merge webapp-ul, aplicatia de fifa14 a incetat din viata![]()
De unde iau si eu fifa 15 trial sau cum ii zice sunt cam nou in domeniu si nu le prea am ������ trebuie sa am cont pe US ca acum il am pe spania
nu conteaza unde ai cont...trebuie sa ai Ea acces ..eu doar ce l am jucat mi au expirat cele 6 ore
Cei care aveti cont pe US si aveti Ea acces a ti putut sa jucati azi? ..stiu ca se poate cu 5 zile inainte de lansare
Salut
Am o problema, acum o saptamana mi-am facut pre-order la fifa 15 standard de pe Store US dar azi cand am intrat la download queue mi- aparut asta
Stie careva din ce cauza?![]()
Nu.....am cumparat carduri psn de pe allromedia le-am bagat in wallet si asa am cumparat jocuAi încercat sa cumperi cu un card bancar?
Pai..intrebare evidenta, ai in acest moment suficienti bani in wallet cat sa acopere jocul?
E posibil si sa fi băgat banii abia dupa ce el a încercat sa-i tragă..
Asigura-te ca ai suma necesara si asteapta. Daca se mai intampla o data o sa ti se anuleze precomanda si atat...banii nu-i pierzi.
Poi am cumparat un card dinala psn de 50$ si unu de 10$ le.am bagat in walet, am avut 60.03 $ in walletPai..intrebare evidenta, ai in acest moment suficienti bani in wallet cat sa acopere jocul?
E posibil si sa fi băgat banii abia dupa ce el a încercat sa-i tragă..
Asigura-te ca ai suma necesara si asteapta. Daca se mai intampla o data o sa ti se anuleze precomanda si atat...banii nu-i pierzi.
Am cumparat jocu care a fost 59.99$
Asa ca asta cade ca nu am avut suficienti bani in wallet
By Slay3r in forum Microsoft Xbox 360
By Bodonomad in forum Microsoft Xbox 360
By vladydd2011 in forum Microsoft Xbox One
By ZeroSkillNoob in forum Sony PlayStation 3
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks