Nu vi se pare ca Isco fuge mai tare de 76??In meciul din seara asta unde el a facut tot,zic eu ca fuge mai tare de 76...la un contratac se tinea lejer de ronaldo,merita mai mult parerea mea.
Cum vi se pare?
https://www.easports.com/fifa/ultima...6t2QLsbJTZ:360
A mai incercat cineva un winger pe post de atacant? L-am facut pe Schurrle din LM in LF si l-am pus ST. Avea 5 chem dar cu manager 6. Am mai jucat inca 2 meciuri, am dat 1 gol si s-a facut 7 chem. Credeam ca e bun dar nu prea s-a descurcat ST. Poate mai stie cineva jucatori buni care pot juca si ST.
Merită să îl fac pe Di Maria CM din CAM? Vreau sa trec la 4321 din cauza lui Hazard. Parca în 433 îmi joaca prea retras. Dar în 4321 nu e CAM asa ca Di Maria trebuie făcut CM. Dar nu știu dacă are același randament.![]()
Aveti cumva idee daca exista vreun mod prin care as putea sa joc online cu un prieten care sa fie la mine acasa? Adica noi doi pe consola mea pe acelasi cont si acelasi joc
nu am jucat niciodata co-op, insa te asigur ca fiecare controller trebuie sa aiba un cont distinct. altfel nu se poate activa
eu maine cred ca o sa trag, doua de 50k. Nu stiu daca nu cumva Duminica seara nu vor fi pachete cu tot TOTW...nu asa a fost anul trecut? ca nu mai tin minte... si s-ar putea sa fie cele de 100k
Bookmarks