Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 LastLast
Results 81 to 100 of 122

Thread: Pro Evolution Soccer PES 2014

1. #81 SP
    Member Mechatronick's Avatar
    Daca este cineva interesat de joc promotional copy (acelasi joc doar carcasa si imaginea de pe disc diferind) pot face rost eu de el.

2. #82 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    Ia zi dom'le (te rog) e bun jocu' ori e praf..te ntreb deoarece am renuntat la preorder pt PES 2014 si as vrea sa stiu daca a fost o decizie ''inteleapta'' (de luat il voi lua dar ..)..?Multumesc mult..

ps: am vazut ca ai luat pesu' deja..
    E mai bun decat PES 2013 cu siguranta. Eu l-am luat dupa ce-am citit un review facut pe site-ul PESRomania.org - Site oficial - 2003/2013 (PES 2014 DEMO vs FIFA 2014 DEMO!) ca ar fi cel mai bun simulator din toate PES-urile. Se dau mai greu golurile decat la FIFA. Am ales la online sa cad cu oponenti de acelasi nivel cu mine si am inregistrat scoruri foarte stranse, gen 1-0, 0-1 sau 1-1.

---------- Post added 22-09-2013 at 11:09 ----------

M-am apucat de Master League Online. Ce-mi place la acest mod, in comparatie cu Ultimate team de la FIFA, e ca banii se fac doar jucand meciuri sau eliberand jucatorii din club (se incaseaza suma data initial pe ei). Toti jucatorii au o suma fixa cand se cumpara de pe piata (piata care e a lui Konami), nu exista carduri suplimentare, gen speed, shooting etc., nu exista sa-ti cumperi manager, nu exista sa cumperi contracte, nu exista sa faci bisnitza cu jucatori, prin urmare nu poti pune la vanzare niciun jucator, nu stai sa cumperi jucatori mai ieftini si sa-i vinzi mai scump.

Nu poti avea decat maxim 23 jucatori in club in acelasi timp, si nu poti cumpara decat maxim 10 jucatori. Exista jucatori pe piata cu valoare zero bani.
    Avantajul fata de UT din FIFA este ca la ML Online joci meciuri ca sa faci bani, nu mai pierzi timpul facand trading ca la UT.

De asemenea, in ML Online exista, la meciurile online, Coach Mode, adica iti gasesti online un oponent si meciul se joaca singur, doar schimbarile si asezarea in teren se pot face de catre useri. Nu cred ca la ML Online s-ar putea clona jucatori ca la UT.

Deocamdata la modurile online exista: Master League online, ranking match, care se poate juca cu guest, si frendly match lobby doar 1 vs 1 dar se poate cu guest. La ranking match Konami a impartit echipele in vreo 4-5 categorii (asemanatoare cu nr. de stele de la FIFA) si cand se cauta oponenti se poate selecta o categorie din acestea. Pe scurt, daca vreu sa joc cu nationala Romaniei imi gaseste oponent de acelasi nivel cu nationala Romaniei, nu cu Barca sau Real.

Ce-am observat la Friendly Match, cam toata lumea alege Barca sau Real. Ma intreb daca astia sunt copii sub 12 ani sau nu.

PES 2014 PS3 are online pass.

3. #83 SP
    Banned asperas's Avatar
    Multumesc mult baietilor..

4. #84 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Mie unul imi place. Ai-ul mi se pare mai cool ca la Fifa, unde la Legendary e fara cusur. Aici, la Superstar, se descopera ataca rapid etc. E un joc deschis, dar mai dificil. Ce ma enerveaza e ca nu am putut juca niciun meci cu nimeni pana acum. Am primit fel si fel de erori. PS3 here.

PS: Cum naiba lansezi un jucator in adancime? Poti sa il demarci ca la Fifa?

5. #85 SP
    Member AngeReveur's Avatar

6. #86 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Recomand un doiurile (gasiti si in training mode tutorial), ies foarte bine impotriva AI-ului, indiferent de dificultate.
    Totusi, AI-ul nu mi se pare deloc stralucit, dupa 5 ore n-am probleme sa bat AI-ul pe Superstar, mai ales daca am echipa ceva mai buna. Pe Top Player deja e macel, fara 3 nu prea scapa.
    Joc FIFA pe PS3 de 3 ani si inca am greutati cu Legendary, daca nu modific sliderele.

Apropo, pentru PS3-eri.
    Ce ma amuza ca pe Facebook toti spun ca jocul e mult mai slab ca 2013, dar motivul principal pe care se bazeaza ei e cel al fetelor, care, intr-adevar, arata foarte slab per total, dar se repara imediat cu Option File (Consoal)/Patch (PC).

7. #87 SP
    Banned SWTFU's Avatar

8. #88 SP
    Banned asperas's Avatar
    nu se repara mai Merdiso tata, nici un joc prin nimic dct poate unele chestii de fatada..in rest m-am cam saturat(si nu sunt singurul) sa sper in acest joc ca poate poate, tinand cont ca il tot cumpar si joc de pe vreamea iss-ului si el nmk nmk numai scuze scuze si vrajeli ca altii sunt de vina ca deh sunt bogati si ''noi''konamii aia saracii care vrem dar nu putem dct sa aruncam pe piata jocuri(aka asta ultimu') neterminate si dai in colo noi luam banii si sa se ocupe comunitatea de restu..!baremi eA sunt hoti dar astia cu K mai sunt si perversi pe langa..

9. #89 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Am uitat sa va zic ca jocul permite instalarea de Game Data pe HDD, astfel ca in timpul jocului nu se mai freaca BD-ul.

