Ohooo, ce note mari. Vad ca pe metacritic a luat si multe note de 10. Pacat ca versiunea de PS3 e cam... ruined...
Ohooo, ce note mari. Vad ca pe metacritic a luat si multe note de 10. Pacat ca versiunea de PS3 e cam... ruined...
Poate cineva care a jucat jocul sa mi faca un mini review cu plus urile si minus urile jocului (cam cum se face la ultimul joc devorat), va rog? Nu ma pot hotari dintre Bayo si Darksiders.
Thx.
Ti-a facut Rasko aici un review. Cred ca o sa te ajute.
http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post216284
Edit: Mini review-ul asta e facut de mine dar nu e detaliat ca a lui Rasko
http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post223103
Edit 2: Renegade, te asteptam si pe tine cu un mini review.
...am tot auzit/văzut discuții despre - cum că versiunea de PS3 a jocului are mari probleme (sau doar probleme...fără mari). Nu vreau să se-nțeleagă greșit (cu răutate, fanboy, etc.) �ntrebarea mea, dar...ce probleme are?
Știu, știu...sunt pe .net problemele puse (dar acum n-am timp să aprofundez - o să le caut mai spre seară) vreau așa...�n mare de la cei care l-au jucat de pe forum, un răspuns.
Mă g�ndesc...la probleme cu FPS-urile? Nu?
Merci![]()
Review EuroGamer Portugal
Google Google Tradutor
If Bayonetta’s reviews are to be believed, it seems we already have our first big contender for Game of the Year.The Platinum fighter releases this week for PS3 and 360 in Europe. It’s already out in the US.It currently has an MC score of 93 for 360, 90 for PS3.Assortment below:
Thunderbolt – 8/10
IGN – 9.5
IGN UK - 9.6
GamePro – 4.5/5
Play.tm – 95%
Game Informer – 9.0
GameSpot – 8.0
TeamXbox – 8
Gamespot i-a dat nota 9.0.Bayonetta for Xbox 360 - Bayonetta Xbox360 Game - Bayonetta Xbox 360 Video Game
LE: se pare ca 8-ul scris de tine era pentru PS3.
Lista lui Bobby contine note combinate de la cele doua platforme. Versiunea de PS3 a primit note mai mici din cauza portarii de proasta calitate.
După ce-am văzut Review-ul de pe GameTrailers, răm�n surprins de ce note mari a luat.Fiecare cu gusturile lui...
![]()
Cutsceneurile din Twin Snakes au fost regizate de (faimosul regizor de film) Ryuhei Kitamura, un bun prieten al nu mai putin faimosului Hideo Kojima.
Altfel, Bayonetta este un joc excelent, foarte exotic si foarte entertaining. L-am terminat deja de 2 ori si sunt la final a 3-a oara pe nivel Climax, deci, good game, printre cele mai bune ale anului 2009 pt. mine.
Nu trebuia pus un spoiler mic?Pentru Focus, ca el...nu e de prin zona si nu a apucat sa il joace inca.
Bookmarks