Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 90 of 147 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 140 ... LastLast
Results 1,781 to 1,800 of 2924

Thread: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread

1. #1781 SP
    Junior Member yourwifemykidsx's Avatar
    stiu ca e offtopic, dar e asa trist sa vad trophy hunters romani cu accounturi de uk . gl in continuare tuturor

2. #1782 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Nu este trist deloc.Ce legatura are tara cu hobbies?

3. #1783 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Lasa ca suntem destui care avem conturi de Romania PS4, PS3 & PS Vita Leaderboard (Romania) - PSNProfiles.com
    Bataie mare pt. locul 1
    Si din cate se vede, creste si nr de subscriptii Plus la conturile din Romania.

4. #1784 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    chihihi
    Attached Images Attached Images rune.png lotr.png middle-earth-_-shadow-mordor-_20150225203814.jpg

5. #1785 SP
    Junior Member Shiro's Avatar
    Quote Originally Posted by yourwifemykidsx View Post
    stiu ca e offtopic, dar e asa trist sa vad trophy hunters romani cu accounturi de uk . gl in continuare tuturor

Trebuie sa ai in vedere ca noi (romanii) cand a aparut PS3-ul...nu exista lucruri precum PSN Store Romania. Daca nu ma insel, abea avem Playstation Store RO de vre-un an (sau poate un picut mai mult) in coace. Iti dai seama ca fiecare dintre noi s-a orientat dupa ce "oferte" fiecare regiune avea...sau intr-un final...dupa cati prieteni aveam pe fiecare regiune. Personal nu-mi pare rau sau regrat ca sunt pe PSN UK (EU)...singurul lucru care este incovenient este faptul ca PSN Store EU este mai putin "user friendly" fata de PSN US (cel putin pentru mine).

6. #1786 SP
    Foarte bine spus @Shiro , daca romania avea atunci ps store atunci faceam pe ro , dar asa nu vad rostul sa renunt la 102 platine doar pentru a trece pe ro.Este un hobby la care am muncit destul de mult

7. #1787 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Well, gata cu Shadow of Mordor si cu toate DLC-urile. Nu mai stiu sa fie altele pe vine asa ca ar fi de asteptat sa raman la 100% de data asta.

A fost un joc epic pentru mine, si chiar m-am distrat jucandu-l. E si jocul pentru care am luat cele mai multe trofee din cate am jucat pana acum (75). Doar Bioshock Infinite si Uncharted 3 ar avea mai multe, dar acolo nu m-am bagat sa le adun.

Altfel se pare ca am fost printre primii de pe PS4 care a completat totul.
    Attached Images Attached Images 1l676377.png 65l699a00.png 75l3e279e.png 66l686047.png lotr.png

8. #1788 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar

+ Metal Gear Solid : Peace Walker HD Edition (PS3) - 6/10 - 100% [P] Peace Walker nu este jocul nostru obișnuit de MGS, misiunile Monster Hunter erau ciudate printre multe altele.S ranks au fost destul de enervante, dar am avut un prieten din Grecia (același fus orar), care a ajutat cu ele, si cu Vic Vos (20000 camaraderie).

Acum am toate platinele Metal Gear (cu excepția Ground Zeroes 100%, la care ii zic pas)

Attached Images Attached Images mgspw.png

9. #1789 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    #42 inFAMOUS : First Light - Platinum

Dificultate mult peste celelalte jocuri din seria inFAMOUS, insa este un lucru bine venit si sper ca aceste challengeuri sa le vedem si in viitoarele jocuri din aceasta serie.

10. #1790 SP
    Mie First Light mi s-a parut cea mai usoara. La arene am jucat de 2x sa ma obisnuiesc, dupa care am facut toate din prima.

Nu are nimic mai greu fata de restul, sa nu vorbim ca acele neon orbs sunt foarte usoare de luat.

Este unul din cele mai bune jocuri, da, eu il consider un joc full.

11. #1791 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Tocmai despre asta ziceam si eu , este nevoie de ceva acomodare cu arena mode. In celelalte jocuri inFAMOUS in afara de trofee time consuming nu era nimic greu sau care avea nevoie de mai multe incercari.

12. #1792 SP

+ Sherlock Holmes : Crimes and Punishments (PS3/PS4) - 0.5/10 - 100% [P] Vanez de mult jocul asta, dar nu eram dispus sa dau atatia bani pe el. Cum ieri a fost anuntat pentru PS+, mi-am facut un cont dummy, am activat PS+ de 2 zile pe el (se poate activa 2 zile fara card), si am tras de joc sa il termin cat mai repede. Este platina de 4-5 ore, insa eu am mai facut si pauze, jucam LBP2/PES.

Attached Images Attached Images sh-crimes-punishments.png

13. #1793 SP

+ Pro Evolution Soccer 2014 (EU) (PS3) - 1/10 - 100% [P] Anul trecut am jucat versiunea americana prin PS+, iar acum cea europeana. La 20RON era un chilipir. Majoritatea meciurilor se pot simula.

Attached Images Attached Images pes14.png

14. #1794 SP
    Member legokid220's Avatar

+ Plants vs Zombie Garden Warfare 100% [P] PS4 - Plantina la jocul asta este destul de simpla... Dar este time consuming . La un moment dat mi s-a luat rau de tot... [/QUOTE]

15. #1795 SP
    UPDATE:

#103+Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut - 100%[P] (1/10) The truth will change you - Unul din cele mai bune jocuri pe ps3 pentru mine.Am 100% vanilla version pe pc/360/ps3 si nu am putut rezista sa nu fac si directors cut datorita new game plus Am facut 2 runs tocmai pentru ng+.Maxed out Jensen a fost awesome.Am facut maxim 6 non lethal takedowns , pentru ca missing link fiind integrat te obliga sa faci.Pentru cine doreste sa platineze directors cut , daca nu salvati doctorul si prizonerii in missing link , nu va sari trofeul pacifist.Am avut noroc ca aveam un save inainte de decizie si am bagat un speedrun din acel moment pana la final.Recomand directors cut , mult mai finisat decat vanilla si ng+ este un mare PLUS!!!.Pentru mine este un joc de nota 10.Vocea lui Jensen bad ass , soundtrack superb , boss fights cool si story excelent + cand alegi finalul si nareaza Jensen genial.

Attached Images Attached Images 1l27ef8b.png

16. #1796 SP
    [spoiler=Platinum Arhive]

#1. Silent Hill: Downpour 100% (4/10)

#2. Disgaea 3 - 100% (8/10)

#3. Disgaea 4 - 100% (9/10)

#4. Resident Evil 6 - 100% (7/10)

#5. Final Fantasy XIII - 100% (7/10)

#6. Beyond: Two Souls - 100% (3/10)

#7. Final Fantasy XIII-2 - 100% (3/10)

#8. Trinity Universe - 100% (7/10)

#9. Ni no Kuni: Wrath of the White Witch - 100% (3/10)

#10. Catherine - 100% (10/10)

#11. Tales of Graces f - 100% (6/10)

#12. Tomb Raider (2013) - 100% (4/10)

#13. Final Fantasy X HD Remaster - 100% (7/10)

#14. Final Fantasy X-2 HD Remaster - 100% (6/10)

#15. Ar Tonelico Qoga Knell of Ar Ciel - 100% (6/10)

#16. Murdered: Soul Suspect - 100% (1/10)

#17. Nier - 100% - (4/10)

#18. No More Heroes: Heroes' Paradise - 100% (7/10)[/spoiler]

