Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 29 of 74 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 ... LastLast
Results 561 to 580 of 1480

Thread: Red Dead Redemption 2 / Online

1. #561 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Au aparut si altele... Si cred ca or sa tot apara pana vineri.

2. #562 SP
    Member Mishy's Avatar
    Poate stiati deja, jocul vine pe 2 discuri
    Attached Images Attached Images 6zcuklvw6qt11.png

3. #563 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by Mishy View Post
    Poate stiati deja, jocul vine pe 2 discuri
    Ca sa ai dublu la colectie )
    Disc de Install + disc de Play...
    In alta ordine de idei nu mai e asa de mult pana vineri...

4. #564 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am înțeles că recenziile apar joi pe la ora 14, ora României.

5. #565 SP
    Junior Member Lotta's Avatar
    AMR - 3! Ne instalam paturile in parcarea Emag?

6. #566 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by Lotta View Post
    AMR - 3! Ne instalam paturile in parcarea Emag?
    Au confirmat ca il vor avea in ziua lansarii?

7. #567 SP
    Member Hazer's Avatar
    Cand incepe Altex sa trimita mail de confirmare? A primit cineva?

8. #568 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    O să trimită joi

9. #569 SP
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    Au confirmat ca il vor avea in ziua lansarii?
    Nu pot decat sa sper! Pana acum, nu am primit nimic in acest sens.

10. #570 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    De ce nu il achizitionati digital daca este asa important sa jucati jocul in ziua lansarii ?

11. #571 SP
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    De ce nu il achizitionati digital daca este asa important sa jucati jocul in ziua lansarii ?
    Prefer sa cumpar jocurile fizic .
    Dar daca nu se poate fizic atunci voi cumpara digital de data aceasta.

12. #572 SP
    Personal, acest joc il achizitionez pentru colectie fizica. Altele, de ex. Assassin's Creed Origins, le-am luat la precomanda, dar dupa un timp am facut schimb cu alt joc. Cu un joc digital este mai dificil sa faci acest lucru.
    Iar varianta sa il achizitionez digital, day one, si ulterior cand mai scad preturile, si in varianta fizica, nu prea este rentabil.
    Are oarece rationament si intrebarea ta, dar, cum nu suntem roboti si avem sentimente, exista o emotie pe care unii dintre noi e mai greu sa o stapanim.
    Pt unii este important doar sa il joace in ziua lansarii, pentru altii sa il joace day one, dar si sa il aiba fizic.
    Mai ales ca lansarea are loc la inceputul weekend-ului .... si nu in timpul saptamanii.

13. #573 SP
    Member tzakalaka's Avatar
    Ce versiune va luati ? A fost acum ceva timp la Emag versiunea Ultimate la 399 dar vad ca nu mai este acum..Habar nu am ce versiune sa imi iau, o sa-l joc si online, GTA V-ul inca il mai joc .

14. #574 SP
    Member Hazer's Avatar
    Pentru ca am precomanda de 1 an jumate la 239 lei, iar pe PS Store e 299.

15. #575 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Quote Originally Posted by tzakalaka View Post
    Ce versiune va luati ? A fost acum ceva timp la Emag versiunea Ultimate la 399 dar vad ca nu mai este acum..Habar nu am ce versiune sa imi iau, o sa-l joc si online, GTA V-ul inca il mai joc .
    Eu cea standard, la care am precomanda din iunie 2017 la 240 ron, ca si alti colegi de pe aici.
    Variantele mai scumpe, exceptand steel book-ul cu care vine, nu prea ofera mare lucru pentru cei care il cumpara pentru story. Cei care stiu ca juca mult online pot alege variantele mai scumpe.

La cat asteptam sa se lanseze mai repede, acum parca as fi vrut sa mai intarzie putin. Am 50 de ore in Odissey si cred ca mai am inca pe atat.

16. #576 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tzakalaka View Post
    Standard, am prins o reducere la Altex, 220 de lei, anul trecut prin decembrie.

17. #577 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Salutare baieti ! Sunt nou pe aici dar am vazut ca este activitate pe forum . Am facut precomanda la emag. Il prinsesem la pretul de 400ron si m-a sunat azi unul ca ...stiti nu avem stoc , ca nu putem onora precomanda si mi-au inlocuit produsul cu standard ver. Mai pot face ceva in situatia asta ? Altex-ul se tine de cuvant sau imi iau si de la iei teapa ?

18. #578 SP
    ^ Mai este aici special edition la pret decent: Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Console shop, service - Gamerland .
    Dar nu stiu cat e de probabil sa ajunga in ziua lansarii. I-am intrebat dar nu mi-au raspuns inca.

Eu am facut precomanda (editia Standard) la eMag cu ridicare, sper sa fie disponibil vineri.

19. #579 SP
    Member zNowkid's Avatar
    Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
    Salutare baieti ! Sunt nou pe aici dar am vazut ca este activitate pe forum . Am facut precomanda la emag. Il prinsesem la pretul de 400ron si m-a sunat azi unul ca ...stiti nu avem stoc , ca nu putem onora precomanda si mi-au inlocuit produsul cu standard ver. Mai pot face ceva in situatia asta ? Altex-ul se tine de cuvant sau imi iau si de la iei teapa ?
    Salut. Am fost si eu sunat astazi. Mi-au oferit in schimb editia standard la un pret redus.

20. #580 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Eu aveam deja folosit un voucher ....de 50ron pe precomanda .
    L-au folosit tot pe ala! Hahal companie . Ce teapa mi-au dat.
    Edit : am sunat la ei si mi-au oferit si mie reducerea . Doar ca nu apare pe site . 149ron pt versiunea standard . Ohh! Parca mai merge .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 29 of 74 FirstFirst ... 19 27 28 29 30 31 39 ... LastLast