Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ce lifepath ai ales?

Voters
95. You may not vote on this poll
  • Nomad

    34 35.79%
  • Streetkid

    35 36.84%
  • Corpo

    26 27.37%
Page 38 of 77 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast
Results 741 to 760 of 1531

Thread: Cyberpunk 2077

  1. #741 SP
    Banned Alex Khan's Avatar

  2. #742 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Nu am inca jocul dar pot sa imi permit sa pun o intrebare din perspectiva spectatorului care a urmarit atent postarile voastre despre acest joc care a fost in productie... 4 ani?

    Ce s-ar fi intamplat si ce note ar fi luat orice joc care era lansat asa dpdv tehnic de catre Ubisoft sau EA?

    Imi cer scuze pentru off-topic.

  3. #743 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Xander Ro View Post
    Ce s-ar fi intamplat si ce note ar fi luat orice joc care era lansat asa dpdv tehnic de catre Ubisoft sau EA?

    .
    Ajungea jocul hulit, producatorii injurati, publicatiile de gaming ii dadeau note proaste pentru catastrofala lansare , pe metacritic era plin de note de 0 si 1.

    Dar daca e de la CD Projekt care e totusi un mic studio si nu un ROCKSTAR, nu un Ubisoft, nu un EA, nici macar Bethesda, care l-ar fi putut dezvolta in doar 3-4 ani (nu 8-9 ani cat i-a luat lui CD Projekt cu vreo 1000 de angajati), cu un buget mai mare si personal crescut, atunci are o scuza.

  4. #744 SP
    Member dtancu's Avatar
    Cred ca lumea și-a și creat așteptări irealiste.
    Nu vorbesc acum de buguri și de grafica, astea se vor repara și/sau sunt o chestiune de preferințe estetice personale. Dar jocul e o versiune mai sofisticata de Witcher, alt setting însă e basically un open world singleplayer RPG. Ai un main quest și niște side questuri. Cine aștepta altceva se simte dezamăgit, clar.
    Eu de exemplu simt ca nu e next-gen nu dpdv grafica neaparat, pe PC repet, arată bine de tot in ultra cu raytracing; ce mi se pare last gen e nivelul de interactivitate și integrarea cu ceea ce se întâmpla jn jurul tău. O grămada de chestii superbe in jur, tarabe, magazine, se vede cât a-a muncit la ele de la detaliile mâncării la aburii care ies din ea și totuși nu poți sa interacționezi cu mai nimic. Sunt doar puse acolo pt atmosfera de background.
    Nivelul de interacțiune cu lumea din jur e sub jocuri gen Deus Ex sau RDR2, unde dacă vezi ceva in jur de regula poți face ceva cu acea chestie.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #745 SP
    Member awaytokill's Avatar
    Quote Originally Posted by Alex Khan View Post
    Pe metacritic, cred ca pentru prima oara, in ziua lansarii jocului, adminii au blocat userscore-ul sa nu inceapa toti jucatorii sa defaimeze reputatia jocului cu note de 0, 1 si 2 si sa nu influenteze vanzarile producatorilor cum se intampla de cativa ani incoace.

    Cica :




    Trebuia luata demult decizia asta, insa nu cred ca va impiedica "haterii" sa le dea note proaste in prima saptamana.
    Era mai bine daca introducea metoda prin care sa dovedesti ca detii jocul prin incarcarea EXE-ului.
    Si se verifica si daca e legit sau crackuit. Cred ca exista softuri din astea la fel cum pot unele sa-ti citeasca configuratia PC-ului. Plus completat formulare GDPR pentru cine traieste in UE.
    Ar face mai greoaie postarea unei recenzii/ pareri pe metacritic.


    Pe steam, GOG , Epic nu poti posta nicio recenzie sau parere fara sa detii jocul.
    Hmmm, oare cat de greu le-ar fi celor de la Metacritic sa aiba parteneriate cu Steam, Gog, Epic, PlayStation, Stadia si Xbox? In sensul ca atunci cand vrei sa postezi un review despre un joc, te loghezi cu contul de pe care ai jocul si sa ai minim 5 ore jucate ca sa poti sa lasi un review.

  6. #746 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Intr-un fel, e bine ca Cyberpunk e prost optimizat- mai isi arunca jucatorii rasnitele de PC-uri si consolele old-gen si poate se apuca de cumparat PC-uri mai bune si console next-gen. Anul asta, din cauza pandemiei, industria hardware a cam avut pierderi ca putini si-au mai upgradat PC-urile. Producatorii de console de altfel chiar au de castigat ca jucatorii vor trebui sa-si cumpere PS5 sau XSX ca sa poata duce jocul. Gamingul a cam stagnat grafic si tehnic de cand cu Fortnite.



    Numarati jucatorii de Among Us (care poate fi jucat si pe telefonul mobil) si jucatorii de Cyberpunk....este evident catre cine se duc cei mai multi bani.
    In privinta jucatorilor de PC, daca Metro Exodus (care e mai de nisa) si RDR2 nu i-au convins pe tot mai multi sa-si upgradeze PC-urile, sigur o va face Cyberpunk care are o tematica mai populara.

  7. #747 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Care 4 ani? Primul teaser a fost in 2013, deci ei lucrau la el de ceva timp la momentul respectiv.

    Daca era lansat de Ubisoft lua doar 2 si 3. Iar daca era exclusivitate Sony lua 15-20

  8. #748 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar
    Imi pare rau @dtancu, tin sa te contrazic. Nu poti spune ca lumea si-a creat asteptari nerealiste tinand cont de faptul ca vorbim de CD Projekt, de anul de gratie 2020...etc.


    Nu cred ca lumea-i dezamagita ca-i doar un RPG si atat. Lumea-i dezamagita de faptul ca arata ca dracu', asa, pe romaneste. Atat, nimic mai mult.


    PS: Poate pe PC arata mai bine, nu stiu. Dar, pe console, este mizerabil. Inca stau si ma intreb daca @Monky trolla sau nu cand spunea ca pe ps4 pro-ul lui arata decent

  9. #749 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by awaytokill View Post
    Hmmm, oare cat de greu le-ar fi celor de la Metacritic sa aiba parteneriate cu Steam, Gog, Epic, PlayStation, Stadia si Xbox? In sensul ca atunci cand vrei sa postezi un review despre un joc, te loghezi cu contul de pe care ai jocul si sa ai minim 5 ore jucate ca sa poti sa lasi un review.
    E o idee buna, dar costa bani pentru protectia datelor.
    Si ar dura ceva timp.

    Plus ca fiecare platforma vrea sa aiba sistemul ei propriu de recenzii.
    Hai sa zicem ca Steam , Epic, GOG, PlayStation si Xbox care sunt platforme universale ce pot gazdui o varietate de jocuri de la diferiti producatori pot sa faca asta.
    Origin, Battle.net si Uplay, care sunt platforme COMERCIALE dedicate doar jocurilor produse strict de EA/Ubisoft, nu au sistem de recenzii.
    Cred ca nici Bethesda.net si Rockstar Launcher/Social Club nu au. Platformele respective sunt proprietati PRIVATE!

    La producatorii luati individual, e pe sistemul "iti place, il cumperi si il joci, nu-ti place, nu-l cumperi/il returnezi, pa si la revedere".
    Nu-i intereseaza sa stie ce parere pot avea jucatorii in recenzii scrise.


    Pe Steam, GOG, PlayStation , Xbox sau Epic poti avea libertatea de exprimare si coloana vertebrala sa scrii recenzii si sa critici orice joc pentru ca sunt de la diversi producatori.
    Pe Uplay, Rockstar, Origin, Battle.net nu poti, ba se ia drept gest "te caci in casa omului", mai ales pe o platforma comerciala unde producatorii isi promoveaza produsele.


    Esti liber sa critici si sa notezi negativ jocuri ca Star Wars Battlefront 2 pe Steam, dar nu poti s-o faci pe taramul lui EA, adica pe Origin.
    Esti liber sa critici Assassin's Creed pe Steam, dar nu pe Uplay, taramul lui Ubisoft.
    Esti liber sa dai nota 1 lui GTA V pe Steam pentru diverse motive, dar nu poti pe Rockstar Launcher/Social Club.

  10. #750 SP
    Member lukecelmare's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Care 4 ani? Primul teaser a fost in 2013, deci ei lucrau la el de ceva timp la momentul respectiv.

    Daca era lansat de Ubisoft lua doar 2 si 3. Iar daca era exclusivitate Sony lua 15-20
    Daca era exclusivitate Microsoft lua -2

  11. #751 SP
    Member TravisPastrana's Avatar
    Pe PS5 cu HDR-ul activate mi se pare ca are o tenta de verde imaginea, in special cand imaginea afisate este neagra sau in meniu.
    Nu inteleg de ce a trebuit sa fie atat de complicat setarea HDR, de ce nu au putut face ca si la alte jocuri? Cu cateva slide-uri pe o imagine care nu se schimba. Sau este mai ok asa si nu inteleg eu.
    Daca ma poate ajuta cineva cum ar fi mai ok la setarea HDR, va rog frumos sa-mi spuneti.

    Alte jocuri unde este implementat HDR normal merge si se vede mai ok decat versiunea non HDR deci nu ar fi problema la TV.

    Oricum, am jucat ieri vre 2-3 ore si cred ca il voi lasa pana apar niste update-uri. Imi place locatia, ideea, povestea pana acuma dar ceva tot pare un pic off.
    Ce pot spune ca nu imi place este HUD-ul, albastrul ala celest din HUD si scris-ul mic al butoanelor face totul sa se vada greu. Cateodata a trebuit sa ma apropiu de TV ca sa vad ce buton sa apas.

  12. #752 SP
    Member Syni's Avatar
    Pe PS5 cu HDR on pe un oled se vede mult mai prost din punctul meu de vedere. Știau ei ce știau când, in momentul când se instalează, se instalează direct off. Am jucat și eu puțin, am luat și un crash,îmi place ce sa zic, dar îl voi lasă deoparte o buna perioada poate mai repara ceva la el...


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  13. #753 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    O analiza de la HDTVTest reforitoare la HDR in Cyberpunk, aparent broken HDR:


  14. #754 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Pe consolă ar fi aceleași setări poate se mișcă mai bine și la cei cu PS4 și Xbox.

  15. #755 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Asta e pe principiu - opriti toate functiile de la DS5 ca sa tina bateria mai mult

  16. #756 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Care 4 ani? Primul teaser a fost in 2013, deci ei lucrau la el de ceva timp la momentul respectiv.

    Daca era lansat de Ubisoft lua doar 2 si 3. Iar daca era exclusivitate Sony lua 15-20
    Daca era dupa mine, taiam un sfert din contentul si mecanicile de acum care sunt absolut irelevante (asta cand nu sunt frustrante) si-l lansam si mai repede, si mai ieftin, si mai optimizat.

  17. #757 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Alex Khan View Post
    e de la CD Projekt care e totusi un mic studio si nu un ROCKSTAR, nu un Ubisoft, nu un EA, nici macar Bethesda, care l-ar fi putut dezvolta in doar 3-4 ani (nu 8-9 ani cat i-a luat lui CD Projekt cu vreo 1000 de angajati), cu un buget mai mare si personal crescut
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Care 4 ani? Primul teaser a fost in 2013, deci ei lucrau la el de ceva timp la momentul respectiv.
    Guys, care 7-8-9 ani, ca la joc se lucreaza efectiv de la jumatatea lui 2016... hai sa nu exageram. Cei de la CDPR au mizat totul pe jocul asta. Eu observ ca majoritatea care se plang, o fac legat de grafica, care totusi, nu e chiar asa de rea (mai grav e cu glitches & bugs). La naiba, luati-va 3090 si jucati-l pe PC daca va plangeti atat de grafica... Sau cei care aveti PS5 si XSX, asteptati varianta next-gen. It is what it is.

    Pentru mine, chiar si asa cu crash-urile de rigoare (am avut vreo 5 pana acum pe PS4 Pro - din fericire, continua fix de unde eram), e un joc de 9/10. Love the story, the gameplay, the dialogs, the characters, the music...

  18. #758 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai e greu sa te plangi de altceva, daca nu reusesti sa ajungi sa vezi altceva din joc.
    Personal da, nu am avut mai mult de 30 minute ieri si impactul a fost doar - grafica, animatii, interactiune cu mediul, framerate.

    Si da, grafic mi se pare foarte slab - doar fetele personajelor sunt extra detaliate, dar corpurile lor au putine poligoane si texturi de rezolutie mica.
    Animatiile sunt destul de nasoale, atat pentru personaj si felu in care sare sau merge, dar si pentru lumea de pe strada.
    Interactiunea cu mediul...lipseste? Eram intr-un bar la inceput si nu puteam sa interactionez cu niciun aparat, nimic. Oamenii nu se miscau cand treceai pe langa ei/te izbeai de ei si nu poti interactiona cu cine trebuie daca nu stai in punctul perfect (altfel nu apare butonul).
    Iar ca framerate, desi nu am intrat in niciun combat, ma plimbam pe o alee si s-a simtit clar cum a scazut considerabil fps-ul (probabil de la 60 la ~40) si asta doar cand ma invarteam si ma uitam la lucruri si mergeau oamenii pe langa mine.

    E destul de nasol, la cat de amanat a fost, iar dupa ultima amanare au zis ca o fac pentru a merge bine pe "old gen consoles" si ca va merita asteptarea. Guess what? Nu a meritat.
    La cum arata si in ce rezolutie merge pe PS5, ar fi trebuit sa zboare. Acel 1080 sau cat e si cu detalii medii, ar trebui sa aibe 120fps sau mai mult.

    Unde e optimizarea? Unde e timpul ala pe care l-au luat tot anu asta?

    Daca-l scoteau in Mai mergea doar pe PC?

    Desigur, grafica nu e totul, dar din ce au prezentat ei, asta au aratat - grafica. Si grafic arata mai nasol decat Witcher 3 si merge mult mai nasol decat ala.

    O sa vad cum avansez in poveste si cat de complex este in spate, ca sa ma faca sa ma pierd in el.
    Dar momentan a pornit pe picior gresit si nu este taxat asa cum ar trebui, pentru ca CDPR si fanboys.

    Also, la primul crash cu siguranta il voi abandona. Momentam am avut noroc.

  19. #759 SP
    Member Syni's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Pe consolă ar fi aceleași setări poate se mișcă mai bine și la cei cu PS4 și Xbox.
    Când ajung acasă le dezactivez și eu sa văd dacă se schimba ceva.
    Alte probleme:
    - sunetele, ca naiba. Pai am început cu nomad și in desertul ăla se aude un ecou de zici ca ești intr-o hala. Mi-a plăcut totuși sunetul motorului mașinii inițiale
    - când ești pasager in mașina, mama, scârțâie rotile de zici ca iei curbe cu 200 la ora, când colo tu te târăști ca melcul cu 20 km/ora . Serios, parca nu exista senzația de viteza (vorbesc doar de primele ore de joaca, nu știu mai încolo). Aceasta senzație de viteza se schimba totuși in bine parțial, in momentul când ești tu la volan
    - dacă te uiți in jos, spre vârful picioarelor, plutești frate. Nu e posibil in 2020 sa vi cu așa ceva
    Nu știu, strict tehnic miroase tare a vechitura, nu ma așteptam



    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

  20. #760 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Pai e greu sa te plangi de altceva, daca nu reusesti sa ajungi sa vezi altceva din joc.
    Ai jucat 30 de minute. Teoretic nici nu ai voie sa te plangi de el...
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Desigur, grafica nu e totul, dar din ce au prezentat ei, asta au aratat - grafica.
    Se pare ca ne-am uitat la Night City wires diferite... au prezentat povestile din spate, cum evolueaza toate cele, factiunile, caracterele, plot twists, special soundtracks, etc. Tu ai vazut doar grafica?
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Dar momentan a pornit pe picior gresit si nu este taxat asa cum ar trebui, pentru ca CDPR si fanboys.
    Nu ma consider fanboy CDPR, dar mie jocul mi se pare genial. Treaba asta cu taxatul de obicei se numeste hating. Nu-ti place, eu zic sa nu-l joci. Vinde-l si gata.
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Also, la primul crash cu siguranta il voi abandona.
    O sa spui ca sunt rautacios, dar sper sa-ti crasheze. Altfel nu are rost, nu va face decat sa alimenteze mai mult hating...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 38 of 77 FirstFirst ... 28 36 37 38 39 40 48 ... LastLast

Similar Threads

  1. CD Projekt RED anunta Cyberpunk 2077 By Clopotarul in forum Console News
    Replies: 13 Last Post: 16-04-2017, 18:12
  2. Replies: 0 Last Post: 11-01-2013, 00:15

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts