Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 31 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 617

Thread: Mortal Kombat X

1. #301 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    subscriu:

2. #302 SP
    Banned Templier's Avatar
    dedicatie speciala pt I people care se joaca deja MK X

3. #303 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Mortal Kombat X editions - All the information you... - WB Games

Ce bataie de joc pentru editiile din UK. No Goro & No Kombat Pack la Kollectors.

4. #304 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stati man linistiti... pe tablete/smartphone-uri sunt niste versiuni "dumbed-down"... Sunt fun, nu zic nu... dar adevaratul MK X mai are un pic. Din pacate am vazut ca in Romania (si mi-a confirmat si RvsS) Mortal Kombat X Kollectors PS4 nu mai exista pe nicaieri...

5. #305 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Stati man linistiti... pe tablete/smartphone-uri sunt niste versiuni "dumbed-down"... Sunt fun, nu zic nu... dar adevaratul MK X mai are un pic. Din pacate am vazut ca in Romania (si mi-a confirmat si RvsS) Mortal Kombat X Kollectors PS4 nu mai exista pe nicaieri...
    M-a anuntat pe mine Amzon aseara ca Coarse este pe stock. Defapt era unul singur (probabil renuntase cineva).
    Kollecters nu mai este disponibil de peste 2 luni (tot asa am avut noroc si cu asta, l-am avut cu notify if available si a renuntat cineva).

6. #306 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Kollecters nu mai este disponibil de peste 2 luni (tot asa am avut noroc si cu asta, l-am avut cu notify if available si a renuntat cineva).
    Well, din pacate (sau din fericire) la unguri inca se poate face precomanda: Mortal Kombat X Kollector's Edition PS4 si Mortal Kombat X Kollector's Edition Xbox One

7. #307 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    si americanii au si Kombat pack in collectors....

8. #308 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    e anormal sa nu includa kombat pack-ul in orice collector's dupa parerea mea. pe mine personal nu ma afecteaza ptr ca oricum am dat preorder la premium edition pe US store, dar chiar e aiurea pentru cei cu preorder la editii de colectie.

9. #309 SP
    Member Harkonnen's Avatar
    Monky in ce constau in app purchase?

10. #310 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    NA!

11. #311 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post

Ce bataie de joc pentru editiile din UK. No Goro & No Kombat Pack la Kollectors.
    Stai putin ca nici la EMEA nu vad Kombat Pack la Kollector's Edition. La Altex scria clar ca si asta e inclus in pachet cand am facut precomanda. Sincer daca nu e combat pack-ul inculs, chiar n-as da 540 pe el. Asta ar insemna sa platesc aproape 300 in plus pt statueta cu Scorpion si alte cateva chestii care nu ma intereseaza...

12. #312 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

13. #313 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    E mortal individu' asta, reviewul pentru Bloodborne e si mai funny.

14. #314 SP
    Vrea cineva Kollector's Edition de la Altex in locul meu? Eu n-o mai iau pt ca nu are si Kombat Pack-ul inclus in pachet. Daca doreste cineva, sa-mi dea mesaj, prin care sa imi spuna, totodata, Numele, Adresa si nr de telefon. Voi incerca sa vb cu cei de la Altex, sa schimbe detaliile comenzii.

15. #315 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pentru ce platforma este? Anyway, iti recomanzi sa nu incerci sa schimbi detaliile precomenzii... pentru ca existe mari sanse sa se incurce lucrurile pe la Altex. Mai bine iei pe numele tau si trimiti celui care isi doreste. Sincer, eu as fi vrut editia pentru PS4, insa la naiba... e too expensive, in special acum ca am aflat ca nu are Kombat Pack-ul.

16. #316 SP
    Este pentru pentru PS4. Daca n-o s-o vrea nimeni, voi anula comanda. Mai astept o zi. Am facut pre-comanda la Special Edition acum si o voi luat pe aceasta, sa pot juca si cu Goro. Am dat si la eMag, sa n-am cumva suprize cu Altex si sa livreze dupa o saptamana, cum am patit cu pre-comanda la GTA V.

17. #317 SP
    Kollecters Edition pentru UK si EMEA sunt mai ieftine cu 30-35 Euro fata de cele din US (probabil asa a fost gandit, sa iei Kombat Pack separat daca vrei, nu ti-l baga pe gat).
    Pe mine ma enerveaza in schimb ca nu-l primesc pe Goro (si nici nu am auzit undeva ca l-ar aduce mai incolo sub forma de DLC).
    GAME are exclusivitate pe Goro in UK dar ei nu eu Kollectors Edition (Amazon are exclusivitate aici dar nu are Goro).
    Atata PRE-OREDER NOW and PLAY sa Goro la cele +100 de trailere.. si degeaba. Trebuia precizat cu voce rapida dupa - ONLY ON SOME PRE-ORDERS and EDITIONS.
    Daca cumpara varianta US mai de "lag-ul" meu (mai ales la un fighting)
    Midway NetherRealm are you DRUNK?!

18. #318 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    pai pe goro il ai. asa scrie in oferta altex.
    cel mai probabil au un xcel de 5000 de key-uri de goro

19. #319 SP
    Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
    pai pe goro il ai. asa scrie in oferta altex.
    cel mai probabil au un xcel de 5000 de key-uri de goro
    Acum am vazut ca la EMEA este Goro si la UK este Scorpion Cold War Skin. Deci la ALTEX e sigur Goro.

LIVE: http://en-gb.twitch.tv/netherrealm

Jax and daughter gameplay

20. #320 SP
    Member Joystick's Avatar
    Man... Acest mkx ma c-am supăra . aproape 15 din 25 de jucători nu-i voi folosi ( dlc not included) ... Insa in caz ca il voi cumpăra ... Cine își ia versiunea de EU sau Usa lasa-ti un id please ... Încep eu SnowMan_Killerul / EU.. jocul e region locked

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 31 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast