Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 315 of 386 FirstFirst ... 215 265 305 313 314 315 316 317 325 365 ... LastLast
Results 6,281 to 6,300 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #6281 SP
    Member BigChilumba's Avatar
    Eu daca as fi de la EA si ar fi sa joc porceste, as multiplica toate cardurile aflate la vanzare:

Avantaje:
    - controlez piata cum vreau, nu se mai stie acum cine vinde jucatorul asa ca scot ce carduri vreau pe TL si le vand in asa fel incat sa fie bine (ca sa nu fie rau, vorba aia...). Deci aduc preturile la ce nivel am chef...
    - ii elimin definitiv pe cei care cauta/vand/cumpara jucatori dupa numar contracte, etc.

2. #6282 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    pot sa termine oricand TL , fac asa : poti sa il iei pe aguero la 1.000.000 de la EA direct . si daca vrei sa scapi de el - il vinzi la EA cu 500.000 .

si gata ce iti cade in packs dai tot la EA si gata Transfer market si list

repet sunt schimbari prea mari si in mijlocul jocului - nu se face asa ceva niciodata . e ca si cum la real acum se dau afara toti jucatorii si antrenorii si se aduc brusc altii .
    pai asta bulverseaza pe toata lumea .

eu cel putin sunt bulversat total , si eu care le-am mai prins , dapoi utilizatorul normal , te simti furat efectiv cand sti ca ai echipa de 5 milioane si te trezesti ca EA ti-o face de 2 sa zicem . idem echipa de 500.000 si te trezesti cu 200.000 .
    multi useri normali se simt furati efectiv de EA , in numele echitatii sociale - pfff

3. #6283 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Ce mult mă bucur când văd ce fac ăştia cu F.U.T.

4. #6284 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    nu ai de ce sa te bucuri cred ca esti doar in pic ofticat

ti am mai vazut postarile , chiar ai avut noroc cu messi sau ronaldo nu mai stiu cine ti a picat .
    dar stai linistit cu tot cu norocul tau si cu toate schimbarile EA , tot suntem mai buni ca tine la coins si la fifa

deci nu mai fi doar un hater care se bucura de problemele altora

5. #6285 SP
    LOL, da poţi să fi mai bun la orice, mă doare în cot de market şi trading, doar mă amuz, mă oftic că am parte de un gameplay idiot, erori şi scripting, chiar ieri am luat un gol marca EA, dau pase pe jos la portar, în loc să degajeze în faţă, o trimite deasupra capului, timp în care vine adversarul şi da cu capul, portaru nu putea să pună mâna că era pasă de la coechipier. În ce realitate trăiesc ăştia de la EA.

6. #6286 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    in ce lumea reala un coechipier si-ar pune intr-o asemenea dificultate portarul? de parca portarul este a tot salvatorul esecurilor din aparare, a tuturor paselor gresite sau dificile care-i sunt adresate in speranta ca e un fel de semizeu in poarta acolo si scoate tot ca doar vorba aia e THOR, da in ciocan (vezi shpitz) si mingea zboara!

Tineti minte! 80% dintre golurile primite in FIFA sunt cauza greselilor personale, in special in aparare!

7. #6287 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Din punctul meu de vedere problema nu consta in modificarile facute, ci in faptul ca le fac netestate. Lasa mereu impresia ca arunca modificarile in joc cu buna credinta netestate si in functie de feedback incearca sa remedieze. Asta este valabil atat pentru gameplay cat si pentru functionalitati.
    Pare ca lucreaza la FIFA 16 direct pe FIFA 15. De aceea nu voi mai cumpara FIFA 16.

8. #6288 SP
    gvingi1976 dar nici nu este nevoie sa le testeze, sunt chestii "gandite" de ei pe care le pun in practica.

Sa stii ca ti-ai dat singur raspunsul, da lucreaza la FIFA16 si da asta o sa avem, prin urmare sunt testate in mediul de test al viitorului FIFA.

Cat despre remedierile in functie de feedback...care remedieri? feedback exista insa... who gives a duck ?

9. #6289 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    nu-i intereseaza pt ca oricum domina piata in acest domeniu...

10. #6290 SP
    @adibose Pasele scurte la portar sunt ceva normal, nu era nici o dificultate, 80% din goluri sunt total aiurea în jocul ăsta, abuse şi erori, vb de apărare, care apărare ? Există aşa ceva în jocul ăsta, de cele mai multe ori aleargă ca retarzi pe teren deşi pot interveni se întâmplă ceva şi nu o fac. Oricum asta cu lumea ta reală este tare, mă întreb când ai văzut un meci ultima oară.

11. #6291 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Cum sa nu dai pasa la portar????

12. #6292 SP
    Tomcraft nu poate ca nu ai inteles contextul incepand cu postul #6231, ori eu...

Deductia logica imi spune ca pasa data catre portar a fost periculoasa atat timp cat prin degajare mingea nu s-a putut inalta mai mult de 1.7 metri de la pamant!
    Ori s-a facut cel putin un pas in fata inutil inainte de degajare, timp in care adversarul a avut timp sa speculeze momentul si sa intervina dand cu capul gol!

Sau explicatia din postul #6231 este alambicata si de fapt lucrurile n-au stat asa.
    "
    în loc să degajeze în faţă, o trimite deasupra capului, timp în care vine adversarul şi da cu capul, portaru nu putea să pună mâna că era pasă de la coechipier.
    "
    poate n-am inteles eu treaba asta...

Iar spre linistea ta sufleteasca Se7en Fury aseara am urmarit ultimul meci, iar penultimul acum doua seri. Mai vrei sa stii si alte lucruri ?

13. #6293 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Cat de periculoasa sa fie o pasa data la portar pe jos? Poate daca e din scurt. Undeva la 1-2m.

14. #6294 SP
    Junior Member catalynu's Avatar
    cred ca indiferent de modificarile care se fac la FIFA 15 si indiferent ca le testeaza direct pe useri, lumea tot va cumpara FIFA 16,17,18... pentru ca e singurul joc de fotbal decent. eu personal le voi cumpara pentru ca mereu va fi ceva nou care va atrage.

15. #6295 SP
    Tomcraft pasa la portar poate fi periculoasa daca
    - este din scurt si se face presiune asupra lui
    - este din scurt si puternica (vei avea surpriza ca mingea sa treaca pe langa portar fara ca acesta sa poata reactiona)
    - daca portarul este presat de un adversar foarte agil, indiferent de calitatea pasei pe care o dai.

Eu in meciuri pasez cu portarul destul de mult insa incerc sa diminuez riscurile de mai sus.

Toate cele de mai sus se regasesc in deosebi in mediul ONLINE unde se face pressing extrem.
    In Offline nu te prea intalnesti cu situatii de genul.

16. #6296 SP
    @adibose îţi place se faci pe deşteptul, a fost o pasa la portar, degajarea lui a fost la un unghi de 90 grade, la o înălţime de peste 5m, în ce realitate ai văzut tu aşa ceva, am filmarea salvată. Înţeleg că sunteţi fani FIFA da nu le găsiţi scuze că au dat-o de gard anu asta.

17. #6297 SP
    prietene nu fac pe desteptul, dar atat timp explici ca un copil ce reactii astepti sa primesti?

arata filmarea si lamurim treaba.

PS: " a fost o pase " pase (plural feminin) poate vrei sa zici "A fost o pasa " (pasa, singular feminin) ...si gresala asta o faci frecvent!

18. #6298 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Nu stiam ca poti sa masori inaltimea in Fifa...

19. #6299 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    toti masoara inaltimea si distanta...cand ai ceva xp in fifa iti cam dai seama...acum fiecare intelege si percepe cum si ce vrea

20. #6300 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Si eu pasez cu portarul cand intalnesc pe unul care face pressing sufocant, dar nu am avut probleme deloc cu degajarile sau cu pasele, din fericire. Deaia mi se pare ciudat.

Oricum , jocul e plin de erori. Ieri mi-a tras unul un sut cu Zlatan din 16m direct pe mijlocul portii, portarul meu respinge in gazon , iar din gazon ii sare in c.u.r printre picioare si intra in poarta

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 315 of 386 FirstFirst ... 215 265 305 313 314 315 316 317 325 365 ... LastLast