10. #90 SP
    Banned asperas's Avatar
    eeeee am scris la repezeala, recunosc cu putini nervi pe jocul konami insa nu am jicnit pe nimeni.. am totusi o varsta(40) si mi-am luat din nou warn..?numai de bine..

11. #91 SP
    Banned Venom's Avatar
    Mai nou luam warn pentru pareri negative?

12. #92 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    A luat warn pentru: Limbaj necorespunzator / agramat / limbaj stil irc

13. #93 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    O comparație cu FIFA la tackling cum e mai dificil ?

14. #94 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Din punctul meu de vedere e mai usor. Are un sistem pe care il inveti mai repede. Asta nu inseamna totusi ca nu poti fi driblat. Trebuie sa mentionez si faptul ca eu vorbesc din experienta contra AI-ului, nereusind pana acum sa ma conectez, online, impotriva unui adversar.

15. #95 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cum se fac driblinguri ? Am vazut ca pe RT tine mingea, dar daca misc de manete nu reusesc mare lucru. Eu ma joc doar in Be a legend (sau cum ii zice) si sincer, nu reusesc mare lucru. Vad ca au schimbat destule lucruri (in bine) fata de anii trecuti, dar au dat-o rau de tot in bara cu camera "Player" pe care nu o poti controla si pana se invarte ea cum ai nevoie, dupa ce ca abea primesti mingea, deja ori e prea tarziu si te-a deposedat cineva, ori ai tras complet aiurea.

16. #96 SP
    Member AngeReveur's Avatar
    Pentru cei care asteapta cu nerabdare un update pentru Online, 11 vs 11, in curand va incepe beta-ul PESFan | PES 2014: PC BETA 11 VS 11. Cred ca nu multe jocuri incep beta-ul dupa release-ul official

---------- Post added 26-09-2013 at 21:51 ----------

Azi am primit si eu jocul, am incercat cateva meciuri online, primele meciuri au fost in slow motion dar restul au fost chiar OK. Se vede ca jocul e foarte grabit... sunt foarte dezamagit de cum se misca meniurile, muzica foarte buna cu care eram obisnuit pana acum de la PES a disparut si am mai intalnit bug-uri de gameplay: arbitrul dadea offside cand mingea era pasata de catre mine la adversar sau vreo 2 meciuri la rand la orice through ball jucatorul pasa automat mingea in loc sa mearga frumos cu ea spre poarta... Schimbarea de gameplay chiar imi place, daca rezolva bug-urile si problemele de conexiune online chiar as putea zice ca si-a meritat banii... sa vina 2 Vs 2 -ul...

Cine vrea sa jucam niste meciuri amicale sa-mi dea add pe PSN: AngeReveur . Ce ziceti organizam in viitorul apropiat si un mic campionat, just for fun ?

17. #97 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Am jucat si eu 11vs11 BETA ... defapt, mint, am jucat 5vsAI, ca eram 15 jucatori pe intreg serverul.
    Binenteles, fiind vorba de PES, jocul nu mergea perfect si asa, avea momente cand delay-ul ajungea si la o secunda, e clar ca la 11vs11 cu servere mai populate chiar va fi nejucabil, dar nu cred ca mira pe nimeni asta, sa nu mai zic ca astia fac 4 ore pe saptamana mentenanta. Imi place ca multi se plang de serverele EA si nu pot sa nu le dau dreptate, dar dupa ce incearca PES Online macar o zi, sunt sigur ca serverele EA ar deveni brusc mult mai bine vazute.

18. #98 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by AngeReveur View Post
    Pentru cei care asteapta cu nerabdare un update pentru Online, 11 vs 11, in curand va incepe beta-ul PESFan | PES 2014: PC BETA 11 VS 11. Cred ca nu multe jocuri incep beta-ul dupa release-ul official

---------- Post added 26-09-2013 at 21:51 ----------

Azi am primit si eu jocul, am incercat cateva meciuri online, primele meciuri au fost in slow motion dar restul au fost chiar OK. Se vede ca jocul e foarte grabit... sunt foarte dezamagit de cum se misca meniurile, muzica foarte buna cu care eram obisnuit pana acum de la PES a disparut si am mai intalnit bug-uri de gameplay: arbitrul dadea offside cand mingea era pasata de catre mine la adversar sau vreo 2 meciuri la rand la orice through ball jucatorul pasa automat mingea in loc sa mearga frumos cu ea spre poarta... Schimbarea de gameplay chiar imi place, daca rezolva bug-urile si problemele de conexiune online chiar as putea zice ca si-a meritat banii... sa vina 2 Vs 2 -ul...

Cine vrea sa jucam niste meciuri amicale sa-mi dea add pe PSN: AngeReveur . Ce ziceti organizam in viitorul apropiat si un mic campionat, just for fun ?
    La online pe PS3 e very slow motion, mai ales in repriza a doua si mai ales cand intri cu jucatorii in careul advers. Au bagat chestia cu moralul, iar jucatorii cu moral scazut in timpul meciului sunt fara vlaga.

@Merdiso: FIFA 14 nu mai are 11 vs 11, l-au scos.

19. #99 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    @Merdiso: FIFA 14 nu mai are 11 vs 11, l-au scos.
    Hai nu zau! A vorbit profesionistul din tine?

20. #100 SP
    Banned asperas's Avatar
    Am anulat preorderul pt pes si ma bate gandul sa merg sa il iau acum de la (altex) dar ce ziceti merita atunci cand vedem asta..? Las aici acest filmulet pacat ca nu e in engleza..!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 LastLast