Si eu sunt acolo. Voi unde viati facut precomanda
?
Care este data de lansare in Romanica? 2, 4 sau 5 martie? (Pe gameshop vad ca scrie 10 martie)
Eu de la Barba ValiDupa mine e cel mai de incredere user. Zicea omu ca o sa ii vina undeva pe 5 martie jocul Limited Edition. Daca nu il prind in release day macar sa am ceva upgradeuri acolo
---------- Post added 25-02-2010 at 12:58 AM ----------
Pentru mine la fel, seria Battlefield, mai ales Bad Company, este apogeul shooterelor. Imi place mult mai mult pe consola decat pe PC asa ca daca ai un pic de rabdare te vei obisnui cu controlerul. Ulterior mouseul o sa ti se para o blasfemie (cel putin mie asa mi se pare)
Sper sa nu inceapa lumea sa se planga de joc cum s-a intamplat cu MW2. Deja citeam pe forumurile oficiale ca lumea urla sa nerfeze 40mm Grenade Launcherul de la Assault .... mdea. E foarte greu sa omori pe cineva, iti trebuie sa il lovesti sau in plin sau la picioare. Eu personal il folosesc atunci cand sunt inamici adunati (trag spray cu arma apoi bag o grenada intre ei) sau cand mi s-a ascuns inamicu intr-o casa.
Abia astept jocul full pentru modul Hardcore (no killcam, no spotting), mi se pare ceva interesant faza cu spotul dar as fi preferat sa fie ceva exclusiv pentru clasa Recon, sau sa existe un perk gen: Radio Transmission Device care sa te oblige sa schimbi de pe arma pe faza cu spot. Totusi nu mi se pare ceva incredibil de enervant, dar oricum, e frumos ca exista optiunea de a renunta la el (Hardcore).
Mi se pare mult mai interesant elicopterul in jocul asta decat in BC1, e ceva mai dificil de facut manevre complexe dar totusi are potential egal cu acela din BC1. Au crescut rolul gunnerului enorm dar au oferit mult mai multe metode eficiente de a distruge elicopterul.
O mica mentiune ar fi ca punctul sensibil al veiculeleor nu mai este fundul ca in BC1 ci deasupra turelei. Un RPG-7 face 28 damage in orice punct al tancului in afara de spate si varful turelei, in spate face 36 iar deasupra turelei 58. E cam dificil sa lovesti un tanc deasupra turelei cu un RPG-7 dar e foarte foarte indicat sa faci asta cu rachetele din Apache. De asemenea un TOW misle da 100 damage pe un T90 in parte uperiaora a turelei, deci oneshot.
Da... foarte tare... mai bine il iei de la Web si iti ajunge tot pe 10... si e si zona 1 si e si mai ieftin
Daca ai stii ca majoritatea jucatorilor, cel putin in demo, nu folosesc sistemul de spot... Eu deja am facut crampe la degetul mare de atata spot-uit, dar am inteles ca in varianta full nu o sa mai mearga asa de usor spot-ul, va fiii obligatoriu sa vezi inamicul prin catarea armei pentru a putea da spot, asta pentru a evita spot spawn-ul la infinit (cum fac eu de obicei cand sunt gunner la tanc sau elicopter lol).
Ok, nu stiu de unde ai datele, dar din experienta demo-ului iti pot spune asta: in fata tancul are armura cea mai intarita, si au fost situatii cand am primit si trei rachete frontal una dupa alta si tancul meu a ramas intact, si aceleasi rachete de RPG care au lovit in spate au facut undeva intre 20 si 60 damage; au mai fost si situatii cand am lovit tancul de aproape-frontal cu RPG-ul, chiar la imbinatura dintre tureta si corp, si a fost indeajuns o singura lovitura ca sa-l distrug. Daca ar simula si realitatea, atunci si senilele ar fii unul dintre punctele slabe, asta om vedea noi in doua saptamani.
Wickyz, pune armura pe tine si treci la lupta. Ultima zi de demo, trebuie sa profitam.
Era o eroare, doar la editia limited. Am corectat.
Toate versiunile se lanseaza pe 5.03.2010 si vor fi in stoc atunci, ba chiar daca este precomanda facuta va fi livrat la voi pe 5.03.2010 (daca se confirma telefonic). Daca mai sunt intrebari, puneti direct pe threadul de GameShop.
ATENTIE! spoiler pentru primele 25 de minute din campania single
Google Traduceţi
Bookmarks