Pentru cei care au facut precomanda si cauta echipa pentru deblocarea dlc-urilor.
Intrati in echipa UniteRomania
Assassin's Creed®|Unite - Preorder program|Official GB Site |Ubisoft
Pentru cei care au facut precomanda si cauta echipa pentru deblocarea dlc-urilor.
Intrati in echipa UniteRomania
Assassin's Creed®|Unite - Preorder program|Official GB Site |Ubisoft
Assassins Creed Unity - Eurogamer Interview/Previ…:
Foarte tare
Assassin's Creed: The Costumes of PAX - PAX Prime…:
Assassin’s Creed Unity Co-op Heist Mission Commented demo
https://www.youtube.com/watch?v=7l-M0vdiDBs#t=143
Nu stiu de ce nu apare sub forma unui video... sorry
Assassin’s Creed Unity Season Pass Fact Sheet
Product Description
Experience everything Assassin’s Creed Unity has to offer with the Season Pass. With 8 hours of new content including a new campaign in a rural city outside Paris, more missions and gear in Paris, and an all-new downloadable game set in 16th Century China, and much more.
Key Features
• New Campaign - Dead Kings - Follow Arno, after the events of Assassin’s Creed Unity, to the ominous rural city of Saint Denis. Explore the troubling city’s extensive underground universe - an ancient necropolis with an intricate network of catacombs and deep caves that hide the best-kept secrets of the deceased French kings. Use Arno’s new lantern to advance in the dark, fend off animals, and solve ancestral puzzles; or put out the lantern to explore the catacombs in the dark.
Battle the Raiders, an aggressive and secretive faction desecrating the catacombs of Saint Denis for mysterious reasons. To combat these powerful new foes, Arno will add the Guillotine Gun to his arsenal – a powerful weapon that allows him to unleash both long-range explosives and close-combat havoc. Once obtained, the Guillotine Gun can be used in the main Assassin’s Creed Unity game, including co-op missions.
• Expand Your Experience in Paris - Upgrade your Master Assassin and equip more than 30 new items including weapons, gear, and outfits. Whatever your play style, you will be able to build the perfect load-out to achieve your objectives. Content carries over from Assassin’s Creed Unity to Assassin’s Creed Unity Dead Kings, and back.
• New Downloadable Game - Assassin's Creed Chronicles: China - China,1526. Shao Jun, the last remaining Assassin of the Chinese Brotherhood has returned to her homeland with a vendetta. Newly trained by the legendary Ezio Auditore, she is hell-bent to exact vengeance and restore her fallen brotherhood.
Assassin’s Creed Chronicles: China is a 2.5D reimagining of the celebrated franchise. Experience parkour on the Great Wall, use martial arts and new weapons to kill from the shadows, and take the Leap of Faith in a vibrant setting designed for digital download.
Wtf ?!?!?! Ala cu China este pentru iPad, in niciun caz pentru Xbox One/PS4. De ce as vrea sa joc asa ceva pe un sistem super high end, cand am Parisul 3D ?
Treci la 2.5D in momentul in care nu ai putere de calcul si vrei sa recreezi universul.
PS4/Xbone super high end...
Posibil sa iasa si pe iPad candva lafel ca Valiant Hearts dar asta nu inseamna ca o sa fie o mizerie de joc pe console.
Majoritatea jocurilor bune , creative , originale sunt cele "indie" care nu necesita neaparat power house . Nu vad nimica rau daca o companie mare incearca sa faca ceva diferit , eventual invatand cate ceva de la indie devs.
Nu ma refeream la o comparatie cu un PC (prin super high end) ci pur si simplu la faptul ca sunt mult mai bune ca X360/PS3 (consola pe care nu iese), dar sa fim seriosi, deleceu ala cu china putea rula si pe PS1, nu mai zic de iPad 2...
Nu am zis nimic de jocurle indie, mai ales ca baietii de la UbiArt chiar au scos niste jocuri de m-au lasat masca, dar sa fim seriosi. Toata lumea cerea un AC in China si s-au gandit sa faca mizeria asta 2.5D ?
Ar trebui sa fiu chiar retardat sau super fumat ca sa dau bani pe asa ceva, pe Xbox One. In schimb, daca l-ar scoate pe iPad, nu as avea o problema sa dau 5-7 euro pe asa ceva.
eu am sa-mi iau dlc-ul cu " a new campaign in a rural city outside Paris" daca se da separat , daca nu am sa iau season pass
eu ramas putin stupefiat... jocul nici nu s-a lasat si avem trailere la DLC... sunt ferm covins ca Ubisoft nu sunt singurii care fac asta, dar unde s-a ajuns
pai niciodata nu-i prea mult cascaval![]()
ajung sa dea jocul jumate pe primul DVD si jumate prin DLC-uri , daca nu s-ar cumpara nu s-ar mai agita , practic tot noi purtam "Vina morala"![]()
Nu, problema e ca tot jocul este pe disc, fiecare DLC avand, probabil, cativa kb, care sa-l deblocheze. Asta e patetic...
E vina celor care cumpara in continuare jocul si DLCurile. Mai grav este faptul ca nu vedem o astfel de politica doar la Ubisoft.
Pentru mine dlc inceamna "ciupeala".Mi dor de vremurile cand aparea tot jocul la inceput(cum era pe PS2).Acum abia asteapta sa-ti bage o arma sau o haina sub forma unui dlc,doar sa te faca sa mai platesti.Niciodata nu am cumparat dlc-uri.Ma chis pe ele.
Mie mi se pare chiar bun la grafica, daca arata exact asa. Normal ca nu mai e ce era initial, dar inca sunt putin uimit. Oricum, pana apare mai au timp sa mai scada cate ceva. Doar e UbiSoft![]()
Bookmarks