Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 6 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 193

Thread: Bayonetta

1. #101 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Hyp, eu joc acum DMC4, dupa ce-am incercat demoul de la Bayonetta, si pot spune ca e o diferenta foarte mare. Sistemul de lupta din Bayonetta mi se pare mult mai dinamic si mai usor de folosit decat cel din DMC4, si de partea cu feritul nici nu mai zic. Oricum, sunt 2 jocuri excelente, dar se vede progresul.

2. #102 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    intr'adevar la combo-uri mi s-a parut mai usor...
    cum am zis...o sa ii dau o sansa de indata ce voi avea ocazia..
    in ce priveste dmc vs bayonetta..clar un progres...insa asa sunt eu ...astept noutati de la jocuri...nu o copie fidela

3. #103 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Asa spuneam si eu dupa ce am jucat demo-ul prin octombrie dar dupa ce am cumparat jocul nu stiam cum sa il mai laud. Este absolut superb din toate punctele de vedere.

4. #104 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

5. #105 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    am jucat demoul si m-a lasat rece...nimic nu e mai boring cind sunt atatea alte jocuri frumoase out there decit button mashing sexy bitch violence&gore. ma rog, nu ma luati in seama. mie si DMC mi se pare un kitsch enorm.

6. #106 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Am luat azi demo-ul...e super jocul..dar nu am de gand sa dau 200 si ceva de lei pe el....astept pana la anul

7. #107 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    defapt jocul e FENOMENAL! putin cam prea usor din ce am vazut in demo dar totusi FENOMENAL! imi plac jocurile button mashing sexy bitch violence&gore

8. #108 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Il voi lua, dar cand va fi mai ieftin. Momentan pastrez resursele fizice si psihice pentru Dante si Kratos

9. #109 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    da, undeva la 70-80RON as da si eu sa-l joc, insa nu mai mult. astept pina prin primavara sa mai scada pretul. sunt prea multe jocuri bune acum. poate chiar la vara ca de obicei vara nu prea ies asa de multe...

10. #110 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Eu am pentru el rezervați 200 de roni - dacă-l găsesc la prețul ăsta...bine, dacă nu mai t�rziu. Mi-am impărțit banii să-mi ajungă pentru toate

11. #111 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Eu am pentru el rezervați 200 de roni - dacă-l găsesc la prețul ăsta...bine, dacă nu mai t�rziu. Mi-am impărțit banii să-mi ajungă pentru toate
    Eu zic sa imparti banii cu mine si sa-l luam amandoi in primavara cu 100lei

12. #112 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    da, undeva la 70-80RON as da si eu sa-l joc, insa nu mai mult. astept pina prin primavara sa mai scada pretul. sunt prea multe jocuri bune acum. poate chiar la vara ca de obicei vara nu prea ies asa de multe...

13. #113 SP
    Banned rocksteady's Avatar
    o copie 100%dupa DMC,mai ales cand am auzit la title screen vocea acea care spune in soapte:''Bayonetta''mi-am adus aminte de Devil May Cry

14. #114 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    pai bayonetta nu e facut de producatori jocului DMC 4 ? parca asa auzisem ...

15. #115 SP
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    pai bayonetta nu e facut de producatori jocului DMC 4 ? parca asa auzisem ...
    DMC e facut de Capcom iar Bayonetta de SEGA.

16. #116 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Quote Originally Posted by skorch View Post
    DMC e facut de Capcom iar Bayonetta de SEGA.
    Bayonetta​ (ベヨネッタ, Beyonetta?) is an action game for PlayStation 3 and Xbox 360, directed by Devil May Cry and Viewtiful Joe series creator Hideki Kamiya

Wikipedia

17. #117 SP
    Member vTGS's Avatar
    Imi plac jocurile de genul dar nu stiu de ce Bayonetta nu ma atrage.....am jucat demo-ul si nu mi sa parut nimic special, nici caracterul principal nu imi place . Arata prea mult a Sarah Palin , are o voce cam aiurea si are cocul acela de par in cap ,adica personajul nu mi se pare stylish cum au spus ei ca este .

18. #118 SP

19. #119 SP

20. #120 SP
    Manager paul's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast