Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 186 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 3702

Thread: Destiny

1. #1581 SP
    Member faxiu's Avatar
    Quote Originally Posted by EdenIsNotEnough View Post
    Walker-ul cade dupa ce ii dai jos 3 picioare + damage-ul la gat cat e downed. Dureaza tops 10 minute. Rince and repeat; also, eu aseara nu am intalnit nici un alt om la walker-ul de acolo, deci sunt slabe sansele sa va bateti cu altcineva pe el.
    Sau metoda mea de azi dimineata: intrat la :15, headshots la fallen+2kills cu fusion, facut event, 3 minute, apoi mers la strike zone (headshots la fallen pe drum + 2kiils cu fusion), distrus walkerul (nu te bati cu nimeni pe el, este zona personalizata /fireteam), headshots la fallen + 2kiils cu fusion, a 2-a tura de event la walker pe la :45. Minore ajustari cu 10-15 HSuri, un event de aseara si s-au facut 4 bounties in aprox 45 minute. (3 gold rank events, 200 HS fallen, 20 double kills cu fusion si 3 fallen walker). Sa nu uit, in tot acest timp luate patrol missions.

2. #1582 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by goguxxx View Post
    Jocul e consumator de timp,asta e.Daca nu joci mult nu iese mare lucru.Eu de exemplu vreau sa fac bounty ala cu 3 fallen walkers,ma chnui de ieri sa mai gasesc inca un event pe earth. Folosesc asta Destiny Public Events - Timer and Map e mai mult orientativ dar ajuta
    eu am facut ala in 30 de minute am intrat de 3 ori pe strike-ul de pe pamant si dupa ce am batut paianjenul am iesit si am inceput unu-l nou. Din cate stiam trebuie fi tu ce-l care da killing blow noroc ca sunt warlock si m-am trecut pe sunsinger si am spamat grenazi cand era low

3. #1583 SP
    Member tzuik's Avatar
    Guardians of the Destiny

4. #1584 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Baieti, mai bagam raid in seara asta? Hai ca vreau sa-l termin

5. #1585 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mai aveti loc pt. inca unul la raid? Dau cu capul... dau cu pumnul... le dau cu steagul exotic in cap daca e nevoie

6. #1586 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Daaaamn, gata si cu Treasure Cave. Si ce frumos era
    Destiny's Loot Cave is Closed For Business - IGN

7. #1587 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    din pacate pe mine ma afecteaza acest lucru

• Material rewards for dismantling Queen's Wrath gear will no longer provide ascendant materials, but missions will continue to drop Legendary items

8. #1588 SP
    Junior Member EdenIsNotEnough's Avatar
    sunt available pentru raid, doar dati un invite

9. #1589 SP
    Member Duni's Avatar
    Am jucat Destiny Beta si aveam de gand sa cumpar jocul, dar dupa acest review nu cred ca o voi mai face...

10. #1590 SP
    Member b615dub's Avatar
    Nu trebuie sa te bazezi pe nu stiu ce review, gusturile nu se pot compara Trebuie sa-l incerci si apoi poti judeca daca a fost sau nu inteleapta alegerea.

11. #1591 SP
    Member Quasivasi's Avatar

12. #1592 SP
    Niste vesti bune de la Bungie pentru Destiny o sa fie jocul mult mai bun sper cu aceste modificari o sa fie niste schimbari in joc destul de bune si logice parerea mea. Bungie : News

13. #1593 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, e decent ceea ce vor sa modifice... si sper sa nu le ia prea mult.

Btw, jocul s-a prins ca m-am suparat pe el si ca vreau o pauza, si mi-a aruncat o groaza de legendare in fata (ba de la regina, ba din drop-uri in timp ce faceam patrol missions, ba din levelup la factions)... plus exotic stuff... si uite asa m-am trezit ca sunt full de legendare si exotice. Initial am zis "la naiba, parca e prea repede - si-asa am ajuns level 27 mult prea repede, si nici macar n-am jucat prea mult!". Dar imediat am realizat ca la stilul in care pica item-urile pentru upgrade-uri la legendare si exotice, Destiny s-ar transforma in nimic altceva decat un joc de grinding (sau farming)... lucrul pe care-l uram in WoW (de exp.).

Sper sa gaseasca o solutie echilibrata astfel incat sa nu fiu nevoit sa joc 6 luni ca sa-mi pot upgrada o amarata de arma (care intre timp s-ar putea chiar sa fie nerfed sau mai grav, sa-mi dau seama ca vreau sa incerc altceva).

See you in Destiny!

P.S. Sistemul prin care fac upgrade la joc e un pic cam nesimtit. Te da afara fara a incerca macar sa dea un mesaj de atentionare (nu cred ca era greu sa trimita un mass message prin care sa spuna "la ora cutare facem upgrade" sau "atentie, in maxim o ora facem un restart"). Pe noi cel putin ne-a dat afara cand am ajuns la boss... fara drept de resume or something. That's not nice... not nice at all!

14. #1594 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ciudat eu am primit un astfel de mesaj cand am intrat in joc pe la ora 23:00

15. #1595 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Guys, aseara intr-o juma de ora mi-a cazut de la regina si casca si papuci legendari, sunt si eu level 27,5. My body is ready!

16. #1596 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    La ce misiuni? Pana acum doar Chest si Casca mi-a cazut...sau e complet random?

17. #1597 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Aseara din 15 in 15 minute am fost deconectat

18. #1598 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    La ce ora apare candy keeper aka Xur, the one with black confetti coming out of his face?

19. #1599 SP
    Member goguxxx's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    La ce ora apare candy keeper aka Xur, the one with black confetti coming out of his face?
    9 gmt vineri, adica dupa 11 ora noastra

20. #1600 SP
    Quote Originally Posted by tomaobiwan View Post
    Aseara din 15 in 15 minute am fost deconectat
    era normal a fost in maintenance serverul

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 186 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 90 130 180 ... LastLast