Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 138 of 386 FirstFirst ... 38 88 128 136 137 138 139 140 148 188 238 ... LastLast
Results 2,741 to 2,760 of 7702

Thread: Ultimate Team (Fifa 15)

1. #2741 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    si daca stai sa te gandesti trebuiau 4 alte categorii : RM - CM , LM - CM si invers . un mare BUG al jocului sa nu poti sa joci cu cei mai buni jucatori din Fifa practic ST sau CAM .

Are idee cineva daca s-a reparat partea cu Catalogul ? ca sa pot sa imi cumpar ceva din Catalog si sa imi si apara in E UT Central ?

2. #2742 SP
    Member em1n3m16's Avatar
    Nu dau de stadionu Goodison Park in UT vreo idee cum sa dau de el?

3. #2743 SP
    Member bdevil's Avatar
    Eu in UT caut mingile acelea galbene de la Nike cu care se juca in Spania, si nu pot fi cumparate de nicaieri pentru ca nu exista. In schimb la Seasons Online sunt prezente.

4. #2744 SP
    Member larry92's Avatar
    sunt la catalog mingile galbene , eu am vandut tot din catalog MONEYYYY !!!!

Bai fratilor eu am probleme mari cu portarii ... orice sut e gol, serios vorbesc ! Ii am pe Bravo si Beto ... chiar nu stiu ce sa mai fac , cred ca o sa-mi vand echipa si fac din SERIE A pentru ca vreau sa-l pastrez pe Palacio care face cat toata echipa mea de morti . Si cred ca o sa fac un atac Palacio - Tevez ... azi am retrogradat in liga a 4-a ... practic mai mult de liga a 2-a nu pot trece , e limitat !

5. #2745 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Quote Originally Posted by Cgx View Post
    si daca stai sa te gandesti trebuiau 4 alte categorii : RM - CM , LM - CM si invers . un mare BUG al jocului sa nu poti sa joci cu cei mai buni jucatori din Fifa practic ST sau CAM .

Are idee cineva daca s-a reparat partea cu Catalogul ? ca sa pot sa imi cumpar ceva din Catalog si sa imi si apara in E UT Central ?
    lol, cum poti spune ca este bug? ce inseamna bug de fapt? ...pur si simplu asa a fost mereu. In fotbalul modern se practica intr-adevar schimbarile de post, vezi Lahm.....si acest lucru ar putea fi adaptat si in ***, insa daca nu exista nu poti spune ca este bug...

---------- Post added 19-11-2014 at 19:10 ----------

Quote Originally Posted by larry92 View Post
    sunt la catalog mingile galbene , eu am vandut tot din catalog MONEYYYY !!!!

Bai fratilor eu am probleme mari cu portarii ... orice sut e gol, serios vorbesc ! Ii am pe Bravo si Beto ... chiar nu stiu ce sa mai fac , cred ca o sa-mi vand echipa si fac din SERIE A pentru ca vreau sa-l pastrez pe Palacio care face cat toata echipa mea de morti . Si cred ca o sa fac un atac Palacio - Tevez ... azi am retrogradat in liga a 4-a ... practic mai mult de liga a 2-a nu pot trece , e limitat !
    astia doi sunt portari ?

6. #2746 SP
    Cgx
    Member Cgx's Avatar
    da dar mie nu imi mai apare nicaieri ce se cumpara din catalog !

adica le cumpar si nu imi apar nicaieri . e un bug - doar vreau sa stiu daca mai apare acea eroare ca vrea sa cumpar ceva si nu mai vreau sa risc

BUG adica ceva care trebuia sa fie intr-un fel si nu e - o scapare . e ce inteleg eu - nu stau sa fac analiza etimologica a cuvantului .. si da - e ceva ff enervant sa nu poti sa il faci pe Silva sau Hazard sau Sancez sau cine vrei tu CAM sau CM cand ei joaca constant in realitate pe posturile astea .

7. #2747 SP
    Member larry92's Avatar
    nu boss IE pisici )

8. #2748 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    pfff...te doare capul..nu ti-e rusine..?..un pic de Toure daca ai avea...) ala mai lipseste ..si poate Sanchez, insa si Willian e tare... Eu am 3 echipe, cu toate 3 incerc prin rotatie...
    1. https://www.easports.com/fifa/ultima...ZXI2zKbHlg:360
    2. https://www.easports.com/fifa/ultima...lE8XqXbHlh:360
    3. https://www.easports.com/fifa/ultima...OQ0O3UbHli:360
    Sunt optimist

L am castigat la pack iar online nu o sa joc cu el , d-aia il tin in echipa..

9. #2749 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    si daca e LM ce crezi ca i se face greata daca il bagi pe pozitie de CAM? David Silva ma refer..
    Am facut o echipa cu Beast Rating mare (Futhead rating) evident ca nu am respectat pozitiile clare, i-am pus cum am considerat eu ca trebuie sa joace, la fel din 4 divizii, 7 nationalitati...bla bla echipa de 79 rating si 56 chem mi-a picat in primul meci unul cu Lewa si Reus pe atac, Robben Gotze tot fundul Bayern...blana 85 rating omu' , prima repriza avea el 2-0 ...s-a terminat 2-3 pt mine...
    so who cares about chemistry ? )

incercati sa faceti echipe dupa placul vostru si nu va lasati pacaliti de aparente...ca parca nu merge ca poate nu merge...o sa aveti surprize...eu cel putin am avut si placuta chiar

cu astea doua rulez acum

https://www.easports.com/fifa/ultima...TH5f4nLA5q:ps3

https://www.easports.com/fifa/ultima...zUvpgnLA5r:ps3

sunt in teste cu ei, deocamdata. Mai am o echipa cu chem praf...dar este cea despre care vorbeam mai sus

10. #2750 SP
    Twitch 3mil opening pack , X1 .

11. #2751 SP
    Member larry92's Avatar
    baieti , dispar din peisaj pt o luna ... aveti grija de voi !

12. #2752 SP
    Senior Member silvian92's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristian2191 View Post
    Twitch 3mil opening pack , X1 .
    Nu a prins nimic bun... de cat Van Persie.... in 30-40 pack-uri
    Asta e o echipa de a lui
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1416431862538.png uploadfromtaptalk1416431850849.png

13. #2753 SP
    Da + Sturridge , m-am uitat si eu

---------- Post added 19-11-2014 at 23:35 ----------

Twitch , a intrat si M333RAN ..12k FP

14. #2754 SP
    nebun frate..

15. #2755 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Stie cineva ce face fata asta ?

16. #2756 SP
    +5 fitness

17. #2757 SP
    Quote Originally Posted by reddyBo View Post
    +5 fitness
    Asta am vazut si eu, dar cum adaug acel +5 fitness ?

18. #2758 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Cand aplici card de fitness valorea va fi mai mare cu 5%. Observi cand aplici cardul de fitness.

19. #2759 SP
    la 10 antrenori cu +5%, daca aplici un card de fitness de +20, totalul va fi de +30, la fel ca la contracte

20. #2760 SP
    http://i.imgur.com/CYn4KJA.png
    http://i.imgur.com/snj5Uts.png

Uite si echipele mele actuale Divizia 4 momentan, am retrogradat din 3.. Vi-l recomand pe Cavani facut CAM, e genial!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 138 of 386 FirstFirst ... 38 88 128 136 137 138 139 140 148 188 238 ... LastLast