Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ce lifepath ai ales?

Voters
95. You may not vote on this poll
  • Nomad

    34 35.79%
  • Streetkid

    35 36.84%
  • Corpo

    26 27.37%
Page 74 of 77 FirstFirst ... 24 64 72 73 74 75 76 ... LastLast
Results 1,461 to 1,480 of 1531

Thread: Cyberpunk 2077

  1. #1461 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Planuiesc sa adauge imbunatatirile si pentru jocul de baza si intentioneaza sa le lanseze gratuit: https://www.videogameschronicle.com/...original-game/ .

  2. #1462 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Sper , sunt voci pe internet care spun ca ar fi 15-20h long ceea ce pare destul de ok.

  3. #1463 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Nu pot sa nu ma bucur cand vad ca inca imbunatatesc jocul de baza, dar cumva situatia asta ajunge intr-o zona a ridicolului. Am fost inspirat sa nu iau Cyberpunk la lansare, stiind ca vor urma cateva luni de patchuri si stiind ca pentru a juca cea mai buna varianta a lui e mai bine sa astept. Au venit cateva patchuri, apoi au venit patch-uri pentru next gen, iar acum dupa 3 ani procesul nu pare sa se mai termine. Cand ar trebui sa ma apuc sa il joc pentru a avea "the definitive experience"? Poate pe PS5 Pro? Pe PS6?

    Cel mai ingrijorator e ca nu vorbim de imbunatatiri grafice, din astea e normal sa tot existe. Insa "a complete overhaul of the AI", la 3 ani dupa lansare, nu vi se pare bizar? Voi mai aveti tragere de inima sa jucati jocuri, nu day 1, ci macar year 1, in conditiile astea?

  4. #1464 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Complet de-acord. L-am incercat 2-3 ore la lansare dar am zis ca mai bine astept pana ce il repara.
    Acum parca nu-mi vine sa ma apuc de el .

  5. #1465 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dzeu vă mai înțelege. Dacă scoate un developer un joc prost și nu-l repară, nu e bine. Dacă un developer repară în draci un joc, to make it better, iar nu e bine. Eu l-am terminat în varianta "Day 1", m-am lovit de mici bugs, dar nimic care să mă facă să renunț sau ceva (I actually loved it). Iar acum, cu noul expansion și AI overhaul, cu siguranță mă voi bucura din nou de el și extra content.

    P.S. Cei care au fost nemulțumiți au primit totuși refund (nu mulți au făcut asta)... iar de-a lungul timpului, cred că jocul s-a vândut și cu 15$ (pe PC, pe console nu știu, parcă-l văzusem la 25$). La ce jocuri crappy de 69$ și 99$ am văzut de-a lungul timpului, ăsta e chiar masterpiece.

  6. #1466 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    M-am abtinut sa il cumpar pana in momentul in care au venit cu patch 1.52 pentru 'next gen'.
    Nu stiu cat de prost a fost inainte, dar ce pot spune in urma experientei personale este ca dupa patch 1.52 este un joc fabulos, complet si foarte bine optimizat, un 'must have' din punctul meu de vedere.

    CDPR au stiut sa puna capul in pamant si osul la treaba iar eu ii apreciez pentru asta. Daca jocul era lansat day one in stadiul de dupa patch 1.52 (si daca lasau dracului deoparte Xbox One/PS4 de la bun inceput), jocul se batea acolo sus in liga de recenzii cu 90+.

    Va recomand tuturor care dintr-un motiv sau altul v-a fost teama sa il cumparati sa faceti deep dive in joc fara nici o teama, este ceea ce trebuie acum.
    Trecand peste partea tehnica, dpdv al character development veti avea parte de una dintre cele mai profunde experiente pe care le-ati trait in jocuri pana acum. Foarte rar mi se intampla sa tin minte la 1 an distanta numele tuturor NPC-urilor cu care am interactionat si anumite momente/misiuni care m-au facut sa ma atasez de acele persoanje.

  7. #1467 SP
    Member IsNotMe's Avatar

    Reparat, imbunatatit, iar Idris chiar e smecher ! Sper sa nu-l amane

  8. #1468 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Dzeu vă mai înțelege. Dacă scoate un developer un joc prost și nu-l repară, nu e bine. Dacă un developer repară în draci un joc, to make it better, iar nu e bine.
    Intelege-ne si tu, suntem batrani, nostalgici, si ne amintim de vremurile cand jocurile erau de la inceput reparate. Singurul patch pe care il stiu la Uncharted 1 pe PS3 e acela in care au adaugat suport pentru trofee. Nu de cat costa e vorba oricum, eu cel putin nici nu mai stiu de cand l-am cumparat si il tin pe raftul cu jocuri asteptand sa termine baietii cu imbunatatirile.

    Quote Originally Posted by Xander RO View Post
    Va recomand tuturor care dintr-un motiv sau altul v-a fost teama sa il cumparati sa faceti deep dive in joc fara nici o teama, este ceea ce trebuie acum.
    Mersi de recomandare, il trec mai sus pe lista de prioritati. Eu tot vreau sa il joc de cativa ani, dar uite ca si acum trebuie sa mai astept putin. De ce sa imi stric experienta cu un AI prost cand mai urmeaza patch-uri?

  9. #1469 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Știu că nu prea le pasă consoliștilor de game requirements, dar mă gândesc că poate e pe-aici cineva care joacă pe PC. A apărut lista oficială la expansion:
    Attached Images Attached Images fyxxv2_waaiwqkl.jpeg

  10. #1470 SP
    Member Papillon_'s Avatar
    Eu l-am jucat la un an de la lansare ca "male" V pe PS5 next gen update , mi-a placut foarte mult si intentionez sa il rejoc cap coada dupa ce lanseaza acest DLC cu "female" V. Cu ocazia asta pot sa am o relatie cu Judy Álvarez.

  11. #1471 SP
    Manager paul's Avatar
    Phantom Liberty - Gameplay Overview:

    Phantom Liberty - Game Overview with Keanu Reeves:

  12. #1472 SP
    4_2
    Member 4_2's Avatar
    Ati gasit pe undeva informatia legata de modul in care se va primi acel store credit ce corespunde expansionului pt posesorii de Xbox one X Cyberpunk edition?

  13. #1473 SP
    Manager paul's Avatar
    Phantom Liberty - New ways to play:

  14. #1474 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Frumos a evoluat jocul acesta. Ma bucur ca m-am numarat printre optimisti. CD Project Red rocks!

  15. #1475 SP
    Member IsNotMe's Avatar

  16. #1476 SP
    Member IsNotMe's Avatar

    Finaly ! Jump to min 35'

    - A dangerous new district,
    - dozens of new story quests and gigs,
    - vehicle combat and mounted weaponry,
    - revamped police system, combat AI overhaul, e
    - endless dynamic events, and missions,
    - redesigned cyberware and perks,
    - all-new Relic skill tree and abilities,
    - increased level cap, 100+ new items - weapons, cyberware, and fashion.

  17. #1477 SP
    Member Antiohh's Avatar
    Mai astept vreo 2 ani si il joc si eu cu 50-100 lei (cu tot cu DLC), jocul finisat si cu RT on (sa se mai ieftineasca placile video care duc asa ceva)

  18. #1478 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eh, dragii mosului... sa vedeti ce scandaluri o sa iasa din nou via Cyberpunk 2077. Stiati banuiesc ca majoritatea jocurilor de-abia folosesc 1 core, doua core-uri din CPU, motiv pentru care mai nimeni nu se plangea de overheating, power draw si alte d-astea, si mai tot greul se ducea spre GPU. Ei bine, de la urmatorul update (cel putin asa se zvoneste), Cyberpunk 2077 se va duce in multithreading pe 8 cores (developerul care a facut dezvaluirea a si spus ca vorbim de 90% load pe 8 cores). Si nu faptul ca a declarat asta a produs nebunia. Ci faptul ca a spus si ceva de genul "verificati ca aveti racire eficienta si suficienta la procesor!". Pentru ca da... incepe nebunia!

    P.S. M-a distrat si faptul ca a mentionat sa va verificati PC-urile inainte cu un Cinebench, ceva. Adica fix ce folosesc si eu pentru a afla cam maximul de temperatura la care se duce un sistem in load mare pe CPU. So, let the games begin (pentru ca sunt sigur ca asta se va intampla cu mai toate jocurile mari)!

  19. #1479 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Mama, cum arata trailer-ul asta !

  20. #1480 SP
    Senior Member Xander RO's Avatar
    Opencritic - 90

    I love this game, arata incredibil!






Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 74 of 77 FirstFirst ... 24 64 72 73 74 75 76 ... LastLast

Similar Threads

  1. CD Projekt RED anunta Cyberpunk 2077 By Clopotarul in forum Console News
    Replies: 13 Last Post: 16-04-2017, 18:12
  2. Replies: 0 Last Post: 11-01-2013, 00:15

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts