Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 26 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 509

Thread: Hearthstone: Heroes of Warcraft

1. #121 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by X3M View Post
    E mai rentabil decat sa cumperi pack-uri si mult mai fun decat ladder :]
    E mai rentabil probabil doar daca iesi castigator. Dar daca pierzi?

2. #122 SP
    X3M
    Member X3M's Avatar

Hearthstone: Heroes of Warcraft

La final tot pierzi man, insa in arena si cu 3 wins ai sanse sa iti scoti goldul inapoi : ai un pack + 35 gold + posibil extra gold.
    Daca te duci la 10 wins + posibil 300 gold + extra card. Iar 10 win in ladder fac 90 gold, so no thanks.

3. #123 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cu ce clasa ai castigat cele mai multe lupte in arena?

4. #124 SP
    X3M
    Member X3M's Avatar
    priest, shaman si mage m-au dus mereu la 9-10 victorii si fara sa nimeresc vreun draw legendar sau multe epice. the basic cards do the work.

5. #125 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    priest, shaman si mage m-au dus mereu la 9-10 victorii si fara sa nimeresc vreun draw legendar sau multe epice. the basic cards do the work.
    10 victorii cu priest-ul? Wow, felicitări!

Mi se pare destul de dificil să faci atâtea cu acea clasă. Eu nu am reușit decât cu Druidul și Mage-ul, dar am ajuns la 8 și cu Paladinul și Shaman-ul.

6. #126 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stati un pic... in Arena nu va bateti cu alti players? Sau e computer controlled (sorry, am jucat o singura data si atunci mi-am furat-o atat de grav ca nici nu mai tin minte)? Eu stiam ca e vs other players... caz in care, mai mult conteaza cu ce joaca adversarul.

7. #127 SP
    Member mof990's Avatar
    E player vs player.

8. #128 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Eu joc in general cu priest-ul si ma mandresc ca am batut in arena un warrior cu 22 viata iar eu doar cu 1. Si mi-am batut joc de un priest dupa mi-au venit carti de late la inceput si cand puneam ceva jos mi-l distrugea imediat. Am ramas doar cu mind controlul in mana. De cand am avut 10 mana a inceput distractia. Dupa aceea, numai carti cu card draw mi-au picat si gata a fost. Din acea zi a inceput sa imi placa mult Hearthstone.

9. #129 SP
    Admin MonkY's Avatar
    calin_calf: nu dai un share la ce deck ai cu priest-ul? O sa-l pun si eu, dar de pe iPad cred ca pot doar screenshot.
    Chiar, nu exista vreun site unde sa poti lista un deck, cu cartile reale?

10. #130 SP
    Member zulander's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    HearthPwn - Hearthstone Database, Deck Builder, News, and more! printre cele mai bune site-uri, are o interfata foarte transparenta si fluida, deci nu pierzi ore sa rasfoiesti deck-uri

11. #131 SP
    X3M
    Member X3M's Avatar
    Quote Originally Posted by Scofield91 View Post
    10 victorii cu priest-ul? Wow, felicitări!

Mi se pare destul de dificil să faci atâtea cu acea clasă. Eu nu am reușit decât cu Druidul și Mage-ul, dar am ajuns la 8 și cu Paladinul și Shaman-ul.
    Nu iti imagina ca imi ies mereu, in special pe Asia server, foarte greu sa trec de 5-6 victorii cu priest sau shaman.

@Monky : In arena joci vs alti jucati care au acelasi numar de victorii ca si tine. D-asta devine din ce in ce mai greu.

12. #132 SP
    calin_calf: nu dai un share la ce deck ai cu priest-ul? O sa-l pun si eu, dar de pe iPad cred ca pot doar screenshot.
    In arena deck-ul se face cu carti pe care ti le da jocul si am pus ce am crezut eu mai bun. Nu aveam nimic special. Doar bulan maxim

13. #133 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Azi mi-am facut curaj si eu si am intrat in Arena. Am reusit doar 4 wins, si sincer mi s-a parut extrem de slab reward-ul pt. cat am jucat. Am primit un deck si 50 gold + 20 gold. Asta inseamna 170 gold... deci am castigat doar 20 de gold in final. Mi se pare foarte putin... Cam cate victorii ar trebui sa am ca sa merite?

P.S. In caz ca nu stiati, am descoperit si eu un mic truc cu daily quests. Puteti refuza daily quests (si va recomand, daca vine unul cu doar 40 gold) si aveti sansa sa va dea altul in schimb de 60 sau chiar 100 gold. Sincer eu n-am vazut mai mult de 60 gold pana acum, dar merita incercat.

14. #134 SP
    X3M
    Member X3M's Avatar
    Cum refuzi quest-urile ?

15. #135 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cum refuzi quest-urile ?
    Pe iPad ai un x mic in partea dreapta sus a cartii pe care iti scrie quest-ul. Apesi pe el si iti apare altul in loc. Dar nu-l poti refuza decat o singura data.

16. #136 SP
    X3M
    Member X3M's Avatar
    nici nu am observat pana acum , tx for the heads up !

17. #137 SP
    Member mof990's Avatar
    Azi mi-am facut curaj si eu si am intrat in Arena. Am reusit doar 4 wins, si sincer mi s-a parut extrem de slab reward-ul pt. cat am jucat. Am primit un deck si 50 gold + 20 gold. Asta inseamna 170 gold... deci am castigat doar 20 de gold in final. Mi se pare foarte putin... Cam cate victorii ar trebui sa am ca sa merite?

P.S. In caz ca nu stiati, am descoperit si eu un mic truc cu daily quests. Puteti refuza daily quests (si va recomand, daca vine unul cu doar 40 gold) si aveti sansa sa va dea altul in schimb de 60 sau chiar 100 gold. Sincer eu n-am vazut mai mult de 60 gold pana acum, dar merita incercat.
    Merita doar daca stii sigur ca poti sa faci cel putin 7-8, altfel e o pierdere de timp pentru 10-20 gold in plus.

18. #138 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar

La mine știu că am dat pe x odată și am pierdut quest-ul... Nu am mai riscat și a doua oară.

Pentru cei care își pun întrebarea "cât de mult merită să joci Arena?" am scris un articol prin care am expus o parte din argumentele personale. Articolul îl puteți citi aici.

Dar voi extrage din el partea care probabil vă interesează și o voi posta direct pe thread:
    - The Arena is a great way to gain expert cards if you do not have the money to buy a lot of packs. One Arena entry costs 150 gold and it guarantees you at least one expert pack as a reward. If you win seven matches in a single run, you will get your gold back and enter a new Arena.

- At the beginning of the game you do not have too many cards in your collection to play with them. The Arena gives you the opportunity to play with every card available in the game and by doing this you will know what kind of cards do you want in the future.

- Playing the Arena teaches you how to build a deck. In Constructive Mode is very important to have a well-balanced deck and which cards it must contain. The Arena teaches you about the value of the Mana Curve in a deck and the value of every single card.

- The Arena helps you discover the synergies between you, the cards and each faction. It will help you find out what is your favorite hero to play or which cards are perfect for you.

- The Arcane Dust is a valuable resource in the game because it helps you to craft the cards you want. There are only two options to gain it: as a reward from the Arena or by disenchanting expert cards. Disenchanting cards is a dangerous method, especially for the beginners, and it gives you a small amount of Arcane Dust.

- Arena Mode can be a great way to gain gold too. In other modes, such as Ranked or Casual Play, you will be given ten gold for each three victories. That means you will have to win 30 matches before you can buy an expert pack. In the Arena after you reach four or five wins, all the gold you will get as a reward can be considered a bonus.

- Finally, by playing the Arena your strategy skills will improve. You will learn how to adapt to unexpected plays, how to control the board, when is the right time to play a card and when is not.

19. #139 SP
    Am jucat acum cateva meciuri cu mai multi eroi ca inca nu ii am pe toti lvl 10. Le-am castigat pe majoritatea (duh ) si in ultimul am jucat contra un Warrior. Aaaaaaaaaataaaaaaaaaaat deeeeeeeee plictiosiotooooooooooor e warrior-ul. Isi pune armura si sta. L-am batut pana la urma ca facusem o chestie super tare de i-am dat 22 damage. Tot timpul cand joc contra warrior aproape terminam cartile la cat de mult dureaza

20. #140 SP
    Member freezy's Avatar
    V-am adaugat si eu in lista.
    ID: freezy#2779

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 26 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast