Au aparut si altele... Si cred ca or sa tot apara pana vineri.
Printable View
Au aparut si altele... Si cred ca or sa tot apara pana vineri.
Poate stiati deja, jocul vine pe 2 discuri
Am înțeles că recenziile apar joi pe la ora 14, ora României.
AMR - 3! Ne instalam paturile in parcarea Emag? :D
Cand incepe Altex sa trimita mail de confirmare? A primit cineva?
O să trimită joi :))
De ce nu il achizitionati digital daca este asa important sa jucati jocul in ziua lansarii ?
Personal, acest joc il achizitionez pentru colectie fizica. Altele, de ex. Assassin's Creed Origins, le-am luat la precomanda, dar dupa un timp am facut schimb cu alt joc. Cu un joc digital este mai dificil sa faci acest lucru.
Iar varianta sa il achizitionez digital, day one, si ulterior cand mai scad preturile, si in varianta fizica, nu prea este rentabil.
Are oarece rationament si intrebarea ta, dar, cum nu suntem roboti si avem sentimente, exista o emotie pe care unii dintre noi e mai greu sa o stapanim.
Pt unii este important doar sa il joace in ziua lansarii, pentru altii sa il joace day one, dar si sa il aiba fizic.
Mai ales ca lansarea are loc la inceputul weekend-ului .... si nu in timpul saptamanii.
Ce versiune va luati ? A fost acum ceva timp la Emag versiunea Ultimate la 399 dar vad ca nu mai este acum..Habar nu am ce versiune sa imi iau, o sa-l joc si online, GTA V-ul inca il mai joc :D.
Eu cea standard, la care am precomanda din iunie 2017 la 240 ron, ca si alti colegi de pe aici.
Variantele mai scumpe, exceptand steel book-ul cu care vine, nu prea ofera mare lucru pentru cei care il cumpara pentru story. Cei care stiu ca juca mult online pot alege variantele mai scumpe.
La cat asteptam sa se lanseze mai repede, acum parca as fi vrut sa mai intarzie putin. Am 50 de ore in Odissey si cred ca mai am inca pe atat.
Salutare baieti ! Sunt nou pe aici dar am vazut ca este activitate pe forum . Am facut precomanda la emag. Il prinsesem la pretul de 400ron si m-a sunat azi unul ca ...stiti nu avem stoc , ca nu putem onora precomanda si mi-au inlocuit produsul cu standard ver. Mai pot face ceva in situatia asta ? Altex-ul se tine de cuvant sau imi iau si de la iei teapa ?
^ Mai este aici special edition la pret decent: Microsoft Xbox 360, X360, Playstation 3, PS3, PC, Console shop, service - Gamerland .
Dar nu stiu cat e de probabil sa ajunga in ziua lansarii. I-am intrebat dar nu mi-au raspuns inca.
Eu am facut precomanda (editia Standard) la eMag cu ridicare, sper sa fie disponibil vineri.
Eu aveam deja folosit un voucher ....de 50ron pe precomanda .
L-au folosit tot pe ala! Hahal companie . Ce teapa mi-au dat.
Edit : am sunat la ei si mi-au oferit si mie reducerea . Doar ca nu apare pe site . 149ron pt versiunea standard . Ohh! Parca mai merge .