inafara de Altex mai sunt si altii cu reduceri la jocuri console?
Jocuri , Black Friday Pagina 1 Diverta Online - Diverta Online mai au PS3, X360 si WiiU
sa imi bag piciorul ce reduceri au fost la dol.roce suturi in fund imi dau:
PS Vita = 500 ron
PSP 3000 + killzone = 150 ron
DSi XL = 150 ron
Wii + Mario Kart = 150 ron
Ipod Nano 8Gb = 150 ron
Ipod Touch 32Gb = 200 ron
Oficial pentru mine cele mai tari reduceri le-au avut dol.ro, pacat ca stocurile s-au terminat prea repede si nu am prins nimic....
Black Friday de Romania. Un mare FAIL in opinia mea. Astea nu se numesc reduceri ci preturi normale cu cateva mici exceptii.
Pentru cei care vor hdd de 1TB pentru PS4
Hard Disk Laptop Seagate THIN SSHD ST1000LM014, 1TB, 5400rpm, 64MB, SATA 3 - eMAG.ro
Battlefield 4 PS3: 116 lei
Battlefield 4 Limited Edition PS3 | ALTEX
Salut ... ieri a postat cineva o mini oferta a emag-ului ... stiu ca imi sarise in fata un expressor de la Bosch Tassimo ( or smth like that ) , el fiind la 90 ron ... acum pe emag este 180 ron--- cred ca deja este si epuizat
Nu stiam ca emag vinde si masini ... si totusi nu prea cred ca au reusit sa vanda atatea masini ( au foarte multe pe stoc epuizat )
Altex ... parca Star Trek ps3 era ieri la 40 ron ... astazi e la 50
Mare atentie pe ce dati banii !!!
LE : dupa ce m-am uitat pe cateva site-uri ( alea care mai si merg ) ... frate this Black Friday ****ing sucks
Va mai fi un black friday si pe 29 ?
Imi pare rau ca nu am fost pe faza la PS Vita cu 500 Lei.
Ce rau imi pare..m-am culcat resemnat ca nu vor fi reduceri pentru proiectoare si vad acum reducerea de 1.100RON la Benq w1070 pe emag.ro
![]()
La Altexul din Ploiesti Vest am vazut Vita Starter si Travel la 59 respectiv 69 ron
Pe site-ul Altex gasiti PS Vita cu 3g la 699 ron
Consola SONY PlayStation Vita Wi-Fi + 3G | ALTEX
Am fost intr-o plimbare la Mediagalaxy si nu am putut pleca cu mana goala. Am gasit Starhawk PS3 la pretul de.... 19 ronNu m-am putut abtine. Mai aveau Battle Royal ala sau cum se cheama cu 39 ron daca sunteti interesati.
Cea mai buna oferta de pana acum , un monitor redus cu 161 % , daca il comandati va dau cei de la IT Galaxy fix 264.83 lei !?!
Monitor LED HP ZR2240w XW475A4 - ITGalaxy
Bookmarks