Salut, sorry ca ridic din nou threadul asta, dar am o intrebare la care nu gasesc raspunsul pe net. Pe limited edition (steelcase) unii useri de xone si ps4 spun ca le apare in dashboard ca fiind mortal kombat xl. Are cineva idee daca acest special edition iti ofera practic upgrade la XL? Desi ma cam mira.... merci anticipat!
Stiu ca de curand a fost lansata versiunea Mortal Kombat XL, de aceea probabil toate versiunile vor avea acest nume.
Iti pot da ca si exemplu jocul Destiny, dupa reimprospatarea versiunii din septembrie 2015, jocum a devenit Destiny The Taken King, dar fiecare avea continutul jocului sau, respectiv normal, cu 2 "dlc"-uri sau complet The Taken King, ideea.
Sper sa nu ma insel.
AlexB
Adica in dashboard sa fie doar update cu numele, nu si contentul?
Sent from my C6603 using Tapatalk
Mai,orice mk simplu sau special se face automat XL si ai ca toata lumea online nou cu toate update-urile incluse.Daca nu ai cumparat dlc-uri nu ai nici in XL.
LIVE!Combo Breaker 2016 - Day 1 - Mystery Game Tournament! https://www.twitch.tv/teamsp00ky
![]()
Weekendul trecut a avut loc super eventul: Combo Breaker 2016
Am salvat/uploadat pe youtube cele mai importante momente:
Pt. alte clipuri, jocuri si extra-uri (din cadrul eventului) verificati playlist-ul dedicat: Combo Breaker #CB2016
Quick reminder:
Bookmarks