E fix acelasi joc, doar interfata e un pic altfel ca sa se vada mai bine.
Cartile care imi pica in pachet, imi vin in mana la basic decks sau trebuie sa fac custom deck? Am jucat doar basic pana acum si nu am observat sa imi vina vreo carte din cele 2 pachete pe care le-am desfacut...
Mersi!
Eu sunt noob. Doar ce m-am apucat
Care este diferenta dintre cartile normale si cele gold? Vad ca au aceleasi stats doar culoarea difera si sunt animate. Mi-a dat una la nivel 15.
Si eu am inceput saptamana asta Heartstone, oarecum sunt surprins placut, nu ma asteptam sa fie asa addictive.
pana acuma ma fi 2daca ne-am strange 10 ar fi un numar decent. Oricum ar dura un pic pana citeste lumea topicu asta dar o sa ii dau bump din cand in cand. Si ar fi fain daca are cineva experienta in a organiza un campionat sa ne ajute daca se strange lumea.
Recomandati-mi un ghid pentru incepatori . Cum pot sa farmez cat mai repede si ce pacheuri buna cu cat mai putin dust sa-mi fac
Vezi pe hearthpwn, is pachete facute si poti sa le sortezi dupa cost si rating. Ma bag si eu la campionat![]()
@oldblueeyes In primul rand cand primesti un quest de 40 gold schimba-l de fiecare data ca sa primesti cele de 60 (20 de gold fac diferenta aici). Dupa aceea joacate cat iti permite timpul si incearca sa faci winnuri ca sa mai strangi 10 gold la 3 victorii. Nu cumpara niciodata pachete cu gold pentru ca nu e rentabil. Mai bine joci arene cu 150 gold si daca faci 0-3 oricum primesti garantat un pachet si dust sau 25-30 gold si deja esti in plus.
Iar in legatura cu campionatul ar fi cineva mai cu experienta in a organiza "eventuri" de genul asta dornic sa ne ajute? Vad ca deja ne-am strans cativa si poate o sa mai vina lumea daca tot apare topicu in "hot spot". Stiu ca eu am venit cu ideea dar chiar nu as avea timp sa organizez campionatul.
Pentru basic decks, mi-a recomandat cineva siteul asta: MaSsan HearthStone
salutare! stie cineva pretul pt 60 de packs in lei? Intreb pentru ca la 40, cursul era 4 lei pe euro,ceea ce e ciudat.Mersi![]()
ne tot inscriem dar inca nu avem pe cineva care ar avea timp sa organizeze camiponatul![]()
ce e asa greu de organizat? o masa, 2 tablete, 2 perechi de casti, 2 scaune pentru jucatori si 2 monitoare pentru spectatori, entry fee pentru jucatori, un regulament, 2 comentatori.... a fost concurs de HearthStone la DreamHack
edit: regulament(2014)
Bookmarks