moment dat gasesti atatia prosti de-i si conduci

20. #2280 SP
    saaaaau..... hear me out.... sunt doar...... hear me out..... trofee fara sens....... hear me out...... care nu aduc niciun beneficiu real....... hear me out...... care se manifesta ca o dependenta de droguri...... hear me out...... in sensul in care cu cat aduni mai multe, vrei mai multe..... hear me out...... si care te pot aduce in situatia sa ajungi sa urasti un joc dupa ce...... hear me out..... trebuie sa-l joci de nshpemiliarde de ori pe patruzeci de catraliarde de difficulty settings si cu douzbeziliarde de mod-uri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 114 of 147 FirstFirst ... 14 64 104 112 113 114 115 116 124 ... LastLast