Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 149 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast
Results 501 to 520 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #501 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Si eu sunt acolo . Voi unde viati facut precomanda ?

2. #502 SP
    Member Dante's Avatar
    eu inca n-am facut. momentan imi iau MAG si la o saptamana dupa lansare o sa iau si BC2

3. #503 SP
    Member caine_rau's Avatar
    eu de la web.
    abia astept

4. #504 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Care este data de lansare in Romanica? 2, 4 sau 5 martie? (Pe gameshop vad ca scrie 10 martie )

5. #505 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Eu de la Barba Vali Dupa mine e cel mai de incredere user. Zicea omu ca o sa ii vina undeva pe 5 martie jocul Limited Edition. Daca nu il prind in release day macar sa am ceva upgradeuri acolo

---------- Post added 25-02-2010 at 12:58 AM ----------

Quote Originally Posted by KingMoth View Post
    A fost fun aseara Razielim,oricum cand ma enerveaza ca nu am avut cascuta ca sa vb ca ar fi mers altfel treaba.
    Eu personal nu ma omor cu FPS- acesta este actualmente primul FPS jucat pe ps3 in cele 4 luni de cand detin consola.(mi-a fost greu sa ma acomodez cu controllerul dar dupa cateva ore de practice devine ok-chiar bine)
    Oricum sincer jocul este super si cu siguranta il voi achizitiona.
    Pentru mine la fel, seria Battlefield, mai ales Bad Company, este apogeul shooterelor. Imi place mult mai mult pe consola decat pe PC asa ca daca ai un pic de rabdare te vei obisnui cu controlerul. Ulterior mouseul o sa ti se para o blasfemie (cel putin mie asa mi se pare)

Sper sa nu inceapa lumea sa se planga de joc cum s-a intamplat cu MW2. Deja citeam pe forumurile oficiale ca lumea urla sa nerfeze 40mm Grenade Launcherul de la Assault .... mdea. E foarte greu sa omori pe cineva, iti trebuie sa il lovesti sau in plin sau la picioare. Eu personal il folosesc atunci cand sunt inamici adunati (trag spray cu arma apoi bag o grenada intre ei) sau cand mi s-a ascuns inamicu intr-o casa.

Abia astept jocul full pentru modul Hardcore (no killcam, no spotting), mi se pare ceva interesant faza cu spotul dar as fi preferat sa fie ceva exclusiv pentru clasa Recon, sau sa existe un perk gen: Radio Transmission Device care sa te oblige sa schimbi de pe arma pe faza cu spot. Totusi nu mi se pare ceva incredibil de enervant, dar oricum, e frumos ca exista optiunea de a renunta la el (Hardcore).

Mi se pare mult mai interesant elicopterul in jocul asta decat in BC1, e ceva mai dificil de facut manevre complexe dar totusi are potential egal cu acela din BC1. Au crescut rolul gunnerului enorm dar au oferit mult mai multe metode eficiente de a distruge elicopterul.

O mica mentiune ar fi ca punctul sensibil al veiculeleor nu mai este fundul ca in BC1 ci deasupra turelei. Un RPG-7 face 28 damage in orice punct al tancului in afara de spate si varful turelei, in spate face 36 iar deasupra turelei 58. E cam dificil sa lovesti un tanc deasupra turelei cu un RPG-7 dar e foarte foarte indicat sa faci asta cu rachetele din Apache. De asemenea un TOW misle da 100 damage pe un T90 in parte uperiaora a turelei, deci oneshot.

6. #506 SP
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Care este data de lansare in Romanica? 2, 4 sau 5 martie? (Pe gameshop vad ca scrie 10 martie )
    m am uitat acu o saptamana pe site ul oficial si acolo zicea ca pe 3 se lanseaza in usa si pe 5 in europa.
    apropo azi este ultima zi de demo?

7. #507 SP
    Member Dante's Avatar
    da. nici nu stiu daca se mai poate juca azi

8. #508 SP
    daca se poate ma bag sa ma tina pana apare

9. #509 SP
    Member Razielim's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    daca se poate ma bag sa ma tina pana apare
    caine rau am incercat sa iti dau add in friends list, dar se pare ca tu ai maxim.........100 in lista ta, mai elimina din aia care nu mai frecventeaza.............asta daca nu-ti cer prea mult............

10. #510 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    O mica mentiune ar fi ca punctul sensibil al veiculeleor nu mai este fundul ca in BC1 ci deasupra turelei. Un RPG-7 face 28 damage in orice punct al tancului in afara de spate si varful turelei, in spate face 36 iar deasupra turelei 58. E cam dificil sa lovesti un tanc deasupra turelei cu un RPG-7 dar e foarte foarte indicat sa faci asta cu rachetele din Apache. De asemenea un TOW misle da 100 damage pe un T90 in parte uperiaora a turelei, deci oneshot.
    se poate cu practice mult
    pui tracker pe tureta(cat mai apropate de extremitatea ei) si tragi cu RPG mult deasupa,atunci o sa vezi cum frumos il loveste deasupra(deoarece se va duce pana sus si dupa coboara in jos spre tracker)

11. #511 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Name: Battlefield: Bad Company 2
    Release date: March 3, 2010 - US
    March 5, 2010 - EU (RO)
    Platform(s): PC, PlayStation 3 and Xbox 360
    Publisher(s): Electronic Arts
    Developer(s): DICE

12. #512 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Da... foarte tare... mai bine il iei de la Web si iti ajunge tot pe 10... si e si zona 1 si e si mai ieftin

13. #513 SP
    Member RaduValentin's Avatar
    Eu de la Barba Vali Dupa mine e cel mai de incredere user. Zicea omu ca o sa ii vina undeva pe 5 martie jocul Limited Edition. Daca nu il prind in release day macar sa am ceva upgradeuri acolo

---------- Post added 25-02-2010 at 12:58 AM ----------

Abia astept jocul full pentru modul Hardcore (no killcam, no spotting), mi se pare ceva interesant faza cu spotul dar as fi preferat sa fie ceva exclusiv pentru clasa Recon, sau sa existe un perk gen: Radio Transmission Device care sa te oblige sa schimbi de pe arma pe faza cu spot. Totusi nu mi se pare ceva incredibil de enervant, dar oricum, e frumos ca exista optiunea de a renunta la el (Hardcore).
    Daca ai stii ca majoritatea jucatorilor, cel putin in demo, nu folosesc sistemul de spot... Eu deja am facut crampe la degetul mare de atata spot-uit, dar am inteles ca in varianta full nu o sa mai mearga asa de usor spot-ul, va fiii obligatoriu sa vezi inamicul prin catarea armei pentru a putea da spot, asta pentru a evita spot spawn-ul la infinit (cum fac eu de obicei cand sunt gunner la tanc sau elicopter lol).

Ok, nu stiu de unde ai datele, dar din experienta demo-ului iti pot spune asta: in fata tancul are armura cea mai intarita, si au fost situatii cand am primit si trei rachete frontal una dupa alta si tancul meu a ramas intact, si aceleasi rachete de RPG care au lovit in spate au facut undeva intre 20 si 60 damage; au mai fost si situatii cand am lovit tancul de aproape-frontal cu RPG-ul, chiar la imbinatura dintre tureta si corp, si a fost indeajuns o singura lovitura ca sa-l distrug. Daca ar simula si realitatea, atunci si senilele ar fii unul dintre punctele slabe, asta om vedea noi in doua saptamani.

14. #514 SP
    Wickyz, pune armura pe tine si treci la lupta. Ultima zi de demo, trebuie sa profitam.

15. #515 SP
    Wickyz, pune armura pe tine si treci la lupta. Ultima zi de demo, trebuie sa profitam.
    pai mai merge?
    pe mine m-a deconectat pe la 11 si n-am mai putut intra

16. #516 SP
    Nu stiu, nu mai merge?

17. #517 SP
    acu 5 min am incercat si nu se mai conecteaza la serv EA

18. #518 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

19. #519 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Era o eroare, doar la editia limited. Am corectat.

Toate versiunile se lanseaza pe 5.03.2010 si vor fi in stoc atunci, ba chiar daca este precomanda facuta va fi livrat la voi pe 5.03.2010 (daca se confirma telefonic). Daca mai sunt intrebari, puneti direct pe threadul de GameShop.

20. #520 SP
    Member Dante's Avatar
    ATENTIE! spoiler pentru primele 25 de minute din campania single

Google Traduceţi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 149 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks