Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 114 of 157 FirstFirst ... 14 64 104 112 113 114 115 116 124 ... LastLast
Results 2,261 to 2,280 of 3123

Thread: The Witcher 3: Wild Hunt

1. #2261 SP
    ACT
    Member ACT's Avatar
    Quote Originally Posted by raduadelin View Post
    Oricum quest-ul este buguit, deci degeaba vei vorbi cu Triss.
    Sunt la al doilea side quest pe care nu-l pot termina din cauza unui bug. Nu vreau sa fac pe cineva sa nu mai incerce jocul dar are bug-uri la greu. Acum pe final am avut o experienta chiar neplacuta. In rest, unul din cele mai bune jocuri din 2015

2. #2262 SP
    Member Wagram's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    eu cel putin, fac precomanda la jocurile unde am incredere totala in developer, cum ar fi in cazul de fata.
    Si uite cum e acum jocul, ca e intr-o stare mai nasoală decat era la inceput.
    Aşa e, merită încredere totală completă.

3. #2263 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Discussing what players can expect from the first of two expansions, Konrad commented, "Hearts of Stone is definitely on par with what Wild Hunt established in terms of the depth of characters and story. If you liked quests like the Bloody Baron one, you know what I mean. This time around Geralt gets mixed into dealing with a man who's...immortal. And ruthless. But, and this somewhat became The Witcher's calling card, things are not what they seem, and players will once again have to make some serious decisions and see the consequences play out."

4. #2264 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Wagram View Post
    Aşa e, merită încredere totală completă.
    Eu am incredere in developer ca este in stare sa faca un joc care, in ciuda bug-urilor si problemelor tehnice, spune o poveste deosebita, acompaniata de un gameplay pe masura si o atmosfera demna de un RPG adevarat. Ceea ce a si facut.

Uita-te in ograda Bethesda, cate bug-uri au avut Fallout 3 sau Skyrim si tot as cumpara cu ochii inchisi urmatoarele jocuri din serie. Daca lasi niste probleme de frame-rate sau delay-uri la incarcat texturi sa conteze mai mult decat experienta jocului per total, atunci ai tot dreptul sa nu mai dai precomenzi niciodata la ce scoate CDPR.

5. #2265 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

6. #2266 SP
    Member marv's Avatar
    deja s-a facut update la stirea respectiva si s-a infirmat zvonul.

7. #2267 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar

8. #2268 SP
    Member geo971986's Avatar
    Eu am incredere in developer ca este in stare sa faca un joc care, in ciuda bug-urilor si problemelor tehnice, spune o poveste deosebita, acompaniata de un gameplay pe masura si o atmosfera demna de un RPG adevarat.
    Daca ajungem sa ignoram problemele tehnice pentru ca spune o poveste deosebita atunci mai bine cumpar draq o carte...

9. #2269 SP
    Si ce vrei sa le faci? Sunt acolo, sunt peste posibilitatile tale de rezolvare. Ori te bucuri de joc asa cum e, ori stai cu el in tipla pe veci pana se repara. Prefer prima varianta.

10. #2270 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Geo971986, te-ai facut de inteles deja de la inceput, nu are rost sa ne mai prezinti inca de zeci de ori cat de bug-uit crezi ca este jocul. Ajunge! Parerea fanilor oricum nu ai cum sa schimbi, pentru ei (si pentru mine) acest joc reprezinta crema RPG-urilor de calitate, indiferent cate buguri are sau cate patch-uri au aparut sau urmeaza. Daca nu poti sa inghiti anumite inconveniente nu este problema (te inteleg, cu siguranta nu esti singurul), treci peste dar nu are rost ca de fiecare data cand vorbim de Witcher 3 sa observi cat de bug-uit e jocul. Mersi

11. #2271 SP
    Member geo971986's Avatar
    ok ok, moving on...

12. #2272 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Io nu stiu ce buguri tot vedeti voi. Io am avut doua in vreo 150 de ore de joc - Skellige's Most Wanted si inca ceva insignifiant... Am impresia ca jucati prea haotic si se sperie jocu' )

BTW, exista vreo rezolvare cu Most Wanted ala? Am salvarea inainte de a se activa bugul.

13. #2273 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post

14. #2274 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Eu sunt ultimul om care ar vrea sa se intample asta dar, nu asa se zvonea mai demult si cu BioWare si la fel s-a intamplat? Au infirmat zvonul si dintr-o data am vazut sigla EA in mass effect? Cum a zis Trefla, Please God NO...dar nu putem face nimic...

15. #2275 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Deal-ul a fost incheiat si deja EA a dat unda verde pt a 4-a parte din serie. Early screenshot:
    Attached Images Attached Images sbhzpsr.png

16. #2276 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    S-a dat si o declaratie oficiala, fiindca li s-a parut foarte important celor de la CDPR sa opreasca delirul.

CD Projekt RED Issues Official Statement About Possible Buyout: “We are not selling, period” | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

17. #2277 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    so free advertising stunt ?

18. #2278 SP
    Tot ce se poate.

19. #2279 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    The Witcher 3 e superb ... am ramas uimit de atmosfera pe care o da si stilul artistic . Simt ca voi pierde multe ore in el , nu am mai jucat ib rpg bun si asa de complex de foarte multa vreme.

20. #2280 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    De ceva vreme, de cand am inceput sa joc the witcher 3 new game +, mi se intampla ca din senin sa fiu scos din joc si sa-mi apara un mesaj de eroare, cu tot tacamul de dupa el. Incepe sa mi se intample cam des chestia asta si e enervant rau, mai ales daca nu am facut vreo salvare anterioara mesajului de eroare. Vi se intampla si voua, sau doar eu am parte de "bucurii" de genul acesta?
    (imaginea pe care o atasez, e aferenta altui joc, dar ca exemplificare a ceea ce mi se intampla, e buna)
    Attached Images Attached Images error-screen-display.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 114 of 157 FirstFirst ... 14 64 104 112 113 114 115 116 124 ... LastLast