Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 36 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast
Results 141 to 160 of 701

Thread: Fallout 4

1. #141 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Daca si fallout 4 mai arata urat din ce au prezentat la conferinta inseamna ca eu am nevoie de ochelari, generatia asta nu am vazut un singur joc care sa arate urat din punct de vedere vizual.

2. #142 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Quote Originally Posted by Snake View Post
    Eu sunt socat cum de a reusit Bethesda sa tina in secret faptul ca lucreaza din 2009 la noul Fallout!?! Au mai iesit niste zvonuri recent insa in acele zvonuri ni se spunea cum ca se incepe lucrul la Fallout 4, nicidecum ca e de ani buni in development. Oricum au reusit, bravo lor! Prefer asa decat sa mi se spuna in fiecare an ca voi afla mai multe la anul.
    Foarte simplu, contracte foarte stricte de confidentialitate.
    Eu personal sunt mai mult ca sigur ca tot ce este considerat "leak" nu e tocmai o scurgere de informatii ci defapt departamentul de marketing incearca sa testeze reactia publicului si sa creeze hype-ul dinaintea lanzarii.

3. #143 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Ar fi bine sa se si limiteze aici cu ce au spus si aratat despre acest joc. Sa lase tot restul nedezvaluit, ca sa ne putem bucura de el in noiembrie si sa-i descoperim singuri eventualele surprize. Zic eu!

4. #144 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stai linistit ymy... am un feeling ca va fi mai mare decat The Witcher 3... si nu ma refer aici neaparat la dimensiunea hartii... ci asa, ca si story/quest-uri si ce poti face in joc. Si daca au reusit ei sa tina ascuns atatia ani toate cele, sunt sigur ca vor reusi pana in Noiembrie. Desi, cred ca o sa vedem niste trailere criminale intre timp... din acelea sa te faca sa spui "Please take my money!"

5. #145 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Las si eu asta aici ca nu cred ca multa lume stie

6. #146 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    MonkY nu poți te rog sa faci ceva sa vedem si noi Tweet-urile in Tapatalk?

7. #147 SP
    l-am pus ca si quote dant3 special pentru tine, nu vezi nici quoteul?

8. #148 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Din pacate Tapatalk nu suporta bbcode-ul de Twitter (care e un script de fapt). Cel putin eu nu-l vad listat oficial.

9. #149 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    l-am pus ca si quote dant3 special pentru tine, nu vezi nici quoteul?
    Acum am vazut, merci mult, scuze, inca sunt zombie, nu am decât 3 ore de somn

10. #150 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Sunt curios ce fel de moduri vor fi permise pe console, pentru ca modurile grafice cu siguranta nu vor fi.

11. #151 SP
    Admin MonkY's Avatar
    First look at Fallout 4's Pip-Boy wearable!

---------- Post added 18-06-2015 at 19:12 ----------

Hahahha, tare tipul: Fan attempts to pre-order Fallout 4 with bottle caps • Eurogamer.net. Sunt aproape sigur ca o sa primeasca un raspuns pe masura de la Bethesda. Facem pariu?

12. #152 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Hahahaha, tare, eu i-as trimite jocul

13. #153 SP
    joaca cineva Fallout Shelter ? e fantastic jocul de dimineata l-am instalat si nu ma pot opri, GJ Bethesda

14. #154 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Din păcate e plin de buguri, sper să bage un update asap.

15. #155 SP
    nu am intalnit niciunul pana acum si am vazut ca e versiunea 1.02 deja

16. #156 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Can’t decide whether you want to stick with Codsworth or Dogmeat as your companion in Fallout 4? We have good news for you then.

17. #157 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nice! Am asa un feeling ca vei putea in final sa alegi dintre mai multi companions...

18. #158 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Collector's edition de buget
    Attached Images Attached Images fallout-.jpg

19. #159 SP
    sa stii ca eu chiar m-am gandit ca voi face asta cu ipad mini 2 real pip-boy HD edition

20. #160 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Eh lasa, si cu telefonul merge

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 36 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 ... LastLast