Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 74 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 ... LastLast
Results 261 to 280 of 1480

Thread: Red Dead Redemption 2 / Online

  1. #261 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar


    ---------- Post added 05-05-2018 at 17:19 ----------

    LE: si un mic rezumat:


  2. #262 SP
    One Man Army Cristy's Avatar

  3. #263 SP
    Senior Member BizZare's Avatar

  4. #264 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mda...34322475_10156396230000097_3276228038668320768_o.jpeg34202973_10156396230125097_4941683980870090752_o.jpeg34447221_10156396230215097_3538978809099321344_o.jpeg

  5. #265 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    ALL PREORDERS:


    DIGITAL PRE-ORDER BONUSES:


    SPECIAL EDITION:


    ULTIMATE EDITION:


    BONUS GTA: O FOR DIGITAL PREORDERS:


    COLLECTOR’S BOX:


    Standard Edition: 69,99 € or $59.99

    Special Edition: 84,99 € or $79.99

    Ultimate Edition: 99,99 € or $99.99

    Collector's Box: 99.99 €

    https://www.rockstargames.com/newswi...on-and-Collect

    Edit: Collector's Box nu contine jocul Pacat mi se parea prea ieftina sa fie adevarat.

  6. #266 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Imi plac chiciurile alea de la acest collectors ed....dar nu prea as da 100€.

  7. #267 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Ce tampenie Cum o editie de colectie sa nu contina jocul?!Pacat ca gamerii accepta asa ceva..unde o sa se ajunga?Poate o sa vanda un mixer cu rdr2 scris pe el..

  8. #268 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Asa ma gandeam si eu, dar e o practica destul de acceptata recent. La multe alte jocuri e aceeasi chestie.

    Iar asa-numitele bonusuri ne confirma ceea ce stiam deja - GTA Online nu pleaca nicaieri.

  9. #269 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    De abia astept sa mi pot customiza calul, sa i pun jetpack

  10. #270 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Sigur, pentru doar 4 milioane sau 3.2 la "trade price", care implica achizitionarea unui grajd de cel putin 2 milioane, cu alte update-uri obligatorii de vreun milion + o trasura (alte 3 milioane) de unde sa pornesti misiunea pentru trade price. Leaga-i un minigun de capastru pentru alte 2 milioane, un lansator de rachete cine stie unde si uite-asa, esti adevarat.

    150 de ore de grind sau 100 de euro in Shark Cards v 2.0.

  11. #271 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    E clar pentru mine, astept reviews, si dupa aia mai vedem daca o voi cumpara dupa lansare sau mult mai incolo.

  12. #272 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Eu as pune pariu cu oricine de aici ca experienta singleplayer nu va avea de suferit. Va fi acelasi model ca in GTA V. Un singleplayer solid, poveste buna, intriga, actiune, gameplay mechanics bune, grafica cam cat poate sa duca generatia (nu de nivelul GoW sau mai stiu eu ce, ca pana la urma e sandbox) si tot ce trebuie ca sa faca oamenii fericiti pentru atata asteptare de la prima parte.

    Pe de alta parte, in MP se vor focusa foarte mult pentru ca asta e trendul. Ce fac oamenii dupa ce termina campania? Exact. Se dau pe net. Unii nu se ating de aceasta componenta, dar mare parte asta vor face. Nu toti vor baga bani sa tuneze calutul sau sa-i puna o centura pentru mai multe gloante. Multi vor incerca de curiozitate si poate o sa le placa sau poate nu. Daca fac un mod de BR bun se poate sa fie un succes intr-un succes.Asa vor tine acest joc in viata si asa vor face foarte multi bani, ca oricum ai da-o, bani vor sa faca si ei, chiar daca ii cheama R*, CD Projekt sau Bioware. Pe mine, personal, probabil ca ma va lasa rece aceasta componenta MP, cam cum a fost si la GTA, pur si simplu nu m-a prins.

    Atata timp cat nu imi taie din joc si nu ascunde partea in spatele unui mare DLC (misiuni importante, deznodamant, etc), sunt ok. E normal ca daca vrei sa rupi norii in online cu cele mai potente arme, etc fie decartezi, fie grinduiesti ca disperatul, lucru de care chiar nu as avea timp.

  13. #273 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by PoisonRemedy View Post
    E clar pentru mine, astept reviews, si dupa aia mai vedem daca o voi cumpara dupa lansare sau mult mai incolo.
    Nu am văzut în viața mea om mai nemulțumit. Nu exista joc apărut în ultimii 3 ani care sa fie demn de portofelul tau...Ești însurat? Daca da, probabil ai vreun îngeraș de la Victoria's Secret...

  14. #274 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Nu man, dar momentan nu mai am placerea sa ma joc ca pe vremuri, nici GOW nu mi l-am luat inca. Si da sunt nemultumit intr-un fel, ca industria asta se cam duce dracului, incet incet.

  15. #275 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Lol industria asta e mai in floare ca niciodata. Si creste alarmant de repede.

  16. #276 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Nu la asta m-am referit, creste, dar nu in directia buna. Incet ne indreptam spre modelul freemium, cu live services, etc. Foarte foarte putine studiouri mai fac jocuri pentru gameri si din placere ( da, da, omu trebuie sa castige un ban nu?) dar ce ii intereseaza cel mai mult acuma, cat de mult va pot mulge pe voi, daca voua va place sa fiti cash cows e treaba voastra, e dreptul meu sa aleg pe ce dau banii si o sa dau banii pe ce consider eu ca merita. In fine nu vreau sa mai dezvolt acest subiect, ca pur si simplu deja sunt obosit si satul de "jocurile" din vremurile noastre.
    Acuma va rog nu mai continuati dupa aceasta postare ca oricum nu mai raspund ca mi-am exprimat punctul meu de vedere si o sa ajungem iar intr-un offtopic ca pe GOW.

  17. #277 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Ma fac si eu vinovat de asta dar ce le place cel mai tare gamerilor sa faca? Sa se planga non-stop.
    Am fost si eu inversunat pe industrie acum un an-doi dar in ultima vreme vad ca toate visele mele in materie de gaming urmeaza sa se realizeze (Rdr2, Soulcalibur VI, DMC V sunt doar cateva)

    Nu zice nimeni ca nu ai dreptate, jocurile incep sa se omogenizeze, iar industria (la fel ca oricare alta) devine din ce in ce mai axata pe practici neortodoxe dar sunt si developeri/jocuri care se abat de la practicile de mai sus.

    Chiar in topicul asta mi-am exprimat ingrijorarea referitor la SP-ul Rdr2 dar gandindu-ma bine, R* n-au cum sa o dea in bara sau sa ne priveze de o experienta single player cel putin la fel de impresionanta ca primul Rdr. Normal ca vor sa faca teshcalaul de bani din MP dar asta nu inseamna automat ca renunta la continut sau mai stiu eu ce. Pana la urma ei au pus genul asta open-world pe harta si nu cred ca isi permit pasi gresiti.

  18. #278 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Lumea se plange ca se renunta la bucati din SP doar pentru ca au vazut ca o misiune sau un heist sunt lasate pentru anumite editii de joc, dar trebuie sa va ganditi ca restul de sute de misiuni sunt disponibile.

    Am facut si eu greseala in trecut sa iau nu mai stiu ce joc (parca un Assassins Creed) intr-o editie putin mai scumpa dar care avea o misiune sau 2 in plus, misiuni pe care nici macar nu am apucat sa le joc, pentru ca erau prea multe de facut si la un moment dat m-am plictisit de side quests.

    Nu-mi fac probleme de niciun fel cu jocul, nici pe partea de SP si nici pe partea de MP. Mai ales daca fac vreun mod Battle Royale, sigur o sa joc fff mult timp si fara sa bag vreun ban extra in el. De fapt, daca ma gandesc mai bine, in GTA V de Xbox One luat day one nu am bagat nici macar 1 leu extra si am ajuns sa am peste 300h in MP + SP terminat complet.

    Din ce am inteles, SP-ul din RDR 2 o sa fie mai mare decat cel din GTA V iar daca MP-ul e cel putin la fel ca cel din GTA Online + Battle Royale (in care am bagat deja zeci, poate sute de ore in PUBG) = win

  19. #279 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Exact. Ai atins un punct pe care multi nu-l iau in considerare. Multi se plang de preordere si versiuni speciale dar la cat continut e in jocurile SP in ziua de azi, nici nu prea conteaza.
    Exemplu: am reinceput acum o luna Witcher 3 GOTY pt ca nu apucasem sa joc dlc-urile si vandusem jocul original si de-abia am ajuns in Toussaint (fara sa ma apuc de Hearts of Stone) si mi se pare obositor deja la cat continut am in fata. E exceptional realizat dar cred ca am ajuns la o saturatie; lucru valabil la mai toate jocurile open-world sau cu f.mult continut.

    Una peste alta, cred ca Rdr2 o sa rupa, iar pe 26 Oct, hype-ul va fi extrem si multi isi vor calca peste vorbe si il vor lua day 1.

  20. #280 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Același sentiment ma incearca si pe mine cand ma joc ceva cu foarte mult continut, vezi AC Origins sau God of War, acestea fiind cele mai recente exemple care imi vin in minte. Pur si simplu tanjesc dupa o campanie CoD, dar ce sa vezi? au renuntat si la asta
    Incredibil cum se intoarce lumea cu susul in jos, acum cativa ani ne plangeam ca suntem taxati prea mult pentru prea putin content, iar acum ca primim prea mult continut. Cu siguranta problema este la noi, sau mai exact la faptul ca timpul nu mai are rabdare cu noi.

    Una peste alta, astept cu nerabdare noul RDR. Sunt 100% sigur ca nu va dezamagi, cel putin partea SP. MP-ul din GTA nu m-a atras, dar daca sunt oameni care se bucura de el si sunt dispusi sa bage bani in joc, nu vad o problema in asta. Sper doar sa imi gasesc timp sa rejoc primul RDR pana apare 2-ul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 74 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 ... LastLast

Similar Threads

  1. Red Dead Redemption By Nash in forum Console Club
    Replies: 1376 Last Post: 10-10-2023, 09:53
  2. Zvon: Red Dead Redemption 2 By Dant3 in forum Console News
    Replies: 14 Last Post: 21-07-2012, 17:39
  3. Red Dead Redemption By doriant in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 6 Last Post: 09-02-2011, 13:52
  4. Online Co-Op Red Dead Redemption By sahara in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 25-06-2010, 13:40

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts