tanchist
---------- Post added 11-01-2015 at 16:50 ----------
si infanterie
Pe xbox 360 ... se poate da Share la premium ? Daca cumpar cu cineva?
---------- Post added 12-01-2015 at 12:20 ----------
Doreste cineva sa imi dea si mie share la premium pe xbox 360?
La Battlefield 3 mergea sigur facand transfer de licenta. Adica persoana cu premium sa iti dea tie contul lui, tu sa donwloadezi contul pe xbox-ul tau, dai "transfer license", iar apoi sa downloadezi dlc-urile de pe contul lui.
Probabil merge si la bf4.
hai ca s-a vazut misto cand a trecut ala cu jetu peste palmieri
mai lasa naibi Destinyu' ala![]()
Din ce am vazut in clipurile alea tragi direct la tinta si cu tancu' e un pic mai dificil...sau cel putin asa mi se pare mie.
Hey guys![]()
Am cumparat si eu jocul (varianta non premium) , iar in lista de trofee imi apar si dlc-urile. Pot sa iau platina daca fac toate trofeele din jocul original , sau va fi necesar sa cumpar premium pentru asta?![]()
platina la orice joc se ia doar pe partea de main-game, adica nu se iau in calcul DLC-urile (trofeele lor sunt separate)
---------- Post added 22-01-2015 at 23:39 ----------
ultimu ca-s plictisitor deja.
Nu esti. Imi este asa dor de jocul asta... Dar ajung asa de obosit seara acasa, ca nu imi mai arde de nimic. Astept duminica.
aseara am dat peste unu ce conducea littlebirdu intr-un mare fel..mare maestru , bai deci intra cu el dupa tine prin cladire..eu ca ala n-am mai vazut , nebun dar si meserias in acelasi timp
in Zavod dadea niste ture d-ala cu nos prin halele alea.. ziceai c-a venit circu') tare omu oricum
Bookmarks