Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 10 FirstFirst ... 7 8 9 10 LastLast
Results 161 to 180 of 193

Thread: Bayonetta

1. #161 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar

2. #162 SP
    Member DeianD's Avatar
    Cu ce anume ajuta daca faci Install pe HD la ps3? E cumva vb de loading time mai mic daca fac Install sau ce?

3. #163 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

Make this happen, Platinum Games!

4. #164 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Daca termin pe Normal dau unlock la Hard...daca termin pe Hard mai da unlock la o dificultate ?...e prea usor pe Normal.

5. #165 SP
    Da. Dupa ce termini pe Hard iti deblocheaza Non-Stop Infinite Climax. Dificultatea este aceeasi ca la Hard doar ca nu poti folosi Witch Time.

6. #166 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    astazi sper sa am timp sa dezvirginez desigilez jocul. sta de mult timp pe raft, cam o saptamana.

7. #167 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    l'am terminat si eu ieri , un joc bun exact la ce ma asteptam din partea lui .

8. #168 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

9. #169 SP
    ...haha!

Classic Sega Music
    Normally, Chapter 8 Verse 3 and Chapter 14 play remixes of BGM from Afterburner and Space Harrier. To hear the original tracks, hold down both LB and LT (X360) or L1 and L2 (PS3) as the proceeding cutscene ends.

10. #170 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    M-am reapucat aseara - nebunie!

11. #171 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Chiar asa nebunie e? L-am tot lasat, am tot trecut pe langa el dar ies imediat sa-mi bag ceva bani pe card si il comand si eu today asap. Oricum deja e bargain price la el.

12. #172 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Chiar asa nebunie e? L-am tot lasat, am tot trecut pe langa el dar ies imediat sa-mi bag ceva bani pe card si il comand si eu today asap. Oricum deja e bargain price la el.
    O descriere mai exacta ar fi "turbat", nebunie ii putin spus. Ii genul de joc care iese cand manaca developerii prea mult wasabi lol

13. #173 SP
    Tocmai am pus m�na pe ultim accesoriu - Climax Bracelet (a costat doar 5.000.000 golden halos)

Nu contează! Oricum, dacă știi juca, faci 1.000.000+ la fiecare boss battle. (milk the boss - tactică adaptată din japanese maniac shooterrs). Easy gold lol

Oricum 1k sau platinum la Bayonetta �nseamnă doar 70& din joc terminat. Mai sunt O TONĂ de chestii de explorat și deblocat (imediat am terminat de deblocat TOT și apoi trec la Non-Stop Infinite Climax. O să fie floare la ureche cu combinația de arme/accesorii )

• Climax Bracelet + Moon of Mahaa-Kalaa + Immortal Marionett (ocazional Gaze of Despair ca să-i disper pe �ngeri ).
    • A: Durga (electric) + Durga (fire)
    • B: Shuraba + Bazillions (nu renunț la Bazillions nici mort! lol - oricum B-ul e pentru combo suplimentar).

<3 Little Zero & Platinum Ticket

14. #174 SP

Noi informatii despre Bayonetta in curand

Yusuke Hashimoto, directorul mult apreciatului joc "Bayonetta", a declarat recent pe Twitter ca noi informatii despre joc vor fi facute publice la sfarsitul acestei saptamani. Pana atunci putem doar banui despre ce este vorba: sa fie oare un DLC sau poate chiar un sequel? Ramane de vazut. Aveti mai jos tweetul:

Quote Originally Posted by Yusuke Hashimoto
    Good morning. It looks like we�ll be able to share new information related to Bayonetta this week. Look forward to it.
    Attached Images Attached Images 48366_orig.jpg

15. #175 SP
    Eu sper să se materializeze Clad in Black. Asta ar completa povestea.
    Attached Images Attached Images alicia_bw_01.jpg

16. #176 SP
    Attached Images Attached Images bayonetta.png

17. #177 SP
    Am inceput si eu sa-l joc. Ce pot sa zic, imi place le nebunie stilul asta japonez din jocuri de a pune caracterele feminine in tot felu de ipostaze sexy/erotice, bayonetta is so hot. Jocul e diversificat, ai o groaza de abilitati si combat moves, muzica placuta si antrenanta. Cred ca de mult nu am murit de atatea ori intr-un joc, mi se pare cateodata greu pe normal dar nu in halul ala sa ramana atata timp blocat incat sa devina frustrant(ninja gaiden sigma).

18. #178 SP
    Ninja Gaiden Sigma = Ninja Gaiden dumbed down (mai ales 2-iul). Cine compară Ninja Gaiden Sigma cu Ninja Gaiden (la dificultate) face o mare, mare greșală.

Și dacă tot suntem la analize, Bayonetta = Devil May Cry 4 dumbed down și Devil May Cry 4 = Devil May Cry 3 dumbed down (dar aici există deja o versiune numită Devil May Cry 3: Special Edition).

�n Devil May Cry 4 există un nivel de dficultate numit Hell or Hell Mode (deblocat mai t�rziu) și �n care dacă primești UN SINGUR HIT ai murit

Oricum jocul e excelent dar se puteau face mai multe (aici mă refer la moduri de joc).

19. #179 SP
    Gata, am terminat si eu cu el. Ati avut dreptate, jocul e nebunie curata,nu pot sa zic decat un mare wooow. A fost superb din multe puncte de vedere. Putin dificil in alocuri si pe normal dificulty, daca nu aveam chupa chups-uri le greu m-as cam fi s..t puternic.

P.S. Ah era sa uit, Bayonetta a fost unu din putinele jocuri care m-a tinut in fata televizorului si la sfarsitu jocului in timp ce se derula credits, frumos joc.

20. #180 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Gata, am terminat si eu cu el. Ati avut dreptate, jocul e nebunie curata,nu pot sa zic decat un mare wooow. A fost superb din multe puncte de vedere. Putin dificil in alocuri si pe normal dificulty, daca nu aveam chupa chups-uri le greu m-as cam fi s..t puternic.

P.S. Ah era sa uit, Bayonetta a fost unu din putinele jocuri care m-a tinut in fata televizorului si la sfarsitu jocului in timp ce se derula credits, frumos joc.

Ti-am recomandat eu vreodata prostii?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 10 FirstFirst ... 7 8 9 10 LastLast