Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ce lifepath ai ales?

Voters
95. You may not vote on this poll
  • Nomad

    34 35.79%
  • Streetkid

    35 36.84%
  • Corpo

    26 27.37%
Page 40 of 77 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast
Results 781 to 800 of 1531

Thread: Cyberpunk 2077

  1. #781 SP
    Member dtancu's Avatar
    Parca vroia cineva niste poze cu fetzele oamenilor ca sa vada texturile, iata:
    Din pacate se pierde mult din rezolutie ca trebuie scalate in jos ca sa incapa in 1 MB pt upload aici...
    Attached Images Attached Images photomode_11122020_163607.png photomode_11122020_162754.png

  2. #782 SP
    Admin MonkY's Avatar
    dtancu: chiar vroiam sa te intreb, ca ai mai urcat cateva imagini. Tu joci in 4K, totul pe Ultra, si urci niste imagini in sub 720p, de arata mai prost decat pe console old-gen. Why?

  3. #783 SP
    Member dtancu's Avatar
    Haha...da. Nu se vede rezolutia si nici HDR-ul, evident.
    Si am si damblaua sa las DoF-ul activat, imi place mie efectul, nush' de ce...asa sunt eu mai lo-tek, man, ca tot vorbim de cyberpunk hihi.

  4. #784 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Cyberpunk 2077

    1. Eu nu am negat ca exista probleme cu consolele PS5. Am spus doar fapt concret in cazul meu, nu am intalnit niciuna dintre problemele mentionate.

    Ca ai probleme sau nu, este o realitate palpabila, este ceva CONCRET. Alb sau Negru, nu se poate nuanta aici.

    2. Tinand cont de punctul 1., sa-mi spui ca jocul arata bine pe al tau PS4 PRO si sa ma faci pe mine nebun sau hater cand iti spun ca jocul arata ca dracu’ pentru ceva ce se vrea in anul 2020... este putin off. Ti-am pus mai sus o poza si pot sa-ti fac N poze de genul. Daca tu poti trece pestea chestii de genul, este ok, am repetat-o deja. Tine de nuantare. Totodata, nu-mi poti spune ca pe PS5-ul meu arata intr-un fel si pe PS5-ul altuia arata altfel, serios.

    3. Observ ca nu esti genul de om care sa accepti ca exista si alte pareri, doar a ta conteaza si a ta reprezinta realitatea de necontestat. Am mai avut niste discutii in contradictorii cu tine mai demult si discutiile au urmat acelasi pattern totul culminand cu catalogarea mea drept troll si un ban de rigoare.

    Imi pare rau, o fi site-ul tau, dar asta nu inseamna ca toti trebuie sa-ti impartasim opiniile...

    Cu tot respectul. Esti prima persoana care ma acuza de “hate” dat unui joc pe care l-am mai luat si day1. Accepta ca pot fi si alte opinii diferite de ale tale.

    PS: am avut un soc cand am vazut reflexia in oglinda imediat cum intri in joc ca Nomad. Am cautat sa vad ce dracu setari grafice am, sa pot schimba ceva.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #785 SP
    Admin MonkY's Avatar
    @JohnyyUSA: Nu ti-a cerut nimeni sa imi impartasesti opiniile. Si incearca sa ma ignori pe viitor daca nu-ti plac commenturile mele. Mi se pare ca esti de o ipocrizie maxima cerandu-mi sa-ti accept opinia, dar in schimb tu sa imi iei la misto orice opinie personala. Te-am inteles, nu-ti place, sa fii sanatos. Sunt satul de plangaciosi pe site-ul asta, de zici ca nu e adevarat. Va plangeti de orice nu vine de la Sony, dati 3-400$ pe o consola si dupa aceea va plangeti ca nu se vede la fel de bine cum arata la dtancu pe PC, care a dat 2200$ pe o placa video. Hai sa fim seriosi, sunt convins ca nu mai ai 12 ani si ti-au cumparat parintii jocul gresit. Nu iti place, nu-l mai joci si gata. L-ai luat digital, sa fii sanatos... una-doua, smiorc, smiorc... de parca te-am obligat eu sau CDPR sa cumperi jocul. Trebuia sa astepti, vedeai gameplay real, nu-ti convenea, nu-l luai. Dar tu nu, trebuie sa mai bagi vreo 20 de posturi despre "grafica de rahat" si cat de slab joc e.

    Uite de-asta am ajuns eu sa nu mai suport marii "gameri" romanasi, care se plang la orice. Si nu odata. Ci repetat, obsesiv, sa stie si ceilalti cat de mult sufera ei. In acelasi timp, pe site-urile serioase, oamenii discuta despre strategii de joc, despre cum au trecut de un anumit checkpoint. Unii discuta despre boss fights, hidden areas, lore, despre cum au gasit implantul X, cum au reusit sa ajunga in locatia Y sau ce path au urmat. Intre timp la noi, smiorc smiorc, nu are grafica... nu e Assassin's Creed. Dar vai, nu e nici macar Witcher 3. No sh#t, Sherlock... Just grow up. Am obosit cu atata smiorcaiala...

  6. #786 SP
    Member JohnnyUSA's Avatar

    Cyberpunk 2077

    Eu cred ca cel care trebuie sa se maturizeze dintre noi doi, esti dumneata.

    Chestia cu “marii gameri romanasi” nu se aplica in cazul meu, domnule. Am 40 de ani, joc cand pot si ce pot si, ma repet, am dreptul la opinie chiara daca deranjeaza. Ar mai fi cate ceva de spus, dar ma abtin. Ramane cu am stabilit, ignore reciproc.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. #787 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Poti sa compari Cyberpunk cu The Witcher la fel de bine cum poti sa il compari cu Fifa sau cu The Last of Us din punct de vedere grafic. Te uiti la texturi, umbre, reflexii, animatii, performanta etc. Nu e ca si cum daca jocul e alt gen se schimba si modul in care este randata grafica.*

    * Stiu ca la nivel inalt de programare, de fapt, chiar se folosesc tehnici diferite de randare in functie de ceea ce se doreste sa se obtina, dar e destul de irelevant pentru jucator si la fel de irelevant si pentru calculator care la finalul zilei tot limbaj masina executa.

  8. #788 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Am de gand sa joc minim 3 ture.
    1. Nomad - Strong Solo
    2. Street kid - stealth assassin
    3. Corpo - tech sniper
    Las un link daca aveti nevoie de inspiratie de build.
    https://cyberpunkcentral.com/7-insan...k-2077-builds/

  9. #789 SP
    Admin MonkY's Avatar
    BizZare: sper ca ai mai mult timp ca mine. Sa-mi spui care ti-a placut ca path (macar initial) intre street kid si corpo. Mie deja imi pare rau ca nu am ales corpo, si tare mi-e ca as da un restart.

    P.S. Nu e un pic cam bizara alegerea de street kid si stealth? After all, e muscle man (ba chiar iti faci cariera in box). Plus ca e cu mafia, yakuza and stuff... Parca nu prea merge stealth. Mai repede ar merge nomad sau corpo ca stealth... ma gandesc. Nu stiu, nu am incercat.

  10. #790 SP
    Member Wagram's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    L-ai luat digital, sa fii sanatos... una-doua, smiorc, smiorc... de parca te-am obligat eu sau CDPR sa cumperi jocul. Trebuia sa astepti, vedeai gameplay real, nu-ti convenea, nu-l luai. Dar tu nu, trebuie sa mai bagi vreo 20 de posturi despre "grafica de rahat" si cat de slab joc e.

    Uite de-asta am ajuns eu sa nu mai suport marii "gameri" romanasi, care se plang la orice. Si nu odata. Ci repetat, obsesiv, sa stie si ceilalti cat de mult sufera ei. Just grow up. Am obosit cu atata smiorcaiala...
    Omul şi-a exprimat o dezamăgire, iar apoi ţi-a argumentat, nici vorbă să ţi se plângă ţie "repetat, obsesiv". E o diferenţă care ţi-a scăpat, tu fiind prea ocupat cu etichete gen "hater" şi ironii ieftine cu "gameri românaşi" şi "smiorc, smiorc". Îţi place jocul, să fii sănătos, alţii, care ştiu să articuleze opinii pertinente, or fi având alte păreri. Nu-ţi plac, să fii sănătos, dă-i cu ignore şi mergi mai departe.

    PS: "The goods and the bads".

  11. #791 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pai se putea sa nu te bagi si tu Wagram, sa-mi explici teoria chibritului? Hai ca mai am cativa hateri pe lista... ii astept si pe ei, ca sa terminam cu circul asta ieftin. Ia sa vad daca i-a expirat ban-ul lui Khufu, ca sigur nu poate rata ocazia asta, mai ales acum, cand vad ca e la oferta.

    Despre joc in sine, in afara de smiorcaieli si "hai sa i-o trag lui MonkY, ca de cand astept", puteti articula ceva coerent?

    Meanwhile, ca sa nu ocup spatiu aici cu chestii completely useless, cateva tips & tricks:




  12. #792 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post

    P.S. Nu e un pic cam bizara alegerea de street kid si stealth? After all, e muscle man (ba chiar iti faci cariera in box). Plus ca e cu mafia, yakuza and stuff... Parca nu prea merge stealth. Mai repede ar merge nomad sau corpo ca stealth... ma gandesc. Nu stiu, nu am incercat.
    Ma bagi in dubii tare imi e ca am sa patesc ca in Dark souls sa restartez jocul de cateva ori.

  13. #793 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by BizZare View Post
    Ma bagi in dubii tare imi e ca am sa patesc ca in Dark souls sa restartez jocul de cateva ori.
    Nu te lua dupa mine, eu m-am ferit de a citi partea asta legata de paths. E posibil ca la un moment dat, indiferent de ce ai ales la inceput, sa devina comune evolutiile caracterelor. Adica sa nu ai vreun perk extra la care sa nu poti ajunge cu celelalte factiuni. Dar ma gandesc ca daca din start ca street kid ti se ofera sa boxezi, e nevoie de muscle man in diverse misiuni, atunci clar avansezi mai repede cu punctele pe partea de melee. Oricum, e cu siguranta genul de joc la care va trebui sa joci cu toate factiunile, ca sa prinzi feelingul adevarat din Night City. Ar fi interesant de jucat in paralel, de evoluat cu 3 caractere in acelasi timp...

    P.S. Din nou, grija mare cu misiunile. Daca aveti rabdare, incercati in keypoints (cand aveti de facut alegeri importante), sa dati restart checkpoint si sa vedeti cum evolueaza lucrurile (pe termen scurt cel putin). De exp. eu am avut misiune (nu spun care, incerc sa nu dau spoilere), in care nu eram de acord si ajungeam sa-i killaresc pe toti (practic factiunea respectiva urandu-ma tot jocul), sau eram de acord si iar se enerva individul si tot ajungeam la pistoale. Dar, mai era inca o optiune, care parea mai mult o gluma... fortam nota si guess what? Ajungeam sa-mi devina friendly factiunea respectiva, ba chiar sa primesc un bonus la finalul misiunii. So... it's all about the choices you make. Insa eu unul n-as avea rabdare sa dau restart la fiecare optiune, mai ales ca pe PS4 Pro se incarca totusi destul de greu.

  14. #794 SP
    Member dtancu's Avatar
    Siiii....atentie la gafa prostului, ca mine: uitati-va la dificultatea misiunii inainte sa o incepeti, mai ales la cele care au mai multe parti. Riscati sa ajungeti intr-un punct in care va sparg aia in 2 sec si scapati (greu) doar cu fuga.

  15. #795 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da, bine zis dtancu. Eu am patit-o din start (nici nu stiam ca exista grad de dificultate vizibil la toate misiunile) cand de-abia trasesem 4-5 gloante cu un pistol amarat (in afara de tutorialul holografic), si m-am trezit intr-o misiune in care erau vreo 40 de indivizi, toti cu shotguns, cu automate, cu grenade, ba unul avea si ditamai gatling gun-ul... Eu de-abia invatam sa fac reload la pistol si ma intrebam daca trebuie sa-i iau la pumni. It was fun though... si am avut noroc cu partenerul, ca ii mai tinea in sah. Am reusit sa killaresc primul inamic, l-am lootat, si gata, din momentul acela, alta viata.

    P.S. Lupta de mai sus am dus-o in pantaloni scurti si palarie de cowboy. Deh, atat gasisem...

  16. #796 SP
    Member dtancu's Avatar
    Eu am fugit pe autostrada pe jos de nebun ca in Marea Mahmureala, aia ma alergau cu niște gun-uri de nici nu m-am uitat ce erau. Bafta mea a fost ca in apropiere erau niște bandiți care jefuiau in liniște pe unii și s-au luat la bătaie cu aia care ma alergau, așa am scăpat.

    Și toate astea in timp ce pe-aici se numără FPS-urile


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  17. #797 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa dati si voi un hint in ce simtiti ca a fost cel mai ok de investit, ca perks. Eu, ca la orice RPG, sunt looter fanatic. Stau si adun tot ce prind prin misiuni, therefore am inceput cu investitia in backpack cat mai mare, plus perk-ul acela de iti vinde automat garbage loot (used dildo loot, really?). Mi-am dat seama ca fac bani frumosi asa (cel putin la inceput). Dupa care am inceput sa investesc in melee (in ideea ca ma duc sa devin campion la box), dar deja parca imi pare rau ca nu am pus la guns... Nu de alta, dar la inceput iti tremura mana pe armele automate, pur si simplu. Si nu e bug, e feature.

  18. #798 SP
    Banned Alex Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by BizZare View Post
    EA nu a mai scos ceva interesant de la Bf1, iar ubisoft de pe la Fracry 5 si astia scot cate 3 jocuri pe an.

    Asa iti dai seama cat de flamanzi suntem unii din noi sa jucam ceva care ne trezeste pasiunea de gaming incat nu me mai pasa de grafica.

    1. Ba a mai scos jocuri interesante: Titanfall 2 pe care l-ai omis, Apex Legends, Jedi Fallen Order, Medal of Honor: Above and Beyond, care este VR, e produs tot de ei ; e evident ca ma refer la Respawn Entertainment, singurul studio pe care EA nu l-a apucat inca sa-l distruga cum a facut cu Bioware, Maxis , Criterion, Visceral, Westwood, EA Sports si DICE recent, pe unele ingropandu-le.


    2. Bune sau nu, tot ce scoate Ubisoft in ultimii 6-8 ani sunt doar reskin-uri.
    Hai sa spunem ca For Honor, Ghost Recon Wildlands si poate Origins (care e un AC reinventat, mai RPG-izat, open-world si cu alt combat) ar fi ultimele lor jocuri autentice care aduc ceva noutati radicale. Daca joci un Far Cry, un Assassin's Creed din intervalul aniilor 2009-2015, sau un oarecare Watch Dogs, poti sa spui ca ai jucat toata seria.
    Insa as risca sa spun ca ultimele lor jocuri "reale" si cu adevarat de "originale" au fost Assassin's Creed 2, Far Cry 3 si Watch Dogs 1, iar de atunci o tin numai cu reskin-uri cu aceleasi mecanici , animatii, povesti neinspirate si motoare grafice reciclate de la joc la altul, si mici schimbari si imbunatatiri. De franciza Tom Clancy nu mai zic.
    Cam ca franciza Call of Duty, reciclata dupa acelasi joc Call of Duty 4 Modern Warfare din 2007.




    3. La CD Projekt trebuie apreciat ca in afara de motorul grafic, Cyberpunk chiar nu pare sa aiba nimic in comun cu Witcher. Serios, nu vad vreo similaritate de gameplay sau mecanica.
    Nu ma simt ca si cum as juca un reskin la Witcher cu tematica cyberpunk.
    Jocul e facut de la 0!
    De asta ii apreciez.

  19. #799 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Eu fara sa vreau m-am facut handgun specialist... Daca ai perk-urile cu critical damage si increased damage + increased headshot dmg si ai si un revolver sau pistol cu damage bun, dai 2-300 dmg every headshot sau x2-2.5 daca e critical hit + pistol ammo gasesti cam peste tot. Joc pe very hard, am ajuns la misiunea The Heist insa am pierdut timp cu side missions sau doar plimbandu-ma pe harta. Pana acum imi place jocul, joc pe PC in asteptarea update-ului pt PS5.

  20. #800 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 77 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 ... LastLast

Similar Threads

  1. CD Projekt RED anunta Cyberpunk 2077 By Clopotarul in forum Console News
    Replies: 13 Last Post: 16-04-2017, 18:12
  2. Replies: 0 Last Post: 11-01-2013, 00:15

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts