subscriu:
Mortal Kombat X editions - All the information you... - WB Games
Ce bataie de joc pentru editiile din UK. No Goro & No Kombat Pack la Kollectors.![]()
Stati man linistiti... pe tablete/smartphone-uri sunt niste versiuni "dumbed-down"... Sunt fun, nu zic nu... dar adevaratul MK X mai are un pic. Din pacate am vazut ca in Romania (si mi-a confirmat si RvsS) Mortal Kombat X Kollectors PS4 nu mai exista pe nicaieri...
Well, din pacate (sau din fericire) la unguri inca se poate face precomanda: Mortal Kombat X Kollector's Edition PS4 si Mortal Kombat X Kollector's Edition Xbox One![]()
e anormal sa nu includa kombat pack-ul in orice collector's dupa parerea mea. pe mine personal nu ma afecteaza ptr ca oricum am dat preorder la premium edition pe US store, dar chiar e aiurea pentru cei cu preorder la editii de colectie.
Stai putin ca nici la EMEA nu vad Kombat Pack la Kollector's Edition. La Altex scria clar ca si asta e inclus in pachet cand am facut precomanda. Sincer daca nu e combat pack-ul inculs, chiar n-as da 540 pe el. Asta ar insemna sa platesc aproape 300 in plus pt statueta cu Scorpion si alte cateva chestii care nu ma intereseaza...
Vrea cineva Kollector's Edition de la Altex in locul meu? Eu n-o mai iau pt ca nu are si Kombat Pack-ul inclus in pachet. Daca doreste cineva, sa-mi dea mesaj, prin care sa imi spuna, totodata, Numele, Adresa si nr de telefon. Voi incerca sa vb cu cei de la Altex, sa schimbe detaliile comenzii.
Pentru ce platforma este? Anyway, iti recomanzi sa nu incerci sa schimbi detaliile precomenzii... pentru ca existe mari sanse sa se incurce lucrurile pe la Altex. Mai bine iei pe numele tau si trimiti celui care isi doreste. Sincer, eu as fi vrut editia pentru PS4, insa la naiba... e too expensive, in special acum ca am aflat ca nu are Kombat Pack-ul.
Este pentru pentru PS4. Daca n-o s-o vrea nimeni, voi anula comanda. Mai astept o zi. Am facut pre-comanda la Special Edition acum si o voi luat pe aceasta, sa pot juca si cu Goro. Am dat si la eMag, sa n-am cumva suprize cu Altex si sa livreze dupa o saptamana, cum am patit cu pre-comanda la GTA V.
Kollecters Edition pentru UK si EMEA sunt mai ieftine cu 30-35 Euro fata de cele din US (probabil asa a fost gandit, sa iei Kombat Pack separat daca vrei, nu ti-l baga pe gat).
Pe mine ma enerveaza in schimb ca nu-l primesc pe Goro (si nici nu am auzit undeva ca l-ar aduce mai incolo sub forma de DLC).
GAME are exclusivitate pe Goro in UK dar ei nu eu Kollectors Edition (Amazon are exclusivitate aici dar nu are Goro).
Atata PRE-OREDER NOW and PLAY sa Goro la cele +100 de trailere.. si degeaba. Trebuia precizat cu voce rapida dupa - ONLY ON SOME PRE-ORDERS and EDITIONS.
Daca cumpara varianta US mai de "lag-ul" meu (mai ales la un fighting)
MidwayNetherRealm are you DRUNK?!
pai pe goro il ai. asa scrie in oferta altex.
cel mai probabil au un xcel de 5000 de key-uri de goro
Acum am vazut ca la EMEA este Goro si la UK este Scorpion Cold War Skin. Deci la ALTEX e sigur Goro.
Mortal Kombat X editions - All the information you... - WB Games
LIVE: http://en-gb.twitch.tv/netherrealm
Jax and daughter gameplay
Man... Acest mkx ma c-am supăra . aproape 15 din 25 de jucători nu-i voi folosi ( dlc not included) ... Insa in caz ca il voi cumpăra ... Cine își ia versiunea de EU sau Usa lasa-ti un id please ... Încep eu SnowMan_Killerul / EU.. jocul e region locked
By kent4nzw0w in forum Microsoft Xbox One
By Rasko in forum Console Club
By wasssu in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks