Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 149 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 85 135 ... LastLast
Results 681 to 700 of 2977

Thread: Battlefield: Bad Company 2

1. #681 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Mi se pare mie, sau checkpointurile in single player sunt puse intr-un mod tare idiot? La cat de repede se moare acum (in mare parte din cauza inamicilor pe care nu-i vezi, ca se ascund bine), poate ar fi mers ceva mai multe checkpoint-uri. Adica esti atacat de soldati cateva minute, ok rezisti, dupa care iti trimit pe cap un elicopter sau ceva barca cu lansator de grenade. Daca ai respirat cand nu trebuia, pac, ti-o iei de la elicopter/barca pe final si trebuie sa reiei toata batalia.

---------- Post added 06-03-2010 at 01:12 AM ----------

Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    mama ce ma ofticati.
    ma bagati in boala.
    cred ca d-abia luni il am
    Am sa-l joc pe invisible pana luni, sa nu il mai vezi afisat la mine Chiar, exista cumva optiune de jucat pe invisible? In afara de jucat deconectat de la PSN.

2. #682 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Tocmai am terminat campania single-player. Pot spune doar: EPIC!

3. #683 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Codul VIP doar activeaza hartile, nu te pune sa downloadezi nimic, cel putin nu acum. Hartile respective sunt deja pe Bluray, si daca ai bagat codul si merge sa te joci pe una din ele (de exemplu Nelson Bay), inseamna ca totul e ok, si ti s a activat codul. Daca nu ai bagat codul si incerci sa joci pe NB, iti va da eroarea urmatoare "VIP code not available".

Store ul nu merge nimanui momentan. Se lucreaza la asta (vezi bara neagra din dreapta jos, din Main Menu)

@superman: Nu am avut nici o problema cu checkpoint urile, iar de murit am murit in jur de 15-20 ori (si alea din cauza neatentiei). Mentionez ca am jucat pe Hard.

Jocul mi a luat in jur de 6-7 ore sa l termin, si nu m am grabit deloc.
    Trofeele sunt extrem de simplu de obtinut, deja am 76%, si asta fara sa ma straduiesc.

In seara asta as vrea sa facem un server in care sa jucam romani vs romani. Postati mai jos PSN ID ul vostru, si ora la care vreti/puteti juca. Trebuie sa ne strangem minim 7 pt a putea juca.

PSN ID: MSK9149

4. #684 SP
    Dar cand va merge store-ul vom putea descarca map pack-ul pentru a-l folosi pe alte conturi de psn?

5. #685 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Tocmai am vazut creditele de final. Maricica echipa romaneasca.

6. #686 SP
    Banned Spike20's Avatar
    merita cumparat jocul asta doar pt singleplayer?

7. #687 SP
    Felicitari EA. L-ati frant si de data asta pe 360. Ati vrut voi sa treceti la R5 Servers si ati trecut la Ciuciu Servers. Inca o data, felicitari.

8. #688 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Ce?

Mai exact te rog.

9. #689 SP
    Este rupt la ora actuala. Ba nu gaseste server, ba nu gaseste joc, ba te scoate aiurea.

We are aware of a drop in players on Xbox 360, EA is investigating and we will get the game back for you ASAP..
    Din cate vad, au fost probleme si la PS3 si PC.

After last nights EA server outage on PS3 and PC, EA have found the issue and put a fix in place and brought the servers back online. This means that both PS3 and PC players can return back to playing Bad Company 2.

10. #690 SP
    Member OxygeN's Avatar
    mie imi vine jocu abia saptamana viitoare dar abia astept sa joc cu voi de ce imi pare rau e ca nam headset deocamdata...imi puteti recomanda unul?

11. #691 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    joi chair vineri imi ajunge mie jocul
    asta e astept

de abia astept sper sa imi placa in multiplayer

12. #692 SP
    Member Razielim's Avatar
    Quote Originally Posted by alexdeagle View Post
    mie imi vine jocu abia saptamana viitoare dar abia astept sa joc cu voi de ce imi pare rau e ca nam headset deocamdata...imi puteti recomanda unul?
    Cel oficial de la Sony, vine pe bluetooth, are noise canceling si buton dedicat pentru mute.Si pe deasupra sunet de exceptie.
    Pretul e de 40 de euro, cel putin asa l-am luat eu.

13. #693 SP
    Member OxygeN's Avatar
    Quote Originally Posted by emptysilence View Post
    joi chair vineri imi ajunge mie jocul
    asta e astept

de abia astept sper sa imi placa in multiplayer
    daca ai jucat demo-ul iti dai seama cum o sa fie

14. #694 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike20 View Post
    merita cumparat jocul asta doar pt singleplayer?
    ini nici un caz....nu spun ca e o campanie proasta....dimpotriva....e foarte buna.....doar ca tien foarte putin....6-7 ore.....daca nu ai internet pe consola....eu zic ca nu se merita sa il cumperi...cel putin acum la lansare.....asta insemnand sa scoti din buzunar vreo 180 de lei doar pt. 7 ore de gameplay.....nu se merita

15. #695 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    dar duty merita care tine 5 ore ?
    7 ore de joc e potrivit fata de altele care se termina mult mai repede ca si duty

16. #696 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by emptysilence View Post
    dar duty merita care tine 5 ore ?
    7 ore de joc e potrivit fata de altele care se termina mult mai repede ca si duty
    eu am spus doar parerea mea.....daca nu aveam internet.....nu as fi dat 180 de lei pe joc doar pt. campania singleplayer.....si in legatura cu call of duty....nu cred ca a tinut 5 ore.....cel putin ultimele 2 au tinut mai mult....avand in vedere ca am jucat si pe hardcore....sau care era ultima dificultate.....dar....aici pe forum fiecare isi spune parerea.....asta a fost parerea mea...PUNCT

17. #697 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar

18. #698 SP
    Pe Xbox360 functioneaza store-ul ingame? Poate cineva sa-mi spuna daca merge descarcat din store 1st day map pack?

19. #699 SP
    Senior Member tray's Avatar
    mie nu imi merge , failed to connect to ea servers , am reusit sa joc de-abia un meci in 2 ore

20. #700 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Mai devreme nu mergeau serverele de nici o culoare, eroarea pe care o primeam "failed to log in".
    Poate reusim sa mai facem un squad mai tarziu, momentan am niste ochi la cat am jucat cu Mo si Grey .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 149 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 85 135 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks