WOW! Ty Mav, uitasem complet de "We Were Soldiers". Astazi o sa ma uit la el!
A jucat Vietnam cineva pana acum? raspundeti doar daca "DA" pt ca altfel facem colectie de "NU"
Erm, eu nu vreau sa dau 100 lei pe DLC, asa ca cine are jocul zone 2 si vrea sa punem bani ca sa facem o marsavie, contact me.
Cine ti-a spus ca e 100 lei???
Pricing:1200 Microsoft Points, �12.99, $14.99, �9.99
De aici: http://www.battlefieldbadcompany2.com/vietnam
Faza epica azi cu Apache:
Eram pe Oasis Rush: Attacker: Prima Baza.
Faceam ronduri in jurul bazei inamice, cand deodata o salva de gloante anti-aer ma loveste si pierd controlul Apache ului. Intru cu el intr un copac de pe un deal cu un unghi de aprox 45. Ma rastorn (rotile in sus), ma dau jos (copilotul se da jos si este impuscat de un sniper), dau repair la elicopter vreo 2 secunde, intru la loc in el, si reusesc sa l redresez (mentionez din nou ca era cu cracii in sus). Iau altitudine, si imi continui treaba de parca nimic nu s ar fi intamplat.
I was like:
Eu vreau sa fac manevra cu caine_rau (sa luam amandoi dlc-ul), dar ideea e ca el are jocul zone 3 eu zona 1... desi cred ca merge si asa pe zone diferite, mai asteptam putin sa vedem cum sta treaba... , oricum pt mine nu e prea mare graba...
DA. Eu...azi dimineata.Cu toate ca am jocul zona 1 si asteptam sa-l joc de aseara, la ora 1 noaptea nu era inca bagat. Dar azi dimineata la 8 era.Asa ca am bagat vre-o 2 meciuri inaunte sa plec la servici. O prima impresie??? FLUMOS !!!Cu toate ca nu inteleg de ce l-au facut DLC pt Bad Company 2.Nu au nici o legatura in afara de gameplay si motorul in sine al jocului. Mai bine i-l faceau joc separat ca pe Battlefield 1943.In rest ce sa va spun de el..O sa vedeti voi. Pt cei care s-au invatat cu Red dot sau 4x ..ha-ha.Luati-va adio.Nu exista.Am mai observat un pic de ceata ca in Bad Company1, dar poate era numai pe harta care am jucat-o eu.In general jocul are o atmosfera de razboi "vechi".Pana si vocile care se aud "la radio", seamana cu cele din Battlefield 1943, doar sunt facute de DICE.
Am luat si eu Vitenam. Am jucat foarte putin, pot sa spun doar ca atmosfera e de nota 10, dar si ca am gasit un bug suparator: clasele (alegerea armelor si a specializarilor pentru fiecare clasa) se reseteaza la trecerea din multiplayer normal la Vietnam (si invers).
Am bagat si eu oleaca de Vietnam... , f f misto atmosfera , pacat ca nu prea am timp de el zilele astea... spor la joc![]()
Bookmarks