Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 10 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 LastLast
Results 141 to 160 of 193

Thread: Bayonetta

1. #141 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    L-am jucat si eu putin aseara.Ce pot sa spun decat SUPERB.Intr-adevar loading times-urile sunt umpic lungi dar nu exagerat.Recomand tuturor care nu sunt siguri daca sa il cumpere sau nu datorita vorbelor ce, circula pe net.Buy it.Nu veti regreta

PS:I'm in love

2. #142 SP
    Member griever666's Avatar
    lol

3. #143 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Ce fac acele cerculete de sub viata?
    Attached Images Attached Images bayonetta_-_e3-ps3screenshots16896bayo_ss_e3_0515_004-screenshot.jpg

4. #144 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    L-am jucat si eu putin aseara.Ce pot sa spun decat SUPERB.Intr-adevar loading times-urile sunt umpic lungi dar nu exagerat.Recomand tuturor care nu sunt siguri daca sa il cumpere sau nu datorita vorbelor ce, circula pe net.Buy it.Nu veti regreta

PS:I'm in love
    nu numai ca sunt lungi, dar sunt la tot pasul. (loading, loading, loading, loading ....)
    daca macar ai incercat versiunea de xbox realizezi ca cea de ps3 e "ruined".
    la stilul asta de joc e exact ce poate fi mai rau.
    doar parerea mea.

5. #145 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Teo View Post
    Ce fac acele cerculete de sub viata?
    Cand ti se umple acea bara poti sa faci anumite miscari speciale (torture attacks) sau climax in luptele cu bosii.

Poti sa umpli acea bara executand taunturi in fata inamicilor, culegand fluturasi sau daca faci anumite combouri din cate am observat eu. Desigur mai sunt potiuni si itemuri care afecteaza acel "witch power bar".

---------- Post added 19-01-2010 at 08:34 PM ----------

Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    nu numai ca sunt lungi, dar sunt la tot pasul. (koading, loading, loading, loading ....)
    doar parerea mea.
    Din punctul meu de vedere e absolut fals ce zici. Mie cel putin in anumite momente imi parea rau ca se termina loading timeul pentru ca invatasem un nou combo si vroiam sa il mai exersez asa ca apasam pause ca sa mai raman in loading.
    Pentru cei care nu stiu in timpul loadingului poti exersa combouri fiind in controlul full al bayonettei.

Daca nici pe mine care sunt a trophy whore si termin jocurile de 3-4 ori nu m-a afectat ma indoiesc ca va avea ceva efect neplacut asupra persoanelor care il joaca de placere pe easy.

Iar legat de frame drops personal nu am intalnit niciodata asa ceva.

6. #146 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Daca nici pe mine care sunt a trophy whore si termin jocurile de 3-4 ori nu m-a afectat ma indoiesc ca va avea ceva efect neplacut asupra persoanelor care il joaca de placere pe easy.
    Aici te contrazic eu,sunt persoane care joaca jocurile pe hard/veteran/mai stiu e ce,pentru provocarea personala!Eu ultimul joc care l-am jucat din placere pe hard a fost GOW 1,ca de trofee sunt satul...si sa stii ca mai sunt multi pe aici care fac asta

7. #147 SP
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Aici te contrazic eu,sunt persoane care joaca jocurile pe hard/veteran/mai stiu e ce,pentru provocarea personala!Eu ultimul joc care l-am jucat din placere pe hard a fost GOW 1,ca de trofee sunt satul...si sa stii ca mai sunt multi pe aici care fac asta
    Nu are absolut nici o relevanta postul meu cu postul tau. Sau ai postat ca sa vedem ca tu joci pe "hard/veteran/mai stiu e ce,pentru provocarea personala!" ?

Eu am subliniat faptul ca loading times nu m-au afectat pe mine care joc anumite games de 3-4 ori, apoi nu o sa afecteze nici pe ala care le joaca o singura data de placere (casual people le joaca de obicei pe easy), nici pe ala care le joaca pentru "provocarea personala" pe "hardcore mode".
    Oricum total pe langa subiect postul tau, fara suparare.

8. #148 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Am facut umpic de oftopic sa iti atrag atentia ca nu trebuie sa fi trophy whore ca sa joci un joc de mai multe ori si pe mine m-a deranjat : ca deeh daca nu joci de trofee joci pe easy si nu ai treaba...eu nu m-am referit la loading times!Voi reveni cu impresii despre loading times cand imi vine si mie limeted edition-ul pe 28

9. #149 SP
    Din punctul meu de vedere e absolut fals ce zici. Mie cel putin in anumite momente imi parea rau ca se termina loading timeul pentru ca invatasem un nou combo si vroiam sa il mai exersez asa ca apasam pause ca sa mai raman in loading.
    Pentru cei care nu stiu in timpul loadingului poti exersa combouri fiind in controlul full al bayonettei.

loading-ul la care te referi tu este cel mai putin important, eu nu ma refer la incarcarea nivelului.
    este loading la orice obiect culegi de pe jos, este loading la orice actionezi, este loading de cate ori intri in meniu, este loading la orice faci in meniu etc .. nu trebuie sa scrie loading ca sa fie loading.

uite ca totusi se poate trece peste toate astea daca iti place jocul ... dar ia trage un ochi la x360 sa vezi cum e experienta acolo. iti garantez ca iti schimbi parerea.

jocul e bun fara indoiala, da freezeurile astea ma enerveaza la culme si voi refuza sa il mai joc.
    dar asta sunt doar eu.

10. #150 SP
    Diesel k1du's Avatar

Bine ca esti tu mare hardcore

11. #151 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    nu numai ca sunt lungi, dar sunt la tot pasul. (loading, loading, loading, loading ....)
    doar parerea mea.
    Ma indoiesc ca e mai rau decat la half-life 2.

12. #152 SP
    Senior Member Nash's Avatar

13. #153 SP
    Member griever666's Avatar
    ****ING FINALLY! Install option!

PS3 Version of Bayonetta Getting Update - PS3 - Kotaku

Not all multi-platform games are the same. Take SEGA's Bayonetta, for example.

One complaint from PS3 players have been that Bayonetta has long loading times. This upload will offer the option to install the game directly on the PS3's hard disc drive. The Japanese update will include an "Install" option in the game's menu screen.

It is possible to install Bayonetta, as with every Xbox 360 title, directly onto the Xbox 360's HDD. However, the Xbox 360 version of Bayonetta does not offer players this option directly through the game's menu screen.

The update will be available starting January 28.

While the Xbox 360 version of Bayonetta received better reviews, the PS3 version outsold the Xbox 360 version in Japan.

14. #154 SP
    Quote Originally Posted by griever666 View Post
    ****ING FINALLY! Install option!

PS3 Version of Bayonetta Getting Update - PS3 - Kotaku

Not all multi-platform games are the same. Take SEGA's Bayonetta, for example.

One complaint from PS3 players have been that Bayonetta has long loading times. This upload will offer the option to install the game directly on the PS3's hard disc drive. The Japanese update will include an "Install" option in the game's menu screen.

It is possible to install Bayonetta, as with every Xbox 360 title, directly onto the Xbox 360's HDD. However, the Xbox 360 version of Bayonetta does not offer players this option directly through the game's menu screen.

The update will be available starting January 28.

While the Xbox 360 version of Bayonetta received better reviews, the PS3 version outsold the Xbox 360 version in Japan.
    foarte bine ca era nevoie!

15. #155 SP
    in sfarsit s-au rezolvat problemele si ps3

Bayonetta PS3 Patch Greatly Improved Gameplay|Just Push Start

16. #156 SP
    Senior Member Nash's Avatar

17. #157 SP
    Member Tsutsy's Avatar
    Am jucat si eu azi demo , e superb jocu imi plac foarte mult combo-urile.

18. #158 SP
    Member psicho1986's Avatar
    Tocmai l-am terminat si eu, l-am inchiriat o saptamana, l-am terminat in 2 zile. Chestia ii ca eu sunt un "achievement whore" cum zice consol3, si mai am cateva zile sa incerc sa fac 1k.

!!! SPOILER AHEAD !!!!

Problema principala este ca nu inteleg mare parte din achievement-uri, am terminat jocul, am invatat o serie de combouri care simteam eu ca ma satisfac ca damage, am cumparat toate tehnicile si a fost OK pe normal. Dar de exempu "Double, Double, Toil And Trouble" cand trebuie sa construiesc 20 "Concoctions", ce sunt astea? Sau cele legate de portaluri, mi se par imposibile. Asa ca va rog sa ma ajutati si pe mine si sa incepem sa scriem despre joc, cum ar fi, ce combinatii de item-uri si arme ati folosit, combo-urile cele mai eficiente, locuri in care anumite achievements se pot solutiona mai usor, etc.

19. #159 SP
    Concoctions = potiuni = faci acadele.
    Cel mai bun combo pentru mine = triunghi cerc triunghi.

20. #160 SP
    Member psicho1986's Avatar
    Hey, merci pentru explicatie, de obicei stau bine cu engleza dar aici am fost depasit. Am inceput aseara pe hard din nou jocul dar nu imi place ca trebuie sa il trec de 3 ori ca sa pot sa fac toate achievmenturile, deci ma obliga pentru ca nu sunt legate unul de altul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 10 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 LastLast