Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 102 of 155 FirstFirst ... 2 52 92 100 101 102 103 104 112 152 ... LastLast
Results 2,021 to 2,040 of 3100

Thread: The Witcher 3: Wild Hunt

  1. #2021 SP
    Member geo971986's Avatar
    Nu toata lumea gandeste la fel. Eu daca dau un ban pe ceva vreau sa fie flawless. Faptul ca este un joc bun nu scuza developerii sa isi bage picioarele in patchuri care mai rau strica. Prefer amanari de lansari decat asteptari de patchuri ca sa pot termina un quest blocat. Ca sa zici ca jocul e destul de mare si bugurile pot fi ignorate e ca si cand iti cumperi un mar stricat si vanzatorul iti sugereaza sa mananci doar de unde e bun....Unii accepta compromisuri altii nu.

  2. #2022 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cea mai buna analogie cea cu marul

  3. #2023 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Geo971986, te rog sa-mi prezinti un joc "flawless" ca sa inteleg ideea fiindca sunt prea batut in cap sa accept asocierea unui joc cu un fruct.

  4. #2024 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Sa vezi ce frumos e cand incepe jocul din senin sa iti completeze cu "failed" misiunile secundare, pt mine ramane un mister faza aia. Practic Geralt se juca singur cand aveam consola oprita

  5. #2025 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Eu am terminat jocul acum o saptamana si am ramas cu 3 sau 4 questuri la failed, dar nu ma plang

  6. #2026 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Mie mi-a dat failed pana acum la misiunea unde trebuie sa ma duc peste Junior`s Casino cu niste pitici, eu le-am rupt capul tutror, dar piticii au murit....ehh, frack it, moving on, viata e prea scurta sa imi bat capul cu asta.

  7. #2027 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Update via Eurogamer:

    CD Projekt has revealed how The Witcher 3's upcoming new game plus mode works.

    Posting on the CD Projekt Red forum, community chief Marcin Momot said enemies will be stronger when you play the game again through new game plus.

    Player experience, items and alchemy recipes all carry over. Of note: if you're below level 30 when finishing the vanilla game, you will be bumped to level 30 for the start of NG+.

    You also get a free Clearing Potion at the start so you can reset your skills and try a different build.

    Also of note: items that carry over exclude quest items, books and letters, Gwent cards, usable items and trophies.

    When you start a new game plus you can select any difficulty level, and you can obtain the Death Match achievement while playing NG+.

  8. #2028 SP
    \ tudyniuz's Avatar

    The Witcher 3: Wild Hunt

    Wow, acum am si eu sanse sa termin pe cea mai grea dificultate

  9. #2029 SP
    Member geo971986's Avatar
    Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
    Geo971986, te rog sa-mi prezinti un joc "flawless" ca sa inteleg ideea fiindca sunt prea batut in cap sa accept asocierea unui joc cu un fruct.
    Era o analogie. Nu tre sa asociezi lucrurile mot-a-mot ca risti sa man'ci plastic

  10. #2030 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Da e deosebita experienta cand te apuci de un quest pe care nu il poti termina din cauza ca ti-a ramas un npc blocat etc. Nu contesta nimeni ca e un joc deosebit (e foarte bun, pentru mine e in top 10 best ever) dar mie imi cam strica din experienta cand trebuie sa astept o saptamana sa imi vina un patch pentru ca am un bug care nu imi permite sa mai iau experienta si nu pot avansa in questul principal cum mi s-a intamplat cand l-am jucat. L-am luat la lansare tocmai pentru ca am zis ca CDPR e un developer care merita sa fie sustinut. Sa fim seriosi, platim cu bani munciti un produs care scartaie, unora le convine altora nu, insa cert e ca ne-am obisnuit asa sa nu vedem decat partea buna...
    Cat despre atata pot consolele sa-mi explice si mie de ce un multiplat cu lansare old gen + current gen ruleaza atat de bine (ma refer la MGS V daca intr-adevar demourile au rulat pe console si nu pe PC foarte capabil) - aud mereu aceeasi chestiune ca atata pot consolele dar ma uit la titluri precum Batman, Infamous, Forza, GTA V etc samd unde totul se misca impecabil. Cred ca atata pot unii developeri de foame de bani.

  11. #2031 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Comparatia cu GTA 5 e buna, doar atat. Eu nu dau cu pietre in ei, dar sunt suparat un pic, chiar voiam sa il joc si eu in perioada asta, mai ales ca o sa am ceva timp.

  12. #2032 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    La lansare rula excelent, pe parcurs am insa impresia ca l-au mai stricat putin avand in vedere cat v-ati plans aici pe topic. Am jucat zilele astea si l-am terminat in sfarsit si nu am avut probleme deloc. E de departe cel mai bun joc din ultimii ani si inteleg sa treci cu vederea anumite lucruri.

  13. #2033 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ah, deci noi suntem de vina

  14. #2034 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Din moment ce intampinati anumite bug-uri din anumite quest-uri iar marea majoritate au trecut fara probleme, nu se pot considera probleme de patch-uit. De multe ori conteaza ordinea in care rezolvi un quest. Dupa cum am zis si anterior, efectiv nu am intampinat probleme in questurile principale sau secundare. Nu aveam nici un quest failed, absolut toate misiunile fiind terminate.

    CD Projekt Red nu a lansat pana acum jocuri perfecte, poate nu va vine sa credeti dar acest joc este probabil cel mai stabil joc lansat de ei pana in momentul de fata. Witcher 2 nu era jucabil la lansare, la fel ca si Witcher 1. Amandoua aveau probleme grave tehnice care s-au rezolvat prin patch-uri implementate ulterior.
    Nu va condamn, evident ca daca aveti probleme este foarte OK sa va simtiti nedreptatiti dar poate in loc sa asteptati patch-uri viitoare, reinsalati jocul si posibil sa aveti mai putine probleme.

  15. #2035 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Stai linistit ca e plin forumul CDPR de plangeri legate de situatia asta, am terminat jocul cu 2 questuri failed ce tineau strict de alegeri, ma refer la secundare pe care nu le pot termina datorita bugurilor, npc-urilor blocate, cred ca stiu si eu sa joc un joc cu quest-uri avand in vedere ca am terminat witcher 1 fara sa ratez/ fail vreun quest.

  16. #2036 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    First world problems, daca ma intrebi pe mine...

  17. #2037 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Apare anul viitor varianta Enhanced Edt, asa repara ei jocurile. În prima faza primele părți au fost un dezastru, asta e lux

  18. #2038 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Wow, acum am si eu sanse sa termin pe cea mai grea dificultate
    Wait, am inteles eu bine sau pe orice dificultate ai termina NG+ vei primi acel achievement? Adica sa nu trebuiasca neaparat pe dificultatea mare.

  19. #2039 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Scrie destul de clar în ultimul paragraf


    When you start a new game plus you can select any difficulty level, and you can obtain the Death March achievement while playing NG+.

  20. #2040 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu inteleg cum ati terminat voi jocul cu sub 200h.

    Chiar daca stats-urile de aici nu sunt complet accurate, tot am app 200h. Si sunt abia lvl 21 si inca nu am ajuns in regiunea aia desertica si mai am destul de mult din poveste, din ce-mi dau seama si tone de side quests de facut.
    Attached Images Attached Images clbuvojwwaaxhod.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 102 of 155 FirstFirst ... 2 52 92 100 101 102 103 104 112 152 ... LastLast

Similar Threads

  1. The Witcher 3: Wild Hunt confirmat pentru PS4 By MonkY in forum Console News
    Replies: 5 Last Post: 21-02-2013, 20:54
  2. The Witcher 3: Wild Hunt anuntat By Dant3 in forum Stories & Other News
    Replies: 13 Last Post: 07-02-2013, 11:32

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts