Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 73 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast
Results 701 to 720 of 1460

Thread: Battlefield 4

1. #701 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Păi am în PS4 dar nu ştiu cum să postez pe forum, mai bine add me la friends se7enfury şi vezi acolo la overwiu, este un filmuleţ de 14 min, mai pe la sfârşit este fază.

Se pot edita filmele din PS4

2. #702 SP
    Member cipvas's Avatar
    Ai Share Factory. Tai, copii, editezi, pui pe stick(pt. Youtube) sau Facebook si apoi aici. Simplu.

3. #703 SP
    Member j0hnnyReaper's Avatar
    @Se7en

10 sensitivity?

Eu joc cu 100 pe X360 si voi jucati cu 10 ?

4. #704 SP
    Am schimbat pe 15, am editat, pun pe youtube apoi pun link pe forum.

5. #705 SP
    Cum sa joci cu atat de putin, iti ia o ora sa faci o intoarcere de 360grade.

6. #706 SP
    Ma enervează rău interfaţa la PS4, nu poţi să faci upload pe nimik, cum dai copy text- paste PS4 ?, copiez de pe fb şi pun pe forum link-ul.

7. #707 SP
    Member cipvas's Avatar
    Uite, te ajut eu. Iti dau un link ce te ajuta sa extragi videoul de pe pagina de Facebook. Iar apoi il urci pe Youtube sau direct aici.

Download Facebook, Youtube Videos

8. #708 SP
    Mai bine îmi dai pm cu datele de fb şi îţi trimit cerere, vezi acolo până întru eu pe pc să fac upload pe youtube.

Când îi vedeam pe alţi pe youtube că se vaită că sunt limitaţi în PS4 să facă astfel de chesti, nu îi înţelegeam, acum da.

Am citi dar downloadeaza altceva.

Nu sunt obişnuit cu aim-ul şi cresc treptat sens.

9. #709 SP
    Member cipvas's Avatar
    Citeste cu atentie ce ti-am dat in link-ul ala. Click dreapta...save as...salvezi fila ca un clip video in calculatorul tau, apoi o urci aici ca atasament.

10. #710 SP
    https://www.facebook.com/photo.php?v=906463722712451

Trebuie să fi logat pe contul tău.

Si mai jos toata runda, cel mai bun meci al meu, am iesit primul.

https://www.facebook.com/photo.php?v...13432733509162

---------- Post added 14-06-2014 at 18:04 ----------

Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Only in BF4, am dat head shot unui pilot în elicopter în timp ce eram pasager în alt elicopter şi am totul înregistrat

Gata si varianta youtube

https://www.youtube.com/watch?v=NGiF...ature=youtu.be

11. #711 SP
    Member lucian43's Avatar
    eh si eu care credeam ca ai tras cu bolt action sniper... cu semi-auto e floare la ureche

12. #712 SP
    Member b615dub's Avatar
    Damn, 100 sensitivity eu joc cu 25 si e super ok asta pe PS3

13. #713 SP
    @b615dub

Este ok pentru casual-playing. Acum ceva luni chiar am avut o perioada competitiva; am reusit sa batem destule clanuri in acea perioada, dupa care m-am plictisit si n-am mai continuat (eram intr-un clan cu ceva norvegieni, suedezi, polonezi, englezi, olandezi)

Asta din cauza faptului ca m-am cam plictisit de BF4, nu din cauza lagului, hitbox, etc, cu care am foarte rar probleme, dar din cauza ca nu este ceva complet nou fata de BF3. Totusi, desi problemele nu ma afecteaza prea mult cand joc solo, jocul nu este intr-atat de bine facut incat sa se poata juca bine competitive-ul, motiv din care acum s-a cam stins in BF4.

Voi continua pe PS4 cel mai probabil, cand o sa-mi cumpar, preferabil sa joc cu romani de-ai mei si sa-i rupem pe straini. Amin... va veni si timpul xD.

Battlelog ID, sa nu ziceti ca vorbesc aiureli:
    Progression - JOHNNY RAPTOR - Battlelog / Battlefield 4

14. #714 SP
    Member Hansel31's Avatar
    johny tata esti forta pe bf4 , 6800 killuri cu o arma..!!laser frate, eu dabea am ajuns la 300 cu una! si cred ca 500 in total

15. #715 SP
    Quote Originally Posted by Hansel31 View Post
    johny tata esti forta pe bf4 , 6800 killuri cu o arma..!!laser frate, eu dabea am ajuns la 300 cu una! si cred ca 500 in total
    Eh, nu conteaza cate kill-uri ai cu o arma.

Si daca 6800 sunt multe, in BF3 am 10800 cu cutitul si 18000 cu M16A3

16. #716 SP
    Member b615dub's Avatar
    Felicitari pentru stats-uri, foarte impresionante Nu prea sunt obisnuit sa joc shootere pe consola dar vad ca nu n-ai probleme

17. #717 SP
    Joacă cu aim şi are cod pt. sabie

18. #718 SP
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Joacă cu aim şi are cod pt. sabie
    Am sabie de samurai. Range 10+m.

Treaba e ca toti romanii ziceau ca am coduri in BF3, dar strainii n-aveau treaba. Romanilor chiar le era ciuda

19. #719 SP
    Păi sincer când ma uităm la alţi că au scor 20 - 2 eram sigur că ăia joacă cu mouse, acum văd acelaşi scor şi pe PS4, mi-am scos teoria asta din cap, pur şi simplu ai un control bun şi ştii unde să tragi.

20. #720 SP
    Member Hansel31's Avatar
    johny tu mai joci bf 3?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 73 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast

Bookmarks