#18. No More Heroes: Heroes' Paradise - 100% (7/10) - "Welcome to The Garden of Madness" - Well, duhhh! Desigur ca a fost o nebunie pentru mine sa incerc sa joc/platinez un joc hack & slash pur...nu cred ca ma mai ating de ce tine Hack & Slash pur toata viata ) Sa vedem...ce ar fi de spus despre jocul asta...pentru mine a fost o experienta cam plina de nervi si pe alocuri frustranta cu jocul acesta; misiuni in care trebuia sa joci la perfectie fara sa te atinga vre-un inamic, si sa faci in acelasi timp gold ranking, luptele mi s-au parut cam...stiff? Camera in jocul asta e de tot rasul, si unii bosi la Bitter difficulty chiar mi-au scos peri albi din cap Cat ce priveste povestea...nu prea m-a prins...am vazut un "Let's Play" pe YT cu primul joc si ma asteptam sa ma prinda, avand in vedere ca primul joc mi s-a parut interesant. Cat ce priveste (faimoasele) glume SUDA51...gen "breaking the 4th wall"...am mai intalnit si in alte jocuri (in care chiar erau comice in comparatie cu NMH), deci nici macar de aspectul asta nu m-a incantat. In schimb unele melodii chiar mi-au placut...in special de la "Bad Girl", "Holly Summer" & "Harvey Moiseiwitsch". Trofeele au fost destul de grelute pentru mine...sa fac Gold ranking la toate genurile de misiuni & part time jobs, S Ranks la story battles si...Score Attack!!! Nota pentru enjoyment 2/10....Dificultate 7/10

1l320304.png

Si acum, dupa o noapte plina de nervi si dureri de cap...pot sa o sterg la somn

17. #1797 SP
    Vesti bune, acum daca ar permite stergerea jocurilor cu 1-2 trofee primite...

Sony's Beta Testing PS4 Firmware Update 2.50 Now - Push Square

Other improvements – again, as per second hand sources – include the ability to remove games from your profile where you haven't earned any Trophies, as well as the ability to search for specific trinket details online.

18. #1798 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Da, ar fi perfect dacă te-ar lasa să ștergi oricare set.

19. #1799 SP
    Junior Member Nandy001's Avatar
    gata Metro 2033 - 100%, un joc bun, pacat ca trebuie sa-l termini de 3 ori daca nu esti atent, urmeaza Tomb Raider Definitve Edition, multiplayer e gata, azi ma apuc de campanie, bafta tuturor! poate reusim sa facem un boosting thread pentru unele jocuri, sa nu mai stam dupa unu' sau altu' de prin tari cu fusuri orare diferite...

20. #1800 SP
    Nu este chiar o platina dar...am zis totusi sa las un "mic" review si la acest mic joculet.

Papo & Yo - 100% - “To my mother, brother and sisters with whom I survived the monster of my father.” Super joculetul! Desi nici macar nu am simtit cum a trecut timpul cand m-am jucat (si terminat) jocul...mi-a placut la nebunie. Poate e si din cauza ca ma pot relata mult cu personajul principal dar...chiar mi-a placut acest joc. Lumea explorata mi s-a parut unica, bizara dar in acelasi timp...frumoasa <3 Soundtrack-ul de asemeni a fost mirific si unele portiuni ale jocului chiar m-au tinut in suspans (in special pe la final cand ma fugarea Monster). Poate pentru multi care au jucat jocul, au vazut de la 1Km revelatia de la final...dar eu chiar am fost surprins sa vad defapt ce semnifica Monster...sau acele broaste. Super jocul! Multumiri enorme lui JeNeI ca s-a "indurat" si mi-a creat un cont trial pentru PSN Plus de 2 zile ca sa pot juca jocul. Thanks bro' ! I owe ya' one! Nota pentru dificultatea trofeelor: 1/10. Nota pentru enjoyment: 10/10

Irrelevant stuff: Si unele persoane se plang ca primesc numai indie pe PSN Plus si ca nu-s frumoase jocurile. Intr-un viitor apropiat cand imi voi face si eu o subscriptie pentru PSN Plus...va fi in mod clar pentru jocurile indie.

Irrelevant stuff #2: Ce ciudat e sa nu am in lista mea de trofee acea platina in dreptul jocului (but hey!!! It's a PSN game...can't ask for the impossible rite?

9f60c1175972e076720c0d10a2af7daa2f10528d.png

Si acum revenim la Platinum #19...The Evil Within

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 90 of 147 FirstFirst ... 40 80 88 89 90 91 92 100 140 ... LastLast