Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 21 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 261 to 280 of 402

Thread: No Man's Sky

1. #261 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Terenul este deformabil (încercați cu grenade) însă există o anumită limită, nu poți "săpa" o groapă mai adâncă de 15 metri (aproximativ). Și apropo, metoda asta este grozavă atunci când nu ai o peșteră la îndemână și naveta este prea departe iar din neant apare vreo furtună cu acid sau o haită de santinele scăpate de sub control.

2. #262 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Graft, cate ore ai jucat, cate planeta ai vazut? Eu am observat ca dupa parasirea planetei 3 imi vine sa stau tot mai putin sa explorez, am tendinta doar de a merge mai departe si vizitatul planetelor e mai mult un pit-stop pe drum.

3. #263 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    În jur de 12 ore jucate. Am sărit prin trei sisteme solare. Vizitat 11 planete, mi-am petrecut majoritatea timpului pe vreo 3 din ele pentru că erau pline de drop pods și knowledge stones.

Momentan am luat o mică pauză după 5 crash-uri consecutive la încercarea de a sări într-un alt sistem solar. Însă chiar și cu problemele pe care le are, jocul mi se pare fun și sunt în asentiment cu Einherjar793AD.

4. #264 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Terenul e deformabil, insa doar cu grenade, cum zice si Graft. E de folos atunci cand vine o furtuna si nu ai vreo pestera pe aproape, poti sa-ti faci pestera proprie. L-am jucat peste 50 de ore cred in ultimele zile si inca l-as mai juca. Singurul lucru ce mai imi taie din chef sunt crashurile interminabile, n-am vazut in viata mea un joc care sa crashuiasca atata, cred ca am avut peste 20 pana acum, e incredibil cum au putut trece de Sony cert. cu jocul asta si le-au permis sa-l lanseze in halul asta.

@tudy, faza cu exploratul e sa incerci sa explorezi cu un scop anume, nu doar willy nilly asa sa umbli aiurea pe planete. Trebuie sa-ti impui tu un obiectiv pe care sa il urmezi, si anume, sa zicem ca vrei sa-ti upgradezi nr de sloturi de la costum. Asta o faci cautand drop-pod's, ele sunt imprastiate peste tot pe planete. Ca sa le gasesti mai usor te duci la una din beacon's alea cu lumina portocalie in sus si folosesti bypass chip ca sa-ti caute "shelter". Deobicei (9/10 cazuri) iti va indica unul din cele mai apropiate drop-pod's. La fel se poate face si cu crashed ships, sau baze allien de research unde poti farma diverse blueprints si chiar Atlas pas V2 si V3.

In plus mai poti gasi niste planete "speciale" care au un tip de resursa "speciala" (gravitino balls, sau venom sacs, etc) care costa 25, 30 de mii de unitati una. Alea sunt planete de facut bani, acolo e de stat si adunat cat mai multe resurse dinalea ca sa aduni bani sa iti poti cumpara alta nava de ex cu mai multe sloturi care poate costa foarte mult chiar si 50 mil am vazut, deci cam ai de jucat daca vrei sa detii o astfel de nava.
    Jocul mai are si o mica poveste pe langa tot exploratul asta, dupa cateva warpuri in diferite sisteme solare ve-ti intalni niste anomali in spatiu, care va vor duce la niste statii spatiale numite Atlas stations, care arata foarte misto, mai ales prima data cand le veti vedea, gen "Death Star" asa impunatoare. NU vreau sa zic mai multe ca nu vreau sa spoileruiesc si putinul din poveste ce are jocul. Veti mai gasi si black-holes prin spatiu care va vor teleporta mai aproape de centru univ. Deci in concluzie, sunt ceva chestii de descoperit in joc daca ai rabdare sa le descoperi binenteles si iti place sa iti upgradezi gearul pe parcurs, ca altfel nu prea ai avea de ce juca.

L.edit, acum imi aduc aminte cum eram si eu la inceput in jocul asta: "what the fu*k du I do in this game!?", dar incet incet le-am descoperit pe toate si m-a prins Normal ca nu toata lumea va avea rabdare sa descopere toate astea si e de inteles, fiindca jocul e foarte zgarcit cu informatiile si nu-ti zice mai nimic din ce sa faci si cum, te lasa pe tine sa le descoperi de unul singur.

5. #265 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Vezi tu, asta e problema mea. Inteleg ce zici sa imi impun eu un obiectiv, dar cand sunt atatea chestii care ma fac sa fug de joc sau sa vreau sa-l fugaresc, e greu sa imi fac rabdarea de a sta si cauta tot felul de resurse de care n-am mai auzit in viata mea. Iar de beacons am zis si eu, ca gasesti diverse cu ajutorul lor. Dar pana la urma ai pe fiecare planeta un numar finit de monoliths, transmission outposts si alte alea, incat dupa ce faci 1-2 planete deja stii ce te asteapta si la urmatoarea. Chiar nu poti spune ca nu e un grind.

Eu cred in continuare ca mai au de lucrat la el, pe langa fixurile de performanta ar fi bine sa mai aduca si content, sa mai lucreze la algoritmii care genereaza lumile prea asemanatoare si sa iti dea ceva mai interesant de facut decat strangerea de minereuri ca sa ajungi in centrul universului. Si apropo, stii care mi-e teama? Ca daca ma apuc acum serios sa incerc sa ajung acolo, dupa vreo 30h parca vad ca reusesc si ma trezesc in mijlocul universului spunand: Kaka maka, asta-i tot? Pentru ca pastrand calitatea jocului pana la final, nu pot sa nu cred ca si sfarsitul jocului va fi dezamagitor.

Mi se pare ca se aseamana tot mai mult cu Destiny si The Division ca nivel de grind, dar alea macar au rulat fara probleme si au avut gameplay foarte bun.

6. #266 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Sunt complet de acord. Baza jocului e buna, insa ii lipsesc multe si s-ar putea adauga mult mai multe chestii de facut in joc. Au si promis mi se pare ca vor mai scoate content gratuit, ceva legat de base building, nu stiu sigur ca nu m-am interesat asa bine, doar ce am citit din comentarii de pe Gaf. Vor mai modifica si inventory sistem am inteles. Oricum inainte de toate astea eu vreau sa repare naibii crashurile astea ca is incredibil de enervante si imi taie tot cheful de al mai juca, in plus mie frica sa nu-mi stric naibii si consola cu atatea crashuri

7. #267 SP
    Member Zahpeter's Avatar
    Meanwhile, dupa vreo 3 sisteme solare si vreo 7 planete, eu nu am nici un crash. Ca sa pastram (ce-i drept in gluma) tema internetului, sunteti toti niste hateri care va luati degeaba de joc Jocul e inca fun, m-am imprietenit cu prima rasa pe care am gasit-o, desi tot nu le stiu complet limba cum vroiam, m-am casatorit (nu stiu exact cu cine, dar **** this, primeam free stuff) am gasit o nava mult mai ok chiar decat aia din limited edition a mea care era insa distrusa si mi-am blestemat zilele pana am reparat-o, m-am blocat de filtru de denumit sistemul solar cand am vrut sa denumesc "Acid asshole" un sistem cu acid rain pe toate planetele de unde trebuia sa adun stuff sa-mi repar nava noua, dupa care am gasit o piatra uriasa de some stuff si am adunat ca un roman de vreo 400k. To be continued. Promit sa postez la primul crash.

8. #268 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    In sfarsit niste posturi relavante direct de la oamenii care chiar il joaca . Sa inteleg, ideea jocului este misto si fun daca iti place sa explorezi si sa iti impui singur obiectivele, nu este un joc revolutionar si este plin de probleme tehnice din pacate, care strica cu mult experienta.

Pt o experienta cat mai ok trebuie asteptat mai multe update-uri, acum ca l-au lansat si pe pc sper sa se miste baietii cat mai repede, si un pret cat mai mic. Cu siguranta o sa-l incerc la sf anului dupa ce termin cu examenul vietii, pana atunci chiar vreau sa aflu mai multe pareri de la cei care il joaca, pe internet sunt doua categorii de oameni "i love it" & "it is boring and i hate it", dar mereu m-am ghidat dupa opinile postate pe CG

Super tare faza ca te poti casatorii cu membrii din rase diferite

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

9. #269 SP
    Member televizor's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Terenul este deformabil (încercați cu grenade) însă există o anumită limită, nu poți "săpa" o groapă mai adâncă de 15 metri (aproximativ).
    125 metri, de fapt

Am jucat tot extended-weekend-ul (am trecut prin vreo 5 sisteme) imi place destul de mult dar cred ca intr-o saptamana o sa ma plictisesc de mecanicile de joc.

Pro tip: farmati-va inainte de toate (dureaza o ora sau doua), cumparati-va nava cu inventory mai mare si extra slots la suit inventory.
    Odata ce am facut asta, n-am mai fost presat de micro managementul al invetarului pe care trebuie sa-l faci constant cand esti foarte limitat la ce poti sa iei cu tine

10. #270 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar

11. #271 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Nu-mi place jocul dar strict pentru a clarifica lucrurile stiintifice (fiind pasionat de astrologie) va intreb:
    Cautati centrul galaxiei sau centrul universului? Totusi e o diferenta mare si din posturi nu pot sa-mi dau seama.

12. #272 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Pai, daca spui ca esti pasionat de astrologie, cred ca depinde de Luna, daca-i in Sagetator sau in Leu. Sorry, nu m-am putut abtine .

13. #273 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by eNHajeL View Post
    Nu-mi place jocul dar strict pentru a clarifica lucrurile stiintifice (fiind pasionat de astrologie) va intreb:
    Daca vorbim de lucruri stiintifice, astrologia nu are ce cauta in discutie

In joc se vorbeste despre centrul universului, dar e mai complicat de explicat.

14. #274 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Mersi de atentionare, de cosmologie sunt de fapt pasionat.

15. #275 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Din cate am vazut eu, daca zici ca nu te intereseaza, uite spoiler mai jos:

16. #276 SP
    Member Victor420's Avatar

17. #277 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Citind chestiile alea, realizezi cat de amatori au fost developerii. Si nu ma refer la faptul ca jocul abia ruleaza pe PC-uri de mii de $, ci la faptul ca ai un PR de rahan, habar n-ai ce vorbesti si fabulezi in discutii. Ce spun ei acolo ca au fost taiate eu nu cred. Eu cred ca in majoritatea interviurilor pentru jocul asta, developerii au luat-o pe ulei aiurea pentru a prezenta intr-o lumina pozitiva ideea lor. Insa spre deosebire de jocurile lansate de Ubi, EA, etc, astia nu au avut o echipa de PR care sa le spuna: Ba, nu promiteti chestii pe care nu le faceti, nu va laudati fara a sustine ce spuneti, etc.

Pe cat nu imi place sa vad jocuri numai de la studiourile mari, pe atat de mult urasc sa vad studiori precum acesta care o dau in bara in stil american doar pentru ca nu stiu sa se prezinte in domeniul public.

Anyway, eu am reusit sa ma joc aseara cateva ore si incepe sa imi placa, dar foarte multa rabdare nu cred ca mai am. Am inceput si eu sa am crash-uri.

18. #278 SP
    Member Victor420's Avatar
    De acord. Acel post desfiinteaza complet idea ca comunitatea ar fi fost cea care si-a dat filme, pierduta in "hype". Am fost mintiti din pacate.

19. #279 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E si pacat, mai ales ca lumea spera sa se rezolve/adauge/repare chestii. Daca toata lumea da ca si exemplu Driveclub ca joc care s-a reparat prin update-uri, lumea uita ca ala a fost un titlu cu multi oameni in spatele lui, in timp ce la NMS au lucrat 15 oameni. E o diferenta enorma si nu imi fac sperante de niciun fel pentru imbunatatirea jocului. Ideile prezentate de ei initial inca sunt interesante, dar nu cred ca le vom vedea, iar dupa ce hate si-au primit, nu cred ca vom vedea NMS 2. Poate doar in curtea altui producator.

20. #280 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Ar fi frumos daca in loc de linkuri ati posta macar citate sau screenshots, in caz ca se pierde ceva de pe site-ul mentionat, mai ales la cat de stabile sunt postarile pe reddit. Postul ala e sters, pentru cine vrea sa vada toata lista voi atasa screenshots deoarece nu pot copia tabelele aici pe forum. Din pacate sursele sunt postate acolo ca si linkuri, dar puteti sa credeti pozele pe cuvant. Este vorba despre toate minciunile spuse de developer in legatura cu jocul si dovezi ca produsul final nu este cel prezentat initial.

Cineva a postat din nou in alta parte: https://www.reddit.com/r/Games/comme...on_a_big_list/
    Attached Images Attached Images capture2.png capture.png capture3.png capture4.png capture5.png capture6.png capture7.png capture8.png capture9.png

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 21 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast