Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 146 of 149 FirstFirst ... 46 96 136 144 145 146 147 148 ... LastLast
Results 2,901 to 2,920 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #2901 SP
    Member cipvas's Avatar
    Eu zic chiar de mai devreme. Si pune te rog hartile intregi si mai combinate. Aseara am jucat doar 1 ora si ceva, dar faptul ca jucam pe doar o bucata de harta si acelasi gen de meci mi-a dat o oarecare impresie de COD.

2. #2902 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Joaca cineva pe Pc?

Pm cine joaca pe Pc poate jucam un pic

3. #2903 SP
    Junior Member DIAVOLINO's Avatar
    Private Match : Marti
    Ora : 20:30
    Mod : SoftCore , Rush
    O sa primiti PM de la mine!
    Pana atunci ne mai vedem in joc, dandu-ne invite in squad. Numai bine!

4. #2904 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar

Imi si vine sa imi scot parul din cap ca nu merge PSN-ul

5. #2905 SP
    Member gpaul's Avatar
    Degeaba, merge ca uns BC2 cu soarecu.

6. #2906 SP
    Member MateRiaLLo's Avatar
    Salut, a mai intalnit cineva problema cu Freeze of Death? Adica pur si simplu se blocheaza PC`ul si nu mai ai ce face, doar restart, exact ca la BSOD. Am inteles ca problema e cauzata de... atentie... faptul ca am placa Realtek onboard si multa lume se plange de acest lucru. GJ Dice. A mai patit careva si a avut o rezolvare?

7. #2907 SP
    Member maweryck's Avatar
    cred ca ai gresit forumul . Tu poate ai vrut sa postezi pe alt CG forum

8. #2908 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Nu cred ca a gresit , e o prob care se refera la un freeze la bad company 2 pc , se pare .
    Nu ai gasit nimic pe google , Materiallo ?

9. #2909 SP
    Member MateRiaLLo's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    cred ca ai gresit forumul . Tu poate ai vrut sa postezi pe alt CG forum
    Derp.

@it.addi - am gasit pana la urma... a fost o setare din Control Panel la Sounds... dar ajunge cu offtopicul nostru cu PC`uri and stuff, a ajuns mainstream deja...

10. #2910 SP
    Junior Member SiLl3nTKiLl's Avatar
    la lvl 9 am deschis toate armele si specurile pentru engine, imi puteti spune cum fac engine sa?

11. #2911 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Quote Originally Posted by SiLl3nTKiLl View Post
    la lvl 9 am deschis toate armele si specurile pentru engine, imi puteti spune cum fac engine sa?
    Cred ca te referi la engineer (inginer) si nu engine (motor). Armele SA (SpectAct) sunt accesibile doar daca cumperi dlc-ul. Poti sa iei setul de 4 pentru toate clasele sau poti sa iei pentru fiecare clasa separat. Preturile nu le stiu exact dar pentru toate 4 era in jur de 5 lire iar pentru o singura clasa parca era 1.75.

12. #2912 SP
    Junior Member SiLl3nTKiLl's Avatar
    Quote Originally Posted by Nefraim View Post
    Cred ca te referi la engineer (inginer) si nu engine (motor). Armele SA (SpectAct) sunt accesibile doar daca cumperi dlc-ul. Poti sa iei setul de 4 pentru toate clasele sau poti sa iei pentru fiecare clasa separat. Preturile nu le stiu exact dar pentru toate 4 era in jur de 5 lire iar pentru o singura clasa parca era 1.75.
    Mersi pentru informatie acum am vazut ca am scris engine

13. #2913 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Deja e dureros. Asa de tare as vrea sa joc un squad deathmatch sau conquest. Pot trai si fara doar ca asa ma lasa... trist oarecum

14. #2914 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Ma gandeam azi cand am aprin consola sa mai iau niste trofee la capanie : Daca astia rescriu acum tot PSN-ul si casesc o modalitate prin care sa adauge ori cati jucatori vrei online, si vezi ca apere Battlefield 3 cu 100 de jucatori numai la o echipa pe acelasi server .Nu-i asa ca visez frumos?

15. #2915 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Nu PSN ul este cel care limiteaza serverele la 24 de jucatori per joc in BC2, ci consola. Aproape toate (daca nu chiar toate) piesele hardware din consola sunt outdated.

Daca vrei 200 de playeri intr un joc inseamna sa scada din calitatea graficii foarte mult, si nu cred ca vrea cineva asta. Parca e placut cand mai vezi copacei in joc, si mai bate si vantul, se misca frunzele...chestii, trestii...

16. #2916 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Eu prefer varianta de consola a jocului pentru ca are doar 24 de jucatori. Cu 32 pe hartile actuale mi se pare inghesuiala prea mare. Noi le-am recomandat si pe PC sa il limiteze la 24 dar au mers pe 32.

17. #2917 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Pai pe PC eu joc Battlefield 2 cu 64 de jucatori si este superb .Oare cum la MAG se poate sa mearga cu doua sute si ceva de jucatori si la Battlfield 3 sa bage macar 24 cu 24.

18. #2918 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Tu gandesti inainte sau dupa ce scrii. Cum arata MAG si cum arata Battlefield 3?

19. #2919 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

ascultati melodia, mai ales daca sunteti fani ai seriei.

20. #2920 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Bad Company 2 thread has been updated...
    Attached Images Attached Images lala.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 146 of 149 FirstFirst ... 46 96 136 144 145 146 147 148 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks