pai am vazut ca la "hartile" noi,practic baga inca cateva moduri pt ea........chiar daca sunt frumoase hartile,ar trebui sa bage mai multe........eventual sa faca un remake al hartilor din bad company 1...
pai am vazut ca la "hartile" noi,practic baga inca cateva moduri pt ea........chiar daca sunt frumoase hartile,ar trebui sa bage mai multe........eventual sa faca un remake al hartilor din bad company 1...
mai precis...ziceau ca modul Vietnam o sa iasa prin iarna. deci noiembrie-decembrie. Un raspuns la Black ops. Sper ca nu o sa coste foarte mult. e totusi un DLC. poate il avem deja pe disc. desi cred ca o sa fie ceva nou.
Cu privire la hartile "noi" : un suflu nou. Am jucat intr-o zi cu Ramusg BC2 si era dezastru. plin de medici si cate un sniper. oricum nu aveau vreo strategie complexa asa ca erau relativ usor de neutralizat. Eu astept cu nerabdare DLC-ul. mai multe detalii despre Battlefield BC2 VIETNAM Battlefield Blog
Aseara erau momente cand mergea "sacadat" ,credeam ca a luat-o consola razna .Sunt zile cand la fiecare 30-40 minute ma da afara "lost conection...." ,stresant rau.
Cu toate defectele lui trebuie sa recunostem ca e unul din cele mai bune jocuri. Si are un sunet demential. Aseara am profitata ca vecinii de deasupra si de dedesupt nu erau acasa si am dat la maxim sistemul home cinema....600w. Betoon. Si cam mereu aproximativ jumatate din friends list joaca BBC2. Si are cam juma' de an de la lansare.
Am facut si eu platina la VSS si tre sa recunosc ca cei care laudau arma au avut dreptate. Pana la urma, faptul ca are putina munitie nu e o tragedie, ca pana sa o termini dai peste un assault din propria echipa sau peste unul omorat. Cea mai mare problema ramane faptul ca din cand in cand, arma da niste gherle incredibile, adica nu loveste deloc chiar daca tinta e pusa unde trebuie si de la distanta mica. Totusi compenseaza prin faptul ca e silentioasa, are luneta, trage excelent de la sold si o putere/glont foarte buna.
Ma enerveaza la culme un lucru un jocul asta, si anume faptul ca la sniper (sia sta la toate) dupa fiecare shot trebuie sa armezi ca sa mai poti efectua inca un shot.E aiurea de tot![]()
joaca cu VSS-ul si o sa vezi diferenta. am jucat prima oara ieri cu VSS-ul intai cu 12x- nu mi s-a parut precisa, facea bolta cu mgn ammo si pe hardcore. apoi am incercat sa joc cu scope-ul standard dar mi se parea ca dureaza o vesnicie pana il pune la ochi. am ajuns sa joc cu 4x scope si pot sa zic ca isi face treaba foarte bine. E o arma buna pt mid-long range. Nu ca celelalte la long dar e buna pt un Sniper care prefera sa se miste pe harta in loc sa stea intr-un punct fix.
Despre ce vorbesti? Ai vazut ca M95 e in joc, nu?!?!? (care apropo, chiar daca este cea mai folosita, nu este cea mai buna bolt action sniper rifle, doar ca avand calibrul de .50 face damage la unele vehicule)
Si ce anume intelegi prin "mai de treaba"? Adica le place sa stea cu tine la o bere si o caterinca?
Si inca ceva: Bolt-action
@Cosminbad: e mai bine cu scope-ul standard, poti sa-ti iei extra ammo, care conteaza destul de mult la arma asta. Mi se pare foarta buna si in close range, are hip-fire foarte bun.
Pentru mine cel mai bun sniper ii M24 (R700). Are high accuracy si merge foarte bine pentru distante mari, cu noroc 400 de punte. Pentru distante mici, SVU, ii semi automatic, ce intereseaza...
Bookmarks