Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 81 of 149 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 131 ... LastLast
Results 1,601 to 1,620 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #1601 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Vai Wickyz ce "enervant" ai fost aseara cand jucai numa cu Blackhawk-ul am impresia pe harta Isla Inocentes , nici macar nu incercati sa puneti bomba lol , doar survolati insulita cu primele MCOM-uri si ne omorati cand ne dadeam spawn .

2. #1602 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    O sa intru si eu in posesia jocului saptamana asta,multumita lui Zero!
    See ya on the battlefield

3. #1603 SP
    Member Downshifting's Avatar
    O arma exceptionala si deseori uitata e PP2000Avtomat. Foarte silentioasa, uluitor de rapida (cred ca are cea mai rapida rata de foc din joc, sa o intreaca poate doar MG3, dar orice comparatie cu harbul aia de arma se opreste aici) si mai mult decat multumitor de precisa. Aproape ca imi pare rau ca am facut platina la ea, nu o voi mai folosi o perioada pt ca nu mai primesc stele. Cred ca urmatoarele pe lista de plat sunt XM8 Proto si UZI.

4. #1604 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Ciudat e faptul ca PP2000 era considerat un pistol in MW2 , sincer asa si arata .

5. #1605 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Si eu o sa fac rost de el zilele urmatoare, abia astept.
    Vad ca mai toti care discutati aici sunteti pe PS3. Pe X360 nu joaca nimeni de pe-aici?

6. #1606 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    O s-o incerc si eu. Am jucat pana acum cu AKS-74 si UMP 45, trebuie ceva mai rapid!

7. #1607 SP
    Quote Originally Posted by raul12 View Post
    Ciudat e faptul ca PP2000 era considerat un pistol in MW2 , sincer asa si arata .
    Dap, e discreta si eleganta ca design, feroce in lupta cand e folosita cum trebuie. Ma crezi ca am eliminat squaduri de 4 oameni avand timp sa o si reincarc intre killsuri? E atat de rapida si silentioasa incat aia nici nu stiau ce si de unde i-a lovit.

8. #1608 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Misto , sincer preferata mea e AKS-74 mai ales cu un 4xscope are un accuracy decent pt o arma de engineer , pacat ca se termina gloantele destul de repede iar incarcatul tine destul de mult mai ales daca is face 2 face cu mai multi inamici e nasol .

9. #1609 SP
    Junior Member Bizrox's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Si eu o sa fac rost de el zilele urmatoare, abia astept.
    Vad ca mai toti care discutati aici sunteti pe PS3. Pe X360 nu joaca nimeni de pe-aici?
    eu joc pe xbox 360

10. #1610 SP
    Misto , sincer preferata mea e AKS-74 mai ales cu un 4xscope are un accuracy decent pt o arma de engineer , pacat ca se termina gloantele destul de repede iar incarcatul tine destul de mult mai ales daca is face 2 face cu mai multi inamici e nasol .
    Pai cred ca lumea s-a plictisit de cate ori am spus treaba asta, dar armele de la inginer sunt cel mai potrivite pt hardcore mode. Acolo omori un adversar cu mai putine gloante si deci problema de a ramane fara munitie sau cu incarcatul des al armei apare mai rar. Si in plus RPG-urile sunt mult mai eficiente anti-infanterie decat in normal core, unde mi s-a intamplat sa trag cu Gustavul intr-un grup de trei inamici fara sa moara niciunul. In hardcore pe hartile cu multe case (Arica, White Pass etc) faci lejer multi kills cu RPG-urile.

11. #1611 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by Bizrox View Post
    eu joc pe xbox 360
    Te-am adaugat la Friends, poate ne vedem pe campul de lupta dupa ce fac si eu rost de joc.
    Cine mai joaca pe Live, feel free to add me.

12. #1612 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    O arma exceptionala si deseori uitata e PP2000Avtomat. Foarte silentioasa, uluitor de rapida (cred ca are cea mai rapida rata de foc din joc, sa o intreaca poate doar MG3, dar orice comparatie cu harbul aia de arma se opreste aici) si mai mult decat multumitor de precisa. Aproape ca imi pare rau ca am facut platina la ea, nu o voi mai folosi o perioada pt ca nu mai primesc stele. Cred ca urmatoarele pe lista de plat sunt XM8 Proto si UZI.

Quote Originally Posted by superman90 View Post
    O s-o incerc si eu. Am jucat pana acum cu AKS-74 si UMP 45, trebuie ceva mai rapid!
    Incercati UZI-ul. Cea mai buna arma de la Inginer (imo)

13. #1613 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Vai Wickyz ce "enervant" ai fost aseara cand jucai numa cu Blackhawk-ul am impresia pe harta Isla Inocentes , nici macar nu incercati sa puneti bomba lol , doar survolati insulita cu primele MCOM-uri si ne omorati cand ne dadeam spawn .
    Asta e cum ai zice ca de ce nu da pilotul la Apache defuse la MCOM. Eram doi oameni din 12 in Blackhawk. Ne indeplineam rolul de protejat MCOMul armat. Ce nu ai observat tu a fost faptul ca din 12 oameni la noi 9 erau Racooni cu 12X. Pana la urma am castigat multumita lui Kepzy care a armat toate MCOMurile singur si lui waches2 care facea ploaie de plumb peste MCOM.

14. #1614 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    lolAti vazut ce frumos e cand ii dai cuiva o grenada in cap ? Eram pe acoperis , ultima baza , Port Valdez, langa M-COM un inamic , eu arunc o grenada exact in cap la un recon. Mi-a placut cum s-a miscat corpul , si nu s-a prins de unde a venit !

15. #1615 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Asta e cum ai zice ca de ce nu da pilotul la Apache defuse la MCOM. Eram doi oameni din 12 in Blackhawk. Ne indeplineam rolul de protejat MCOMul armat. Ce nu ai observat tu a fost faptul ca din 12 oameni la noi 9 erau Racooni cu 12X. Pana la urma am castigat multumita lui Kepzy care a armat toate MCOMurile singur si lui waches2 care facea ploaie de plumb peste MCOM.
    Defapt noi am castigat . Cel putin cand eram si eu de fata .
    E ok , doar ziceam ca faza , ca nu va prea vedeam omorandu-va sa puneti bombe la MCOM's , intradevar erau multi pe recon la voi .

16. #1616 SP
    Defapt noi am castigat . Cel putin cand eram si eu de fata .
    E ok , doar ziceam ca faza , ca nu va prea vedeam omorandu-va sa puneti bombe la MCOM's , intradevar erau multi pe recon la voi .
    Observ asta si eu. Daca personal nu merg sa plantez sau sa imping frontu, sau un alt roman nu face asta treaba nu misca. Ce faceam noi cu chopperu ar fi fost un mare calvar pentru inamici daca ai nostri atacau. Elicopteru Blackhawk e f important pentru echipa si personal prefer sa il folosesc. Este mai enervant decat 6 medici cu M60 la un loc. Daca il prind pe Waches2 sau pe Mariusika la poosturile de Gunneri iese macel, si daca il avem pe Kepzy la MCOM/Repair duty este endgame pentru inamici. Cel mai grav moment a fost pe Ilsa Inocentes, il aveam pe Kepzy la repair si pe Mariusika+cineva la gunneri. Unu de la noi a armat si A si B, si noi din elicopter singuri am tinut ambele, eram pus fix intre ele, un gunner dadea in A altu in B.

Cred ca in meciul la care te referi eram doar eu cu waches2 in joc, un pic mai tarziu a intrat si Kepzy si atunci a inceput amuzamentul cu elicopterul .

17. #1617 SP
    Member Iarba's Avatar
    Platinum la BC2

18. #1618 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

19. #1619 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    "Look for the kits to come to the PlayStation 3 and PC versions of Battlefield: Bad Company 2 at a later date."

Fcuk that

20. #1620 SP
    Deja ma asteptam la asta. Oricum, sper sa vina impreuna cu un mare, mare patch care o sa rezolve majoritatea problemelor din joc si sa adauge AutoInjectorul clasei Assault Slabe sanse.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 81 of 149 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 131 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks