Pe xbox a trebuit sa astept pana s-a instalat tot ca sa accesez story mode, am intrat in training pana a terminat
Pe xbox a trebuit sa astept pana s-a instalat tot ca sa accesez story mode, am intrat in training pana a terminat
Da pai pana la urma a mers. Am sters tot continutul. L-am instalat din nou, i-am facut si update. Si acum a mers. Probabil a fost un bug de la mine. Am mai avut o problema similara cu destiny. Si acolo la fel am facut de a mers. Oricum, multumesc mult pt suport.
Mai joaca cineva cu Fight Stick?
Eu am un Real Arcade Pro V4 'Hayabusa' de la Hori si nu merge deloc pe MKX (PS4)
Eu joc si pe arcade stick . Am un hori v3 de ps3 si merge fara probleme. Il vede ca legacy usb controller si am nevoie ca sa fie si ds4 on pentru a putea folosi stick-ul in game.
Cum Trec la "test your might" Mai sa rup Maneta cat am apasat pe butoane si abia l-am zgariat
---------- Post added 16-04-2015 at 14:59 ----------
Dar la invasion boss? Pe mine ma rupe cu bataia
fartilor, eu am observat ca orice challenge sau obiectiv am facut pentru faction wars dispare a doua zi dupa ce l-am facut si la history imi apare 0. a mai patit careva?
Cei care mi-ati dat aseara Invite si nu am raspuns - scuze, dar consola era on iar eu eram off.
Am citit discutiile anterioare cu privire la un controller dedicat, cei care ati cumparat unul , cum vi se pare? Isi merita banii , in sensul ca schimba experienta de joc? Si mai ales ce imi recomandati sa cumpar si de unde?
Iti trebuie neaparat un fightstick daca vrei sa joci cu adevarat un joc de genul asta, pe controller e mult mai dificil
+ ca il uzezi foarte repede (sau chiar il spargi de nervi)
Partea proasta e ca pe la noi nu prea se gasesc.
Mortal Kombat X - King of the Hill cu Rasko , Bozy si Vagabone. Veniti sa vedeti cum imi iau bataie !
http://www.twitch.tv/baciu91/mobile
Bookmarks