Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 157 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 93 143 ... LastLast
Results 841 to 860 of 3123

Thread: The Witcher 3: Wild Hunt

1. #841 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    la ce te referi ca "a stat ceva" ?!

2. #842 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    la ce te referi ca "a stat ceva" ?!
    in loading, dar nu mai conteaza am reusit sa-l fac.

3. #843 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Moamaaa ce grafica downgradata, texturi cum n-am mai vazut, umbre lumini extraordinare, peste tot stil grafic de parca ce vad e waterpainting si un stil artistic care te urmareste peste tot. Da, slab, sigur o sa mai fac precomanda la jocuri de la CDPR pentru ca e downgradata grafica, pfff numa downgrade d-asta vreau ca sunt taran care nu stie ce e aia grafica...

4. #844 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    in loading, dar nu mai conteaza am reusit sa-l fac.
    Cum ai reușit sau care era de fapt problema?

5. #845 SP
    Member lucas22010's Avatar
    l-am cautat pe raft in timisoara si arad astazi. nope.

6. #846 SP
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Cum ai reușit sau care era de fapt problema?
    Sincer nu stiu care a fost problema, am gasit rezolvare pe google. Daca ramane in loading dupa cele doua cinematicuri iesiti din joc si dati un restart la PS4. Data viitoare nu o sa mai aveti probleme va intra aproape instant si puteti da skip la cele doua cinematicuri.

7. #847 SP
    Member Energizer's Avatar
    Eu personal sunt foarte mulțumit de joc. Urmează o mulțime de ore petrecute în fața televizorului.. Păcat ca sesiune/muncă.

8. #848 SP
    HAHA este Gwent in joc un fel de "Hearthstone" medieval Ar fi fost fain sa poti da challenge cu alti playeri.

9. #849 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Cam dubios controlul personajului si framerateul mi se pare ca fluctuează in draci, dar altfel nu te mai poți opri! Fain joc mah!

10. #850 SP
    da e adevarat se misca un pic prea rapid in unele momente dar totul e frumos si roz cand te obisnuiesti cu Gerald

11. #851 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Intrebare idioata...cum se poate echipa o torta ? Am pus-o in "pocket" in Inventory, dar nu stiu cum sa o folosesc...

LE: nevermind, am gasit

12. #852 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ok, intrebare: voi cum castigati cel mai repede si experienta? contractele pe care le gasesc sunt toate de level mare de la 20 in sus si misiuni secundare sunt prea putine si nu vreau sa avansez prea repede cu main quest. prima parte a jocului
    am facut-o complet, acum sunt
    sunt de abia level 4

13. #853 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Intrebare idioata...cum se poate echipa o torta ? Am pus-o in "pocket" in Inventory, dar nu stiu cum sa o folosesc...

LE: nevermind, am gasit
    Care to share ? Eu am dat rage quit azi ca nu gaseam cum

14. #854 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    O selectezi din inventory, ca pe un spell (o sa fie in partea de jos) si dupa aia o folosesti cu R1.

15. #855 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Cei la care nu v-a aparut inca patch-ul 1.02, ati gasit cumva itemele din DLC? Ar trebui sa fie la npc-ul acela pe care il salvezi la inceput si apoi te intalnesti cu el in white orchard. Bineinteles ca nu are itemele respective care cred ca apar doar cu update-ul 1.02.

16. #856 SP
    Stie cineva unde sau cum pot sa vad ce buffuri am pe mine (chestiile verzi cu timer pe ele). Ca tot primesc de la anumite chestii si nu stiu ce face chestia aia.

17. #857 SP
    deci pt cei ce au jucat macar W2 jocul este un deliciu ! love , love , love !

e visu' ce-am visat , iar grafica e criminala

vis a vis de frame rate drop , eu am avut cateva inainte de a se incarca/rula un filmulet , in rest jocul merge super ok
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

18. #858 SP
    Member snpz's Avatar
    Am intalnit deja un bug destul de ciudat: calul lui Vesemir era invizibil iar el mergea prin pamant

19. #859 SP
    am chemat si eu calul intr-o padure si a gasit el de cuvinta ca ar fi bine sa se bage intre niste pomi dintre care nu se putea iesi .. calul ca si in Asassins creed e cam tampitel atunci cand il fluieri

20. #860 SP
    Member Energizer's Avatar
    Numai mie îmi face consola ca un foehn turbat de la joc? Are momente când se aud mai intens coolerele. Hope it's fine though.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 43 of 157 FirstFirst ... 33 41 42 43 44 45 53 93 143 ... LastLast