Sau te poti caca , tocmai ca sa-i schimbi gustu![]()
.
Am jucat si eu MAG vreo 30 h si sincer , eu nu-i dau mai mult de 7 dar asta e alta poveste . Nu stiu de ce oamenii se ataca asa de rau cand vine cineva si ii spune ca MAG nu e de 9 sau de 10 . Cel putin nu pt mine .
Nu mai am rabdare cu Bad Company 2 asta ....parca nu mai vine odata ....
---------- Post added 28-02-2010 at 08:46 PM ----------
Nu inteleg ce te-ai atacat asa ......parerea lui ....pe tine nu te opreste nimeni sa te bucuri de MAG .
cred ca totul tine de gusturi
killzone 2, mag si bc2 aduc fiecare ceva nou. acum fiecare decide pt el insusi daca este de calitate sau nu![]()
cel putin dupa parerea mea...killzone2 a fost foarte bun pe partea de multiplayer ( si singleplayer....dar cam scurt).....dar dupa vreo luna de jucat aproape in fiecare zi pe mp....te cam saturi de noanta aceia intunecata....bc2 e mai luminat....ai snipere si harti foarte mari....dar....cum a spus si caine_rau....fiecare joc aduce cate ceva nou pt. fiecare dintre noi.....peace
Daca m-as fi putut adapta la controversatul control al killzone-ului probabil si eu as fi jucat acum in double xp weekend. Insa Bad Company, dupa cum spuneau si cei de la IGN in review la sfarsit, se afla intr-o liga unica. Este un camp de lupta unic in care camp-ul nu merge pentru ca inghiti proiectile si explozibili(ma refer la o casa), strategia este un element principal (desi aici MAG face fata cu brio ca si principal candidat), optiunile de atac sunt echilibrate indiferent de metoda abordata si hai sa fim seriosi, arata mirobolant. Am asteptari foarte mari de la acest joc... PS daca stie cineva, dlc-urile vor fi compatibile Zona1-Zona3?
adica cei de la ea au creat compatibilitate intre dlc-urile jocurilor distribuite de ei pentru aceste 2 zone. Daca ai joc zona 3 poti sa iei dlc de pe store-ul american si functioneaza
Dap, inca o saptamana si incepe distractia! Sper sa fie o comunitate ConsoleGames.ro destul de activa in BF:BC2, la fel cum a fost in MW2. IDul meu de PSN este Wickyz, daca vreti puteti sa-mi dati add.
Sper ca specuri gen Marksman sa nu devina overpowerd in modul de joc Hardcore (specu da mai mult damage) sau sa nu forteze pe toti sa joace cu Body Armour.
Nu prea am auzit nici o informatie dar exista cumva o a treia factiune pentru multiplayer? Imi placeau foarte mult tancurile si mai ales elicopterul de la arabi in BF:BC1. Aici observ ca exista modelul lor de jeep (impreuna cu cel folosit de rusi si cel de americani) dar nu exista nimic mentionat de tancuri sau elicoptere.
Imi cer scuze pt devagarea de la subiect, cine ma cunoaste stie ca nu am iesiri de acest gen insa impertinenta ma cam zgandara pe creierasul meu micut.
@Spike20, in primul rand, definitia unei stari asemuite cu frustrarea se invata la scoala, la limba romana, sa nu facem confuzie cu literatura romana, suna cam asa: a lipsi pe cineva de un drept legitim, a priva pe cineva de un bun...( poate mai inveti ceva) etc. In al doilea rand, tin sa-ti mentionez ca joc MAG si sunt aproape de cele 50 de ore online , nu am murit in fata tv-ului cum crezi tu ca se poate intampla realizand acest lucru. Vad ca toti ne dam cu parerea despre una si alta in spatiul public dar cand mai primim cate o opinie contrara celei exprimate inseamna ca respectivul se baga in seama.
Nu compar MAG-ul cu BBC sau COD MW, nu pot sa-l compar pt ca imi pun lumea in cap, jocurile din seriile mentionate au o istorie pe piata, MAG nu are terminatia 2, 3, ca la celelalte deci nu pot sa ma contrazic cu oameni ce si-au format o parere si nu si-o pot schimba pt ca au jucat numai BBC sau COD si e mai greu sa prinda microbul unui joc la prima aparitie pe piata, pt tine SPIKE20 asta se defineste prin preconceptie, daca tu ai fost nemultumit jucand MAG( cu toate ca ma indoiesc ca l-ai jucat, nu te-am vazut pe site dorind sa joci cu cei de aici care il au, poate esti tu un lup singuratic...nu stiu) pe motiv ca nimic nu e usor in acel joc si fara coordonare intre jucatori nu realizezi nimic si nu faci KILLSTRIKE sa-ti iei un cadou din cer ca la MW2,atunci, eu iti spun ca esti bun de dus in Afganistan sau in alte locatii unde se mai razboiesc cativa si sa incerci sa castigi razboiul de unul singur cu ajutorul unui care package.( poate dai si NUKE). Nu am nimic cu BC2, dimpotriva ,imi place f mult, MAG-ul se aseamana la multe capitole cu el, mai putin la mutimea de jucatori si marimea planselor, o sa-l cumpar ,iar cu cele 2 shootere achizitionate o sa-mi potolesc "setea" de razbel pana la KIlzone3. Multumesc pt intelegere si va rog , fara pastile, am un stomac sensibil si cred ca fac parte din specia homo sapiens sapiens si ca urmare avem putinta si libertatea de a ne mai si revolta la constatarile unora cu privire la notarea unui joc sau altul. Contradictiile, constatarile si contrazicerile duc spre progres.Multa bafta.
Ce tare e referinta la MW2 in fimuletul ala de pe youtube.
push up woody harrelson perfect at getalife.com
Ignorand razboiul de mai sus, am si eu o intrebare stiti cumva cam cat ar costa Battlefield Bad Company 2 editie normala ptr. PS3 ?
Puteati totusi sa-i si raspundeti
Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition il vei gasi sigilat undeva la 175-180 ron
La Webpredator de exemplu
bravo ramusg .....un om care pune punctul pe I ....si asta finut.....fara a-si pune lumea in cap....respect
Bookmarks