Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 77 of 157 FirstFirst ... 27 67 75 76 77 78 79 87 127 ... LastLast
Results 1,521 to 1,540 of 3123

Thread: The Witcher 3: Wild Hunt

1. #1521 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    eu le cumpar din novigrad in nord langa pod se afla un herbelist, cel care iti da si un quest.

2. #1522 SP
    Member Kupy's Avatar
    În novigrad, în nord, lângă frizer. Și e Shopkeeper, nu herbalist. Cel puțin asa are simbolul

3. #1523 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Geralt si-a luat PS4!

4. #1524 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Cum folosesc armura de la DLC si celelalte lucruri? Nu le gasesc nicaieri. Also, cum repar o arma stricata? La blacksmith imi da doar un buff de o ora, dar nu o si repara...

5. #1525 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Quote Originally Posted by naz View Post
    Cum folosesc armura de la DLC si celelalte lucruri? Nu le gasesc nicaieri. Also, cum repar o arma stricata? La blacksmith imi da doar un buff de o ora, dar nu o si repara...
    1. in legatura cu DLC nu stiu ca inca nu l-am downloadat.
    2. Trebuie sa te duci la Vendoru de blacksmith/armorsmith daca vrei repair.

6. #1526 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    O ora? Alea nu-s 15 minute? Sau tu nu vb. de enhancements?

7. #1527 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    O ora? Alea nu-s 15 minute? Sau tu nu vb. de enhancements?
    Nu stiu exact cat tin, am zis la nimereala...

Ma enerveaza ca am downloadat toate DLC-urile si nu pot sa accesez nimic. Si mai am si sabia stricata de doua zile

LE: Am gasit pe net... trebuie sa le cumpar, nu ti le arunca in inventory haha.

8. #1528 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Man, vezi ca la sabie daca ii dai repair la blacksmith ti-o repara in intregime. Sau daca folosesti ceva tools/repair kit din inventory.

9. #1529 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Deci m-am Inervat rau azi-noapte!!

10. #1530 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu mai ai ce face si nu ai pierdut mare lucru, mergeai pana acolo doar pentru o discutie. Eu ti-am zis in ce ordine sa le faci

11. #1531 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Pentru cei ce joaca pe PC, ati primit update-ul 1.05? Intreb ca sa imi fac o idee despre mileniul in care voi putea juca din nou ca ziceau ca urmeaza pe consola 1.04 la ceva timp dupa pc.

12. #1532 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    @ Rasko

13. #1533 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Pentru cei care il joaca pe PC, a aparut o metoda de a rezolva problema cu experience points.

The Witcher 3 Experience Glitch Now Has a Very Simple Fix - The Games Cabin

14. #1534 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Pentru cine vrea sa stie exact de ce se intampla rahatul cu XP-ul:

"It is interesting to see how this bug has occurred though looking at the rewards.xml file revealed by that mod.

In short, it is because the recommend level for quests is set differently in the games rewards file than is displayed in the game. Broken Flowers shows as level 8... not level 11 - this why people are consistently finding that when they hit 14 [6 levels above 8] they stop getting XP. It really does seem to be that simple.

This might explain why they were originally going to release a hotfix... I can only assume now that they pulled out of it because of fears of pissing of the console community though showing favoritism to pc users. Better to piss off the whole community.... in theory...

Whats interesting is that there does appear to be another mechanic at play in the game which is scaling down XP if you are over leveled as well. The mod has revealed this, but thee is a workaround for that."

Ideea e ca puteau sa dea un release la un hotfix si pentru console, dar au zis ca nu-si mai bat capul cu console certification si il vor baga in patch...

15. #1535 SP
    am citit multe posturi pe diverse forumuri si impresia generala este ca toti la un moment dat au fost afectati de bug, de obicei nu primesc o perioada de timp exp, dar la un moment dat incep sa sara cate 5-6 leveluri cand faci main-quest, mai ales cand iti apar questuri de 22+, iar pana acum nu am auzit pe nimeni care sa termine jocul sub level 34-35.

un user a fost afectat de acest bug si era level 21 si de abia ajunsese pe skeliage islands (exact ca si mine) si nu a primit exp pana cand nu a ajuns la questurile cu level 22+ si a terminat jocul cu level 35. e foarte ciudat ce se intampla, eu am decis sa continui asa, nu am cum sa nu mai joc si sa stau sa ma uit la consola . eu am crescut deja 2 leveluri de cand sunt afectat de bug, din anumite questuri (fist of furry sau gwen collection) si omorat inamici, am facut si un witcher contract de level 24, dar nu am primit exp deci este foarte ciudat ce se intampla . so play on, in plus o sa avem new game+

16. #1536 SP
    Member geo971986's Avatar
    @ AndRewqp, ai niste afirmatii care mi-au captat atentia..in urma cu cateva posturi te intrebasem de ce ai zis ca e mai bine sa jucam gwent pana la patch, acum zici ca o sa avem new game+ da niste detalii sau pune o sursa pls thx

17. #1537 SP
    Member valentin2007's Avatar
    spuneti-mi si mie va rog, ce mama dracu trebuie sa vand din inventar sa am mai mult loc?!!? am vandut de la echipament toate armele, toate armurile, am doar 3 randuri de glyph. de la celelalte tab-uri daca vand nu se face loc in "geanta". cu toate pe care nu le folosesc vandute, am ocupat 113/130....

18. #1538 SP
    Quote Originally Posted by geo971986 View Post
    @ AndRewqp, ai niste afirmatii care mi-au captat atentia..in urma cu cateva posturi te intrebasem de ce ai zis ca e mai bine sa jucam gwent pana la patch, acum zici ca o sa avem new game+ da niste detalii sau pune o sursa pls thx
    aia cu gwent era in spirit de gluma ca am prins si eu gustul jocului si ziceam ca daca nu vreti sa continuati misiunile in urma carora nu veti primi exp puteti sa jucati gwent asa cum facem eu dar am reinceput sa joc main story-ul si side-questurile ca deja am un level prea mare si totul este mult prea usor chiar si pe death march.

despre new game + http://i.imgur.com/Z58gLMJ.png?1 vezi ce scrie cu verde desigur este doar o speculatie dar asa se banuieste (este vorba despre ultimul DLC)

---------- Post added 04-06-2015 at 16:44 ----------

Quote Originally Posted by valentin2007 View Post
    spuneti-mi si mie va rog, ce mama dracu trebuie sa vand din inventar sa am mai mult loc?!!? am vandut de la echipament toate armele, toate armurile, am doar 3 randuri de glyph. de la celelalte tab-uri daca vand nu se face loc in "geanta". cu toate pe care nu le folosesc vandute, am ocupat 113/130....
    blanurile, mai exact hides sunt foarte grele exact in acesi postura eram si eu in plus poti sa faci rost de saci mai mari de 100

---------- Post added 04-06-2015 at 16:46 ----------

plus cateva tips and tricks despre signs: de exemplu nu stiam asta "Axii can also be used on Alghouls to force them to lower their spikes, so you don't get damaged from attacking them"

19. #1539 SP
    Member Darku's Avatar
    Quote Originally Posted by valentin2007 View Post
    blanuri, scari, cutite, pipe, jewelry, aproape tot ce nu folosesti la craft recomand sa vinzi

20. #1540 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Grija la misiunile astea secundare, pe care le puteti rata daca avansati prea mult in story principal, e recomandat sa le faceti cand devin disponibile pt a nu le rata cumva din greseala:

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 77 of 157 FirstFirst ... 27 67 75 76 77 78 79 87 127 ... LastLast