Am cum sa vad cat timp am jucat multiplayer? In battlelog sau altundeva? Joc pe PS4
Mersi, m-am tot uitat pe acolo da nicicum n-am observat ca scrie TIME acolo la skill. Ma asteptam sa fie scris mai mare.
Am cum sa vad cat timp am jucat multiplayer? In battlelog sau altundeva? Joc pe PS4
Mersi, m-am tot uitat pe acolo da nicicum n-am observat ca scrie TIME acolo la skill. Ma asteptam sa fie scris mai mare.
Probabil ca o sa faca parte din viitorul pachet dlc : "Dragon's Teeth" ce s-ar parea ca o sa iasa pe 3 iunie.
Battlefield 4 Dragon's Teeth | Official Site
daca ma uit mai bine in clip, de fapt este din ultimul pachet :"final stand"
Discul e intact .... mi.a dat eroarea la 2 zile dupa ce l.am cumparat .. e singuru joc care imi face asa .... si ma dispara .... azi mi.a dat de 2 ori in maxim 2 h
Nu mi.a dat nici o eroare ... e singutu joc carr imi facr asa .... am jucat si Campania pe Cd 2... si a mers fara probleme ...
Heeelp!
Am jucat 50% din campanie dintr-o bucata, am iesit din campanie, am intrat in MP, am jucat 1 ora, iar cand am vrut sa continui campania, nu mai am salvarile, ma pune sa o incep de la 0... Solutii?
Joc pe PS4, la notificari -> uploads imi apar cateva fisiere "saved data battlefield 4"
Super
Nu pot sub nici o forma sa recuperez salvarile? Ca parca le salveaza si in cloud... (Am PS+)
Bookmarks