Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 16 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 LastLast
Results 281 to 300 of 319

Thread: Far Cry 4

  1. #281 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Cred ca asta e jocul meu preferat, aparut pe PS4, so far
    Daca vreti sa ne intalnim la un coop, dati add : DICE2795

  2. #282 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am jucat doar vreo 2-3 ore din el, nu m-a prins prea mult. Daca ai chef sa o iei mai de la inceput cu mine, ma bag la co-op. Singur am vazut ca nu prea imi place si dupa 20min ma plictisesc.

  3. #283 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E foarte bun jocul, dar dupa parerea mea, prea mare si prea artificial lungit. Campania cred ca are 4-5-6h, restu timpului il pierzi pe harta. Eu am peste 40h in el, dar parca m-am plictisit si n-am apucat sa-l termin.

  4. #284 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Joaca cineva co-op pe Xbox One?

  5. #285 SP
    Member seven1994's Avatar
    Aveti idee care-i treaba cu acele 10 cd keys pt co-op?Zice ceva de genu ca pot juca cu inca 10 persoane care nu detin jocul.Nu am jucat inca co-op,sunt isiunile din story sau altele?Cei carora le voi da key pot juca intreg jocul?

  6. #286 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Dai codu cuiva, ala da redeem dupa aia o sa downloadeze jocu si o sa puteti juca in co-op (cred ca prin share play sau fara nu mai tin minte asta). Dar faza e ca misiuniile principale nu le puteti face in co-op.

  7. #287 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    In sfarsit, l-am inceput azi si am stat 4 ore nemiscat in fata televizorului. Imi place la nebunie. Sunt la inceputul actului 2 si am constatat ca abia, abia reusesc sa ajung pe la misiunile principale. Parca tot timpu' fac altceva. Iubesc jocurile in care ma pierd cu totu' de la cat de multe lucruri am de facut si de vazut.

    Daca vrea cineva sa jucam un co-op (PS4), lasati-mi un mesaj.

  8. #288 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Din ce zici tu deduc ca nu ai jucat Far Cry 3. Pe mine nu m-a prins deloc si nu am gasit pe cineva cu care sa joc. Da un semn weekend-ul asta.

  9. #289 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Nu stiu exact de unde deduci asta, dar am jucat si 3-ul si l-am iubit din suflet. Asta e mai ceva.
    Am vreo 13h de gameplay pana acum si am facut putin peste 30%. Vrand, nevrand, a trebuit sa fac si din quest-urile principale ca sa mi se deschida si alte zone. Asta cred ca ma deranjeaza cel mai tare la joc. Daca e open-world, de ce sunt limitat in a descoperi si explora si alte locuri de campanie? E unicul repros pe care i-l pot aduce jocului. Ah, da. Si faptul ca aud aceleasi doua melodii si trei monologuri la radio.

    In rest, sunt nebun dupa peisaje, vanat si restul activitatilor pe care le intreprind. Mai ramane sa incerc co-op. Si e primul joc din lume la care sunt tentat sa iau Season Pass.

  10. #290 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Nu te arunca, inca, la season pass. Mai joaca-l si termina povestea. Eu am bagat peste 40-50h in el dar efectiv mi s-a luat de el la un mom dat si n-am apucat sa termin povestea. Mai am ceva gen, 3 misiuni de facut din povestea principala si inca 1000 de alte chestii pe harta.

    Si eu am jucat si adorat 3-ul, dar aici parca e prea tras de par. Acolo parca era mai misto cu insule, cu apa, si alte lucruri de genu, aici poti doar sa mergi sau sa zbori. Iar dupa ce ai upgradat tot ce poti (eu am ajuns in punctul asta dupa primele cateva ore - fara cele pentru care aveam nevoie de misiuni), deja vanatul nu mai intra in "atributii", asa ca o sa-l ignori.

  11. #291 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Eu la crafting, cel putin, mai am inca o tona de upgradat. Nu prea gasesc quest-uri Kyrat Fashion Week, in urma carora, aparent, o sa primesc chestiile de care am nevoie. Si de limitarile alea pentru numarul de arme, bani si iteme vreau sa scap cat mai repede posibil. In partea de Nord nu am inca acces si tot fac misiuni pentru Amita si Sabal.

    Nici eu nu sunt convins inca de Season Pass, in sensul ca singurul lucru care ma atrage e Valley Of The Yetis, nu celelalte artificii. O sa mai vad eu.

  12. #292 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by Razzosinni View Post
    Nu prea gasesc quest-uri Kyrat Fashion Week
    pai ai vorbit cu nenea "Botezatu" ?!
    cel care iti deblocheaza astfel de misiuni , daca imi aduc bine aminte aceste misiuni le gasesti in outposturile cucerite, unele in prima jumatate a hartii si altele in a doua jumatate , parca apar cu simbolul elefantului pe harta (daca imi amintesc corect).

    daca n-as avea de jucat altceva mai mai ca m-as baga la un tur , iar

  13. #293 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Am vorbit, sigur, dar cred ca majoritatea sunt a doua jumatate. Pana acum, nu mi-au aparut decat vreo doua-trei, desi am vreo 12 outpost-uri cucerite.

  14. #294 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Eu am jucat cam 8 ore pana acum si e un joc foarte bun, dar destul de monoton, urmeaza acelasi model de joc open-world ca toate jocurile Ubisoft si e pretty much the same cu FC3. Sunt cateva tipuri de side-missions care se repeta, turnuri, outpost-uri, crafting etc.., dupa ce ai petrecut 2-3 ore facand side-missions deja ai vazut tot ce era de vazut, tot ce urmeaza e repetitie. Misiunile principale sunt destul de interesante (nu extraordinare), iar harta, desi nu e foarte diversa, imi place mai mult decat in FC3. Si desigur, pentru mine jocul are un feeling rece, de joc facut de roboti, tipic Ubisoft.

  15. #295 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am terminat si eu ieri jocul, cu putin peste 50h investite in el si am cautat pe net sa vad si celalalt sfarsit si am ramas complet perplex cand am vazut ca jocul se poate termina, oficial, in app 20min, fara sa omori pe nimeni

    Cum pe Xbox inca vreau sa mai joc, daca e cazu, am decis sa-l pornesc pe PS4 si sa incerc si eu si am vazut ca este chiar atat de simplu. Doar ca dupa ce-l termini, nu ai decat New Game si nu poti sa explorezi nimic.


  16. #296 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    pai ala era un fel de hidden finish,
    eu cand l-am jucat am ales numai misiuniile cu Sabal, si intr-o buna zii o sa-l rejoc si numa pe Amita o aleg.

  17. #297 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Should I stay, or should I go

  18. #298 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    pai ala era un fel de hidden finish


    Oricum, la fel ca Vaas, este un personaj foarte bine conturat si foarte bine interpretat. Pacat ca-l vedem atat de putin pe parcursul intregului joc si in rest, doar il auzim. Sper ca-n Far Cry 5 sa avem un bad guy care sa fie mai prezent si sa bage spaima-n noi la fiecare aparitie.

    Pe mine, sincer, m-a oripilat Pagan Min din primele minute si ma asteptam sa fie foarte crud, dar...nu au profitat la maxim de asta pe parcursul jocului.

  19. #299 SP
    Senior Member Zero's Avatar

  20. #300 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Am inceput si eu jocul, este foarte captivant.
    Alegerile intre Sabal si Amita influenteaza achievement-urile sau doar povestea?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 16 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 11-06-2011, 15:19
  2. Far Cry 2 By Mask in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 5 Last Post: 30-01-2009, 10:59

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts