Eu înțeleg ca vrei grafică cum vezi în U4, înțeleg bine? La faza cu mișcările am aceeași părere, dacă tot se mișca așa poate dă și ceva jos de pe ea![]()
Eu înțeleg ca vrei grafică cum vezi în U4, înțeleg bine? La faza cu mișcările am aceeași părere, dacă tot se mișca așa poate dă și ceva jos de pe ea![]()
Nu ai cum să nu compari Tomb Raider cu Uncharted, sunt exact același lucru. Fiecare are lucruri mai bune sau mai proaste. În Uncharted au făcut lumea, personajele și povestea mai interesante, iar Tomb Raider are gameplay-ul mult mai bun. Nici unul nu e perfect și cred ca ar trebui sa copieze cat mai mult unul de la altul ca să iasă jocul perfect. Dar cum ziceam și la incepyt, sunt exact același stil de joc, comparații vor fi făcute mereu.
Eu rezonez cu multe din lucrurile pe care le spui tu in general. Comparatiilor tale, insa, nu prea le vad sensul. In momentul in care iei un joc ca GTA V etalon pentru toate celelalte jocuri pe care intentionezi sa le joci, vei avea o problema. Nu te va mai multumi probabil niciun joc care nu are sigla Rockstar pe coperta. Companii care sa aiba bugetul lor sunt foarte putine. Companii care sa aiba oameni cu imaginatia lor sunt si mai putine. De-asta spun ca din punctul meu de vedere, abordarea ta e gresita. E normal sa fii selectiv cand vine vorba de lucrurile pe care dai bani, mai ales ca am inteles ca nici nu prea ai timp pentru hobby-ul asta, dar nu poti compara un joc de 270 de milioane de dolari cu ORICE alt joc.
In aceeasi maniera, adori detaliile - particule de praf, texturi, iti place sa vezi cum se reflecta lumina soarelui in masinile pe care le conduci in GTA si esti foarte mare iubitor de fineturi vizuale ( se intelege si din semnatura ta) - dar te joci pe PS4/X1, ceea ce dupa mine, e usor paradoxal. In momentul asta, imi e greu sa imi dau seama daca problema e reprezentata de developeri lenesi sau de hardware subdezvoltat, dar cand toata lumea isi seteaza ca target 1080P/30FPS, cineva cu standardele tale va fi mereu nemultumit. Si inteleg asta, mereu am apreciat oamenii care pun accent pe detalii. Sanatos este, insa, vazand directia in care merg lucrurile, fie sa iti micsorezi asteptarile pe care le ai de la generatia asta, fie sa schimbi platforma, cum iti spunea MonkY la un moment dat. Sau cine stie, poate "o sa invete developerii hardware-ul" si vei avea parte de grafica de zile mari.
E o parere personala, nu trebuie sa tii cont de ea, mai ales ca nu sunt in masura si nu spun nimanui ce sa faca sau sa nu faca.
Eu am asteptari foarte mari de la titlul asta. Da, ma seaca exclusivitatea limitata si manevrele pe care le face Microsoft ( "First On XBOX" *voce groasa, fundal negru cu gri, artificii*), dar cred ca jocul va fi foarte bun. Demo-ul arata superb si daca va fi cel putin la fel de bun ca cel din 2013, eu ma declar multumit. Culmea, ca Underworld si cele de dinainte mi s-au parut infiorator de plictisitoare, si pana la cel de acum doi ani, nu am fost in stare sa duc niciunul pana la capat.
Nu uitați un lucru, jocul asta apare și pe generația veche, poate de aceea nu am văzut un upgrade vizual
Eu cred ca se pot face multe lucruri frumoase pe generația asta, dacă te respecți ca developer. Am văzut lucruri extraordinare pe un "amărât" de PS3
@Dant3, sincer, nici U4 nu mi se pare excelent la graficaIluminarea nu este realista si globala (fingers crossed sa avem asa ceva pe PS5/Xbox Two), dar ce se intampla p-acolo este absolut mindblowing
@Razzosinni, iti apreciez parerea si da, ai dreptate, i'm a sucker for quality. Si da, e oribil sa compar anumite jocuri cu GTA V, pentru ca ma termina psihic cand nu ma pot bucura de un joc bun, din cauza asta. Dar n-am ce face.
Pe PC n-am de gand sa trec. Si crede-ma, prefer oricand un joc care sa ruleze absolut perfect si sa aibe o super calitate, dar sa fie in 900p, decat ce scot ei, in 1080p. Dar repet, cand ma uit la ce scot Rockstar si Naughty Dog, calitate si cantitate, consider ca restu dev-ilor sunt ori incredibil de lenesi ori n-au ce cauta pe "next gen" si ar trebui sa ramana sa scoata pentru X360/PS3, intrucat calitatea jocurilor este destul de asemanatoare (asta ca sa nu-i fac incompetenti).
Oricum, sunt destul de multe jocuri care ma "satisfac" dpdv vizual, printre care mentionez DriveClub, Infamous, GTA V, Shadow of Mordor, Witcher 3 (doar uneori) sau mai noul Batman. Dar vezi, in momentul in care scoti un joc SF/Fantasy, se accepta o grafica SF/Fantasy. Dar cand scoti un joc ce se vrea a fi realist, trebuie sa bagi resurse in aceasta realitate. Realism fara iluminare capabila e cam egal cu zero.
Oricum, ne indepartam prea mult de la subiect.
DA, sper sa fie cel putin la fel de bun ca cel de acum 2 ani. Acum sa asteptam review-uri. Ma super enerveaza faptul ca pe aceasta generatie de console, Demo-urile nu prea exista. Nu cred ca ar fi asa greu pentru ei sa scoata un demo pentru absolut orice joc, ceva pe timp (20-30-60 min) si daca vrei, sa ai posibilitatea de a cumpara jocul, digital, direct din demo.
Man îmi pare rău atunci, nu știu de ce nu ești în tabăra cu PC Mustard în acest caz. Căutatul nodului în papură sau perfecționismul duce la nefericire. Eu am înjurat generația asta de console juma' de an. Au apărut jocuri care mi-au plăcut foarte mult, jocuri care dpdv vizual sunt foarte ok. Și eu vreau grafică CGI, dar nu vreau să dau pe o consola peste 1500 de euro. Până acum sunt mulțumit, anul viitor o să fiu foarte mulțumit. Repet, fara răutate, ești perfecționist, e bine în unele cazuri, dar de cele mai multe ori ai de pierdut.
Asta daca te intereseaza doar grafica, ceea ce nu e cazu la mine si in niciun caz, cazul la jocul asta. Dupa cum am zis, ma deranjeaza animatiile ei si nu grafica![]()
Citatul de mai sus se referea la grafică. Btw, avem un sondaj nou, eu am ales consolele pt iluminarea ochiului meu prin calitatea exclusivităților, iluminarea globală o las pt Mustard.
Bun, acum aici ar mai fi o nuanta, si anume faptul ca acum 10 ani cand au iesit PS3/X360, erau niste super-calculatoare sau super-console, cum vreti voi sa le spuneti. De PS4/X1, nu pot sa spun acelasi lucru, oricat de bine intentionat am fost fata de Sony si Microsoft acum doi ani. Acum 5 ani am ales consola fara sa stau vreun minut pe ganduri. Am iubit consolele. Intotdeauna le-am privit drept cea mai fiabila solutie de gaming. In ultimul an, insa, decimarea conceptului de "plug & play" (update-uri si patch-uri frecvente de zeci de GB), jocurile de 60$, abonamentul online de 60$ pentru niste servere care mai mult nu merg, alaturi de grafica si performanta submediocra, m-au facut sa privesc achizitia unui PS4 ca una dintre cele mai mari greseli pe care le-am facut. M-am uitat in alte directii, so to speak, si pana in momentul asta, e ceva deosebit. Dar am incheiat cu discutiile de genu', inainte sa imi spuna cineva "Jet, bai, PC Faggot Race, asta e forum de console."
Revenind la subiect, si eu as vrea un demo. Lasa-ma 30 de minute sa vad cum e si daca e bun, il cumpar. Nici nu mi-a trecut prin cap sa cumpar Life Is Strange pana nu am jucat demo-ul. Aici mi se pare ca pierd mult developerii sau in fine, cine se ocupa de asta. Nu am mereu incredere in cei care fac review-uri, se intampla de nenumarate ori sa vad un joc cu nota mare care sa mi se para o porcarie cand il cumpar. Nimic nu se compara cu un demo. Si nici eu nu inteleg de ce nu avem asa ceva.
Vor să introducă sistemul Trial pt toate jocurile, descarci practic jocul întreg, joci o oră sau un anumit număr de capitole (Metro Redux), se salvează progresul, dacă vrei mai departe deblochezi conținutul, mi se pare mai ok așa decât un demo cum era pe vremuri
@Razzosinni Cei mai mulți developeri te-ar contrazicepoate o să ai ocazia să pui întrebarea asta
Pt unii e mană cerească, altora nu le ajunge nici măcar puterea unui PC performant, vezi Batman AK
ON Sunt curios dacă vine până la urmă și pe PS3
Eh, hai sa fim seriosi acum.Nu vorbim de capacitatea hardware propriu-zisa. Ea exista, fara doar si poate. E vorba de interesul developerilor. Banii vin din console si oricine intelege cat de cat cum functioneaza industria, e constient de aspectul asta. Jocurile sunt scumpe, optimizarea se face pe un singur tip de hardware, pirateria e un fenomen inexistent pe generatia asta si asa mai departe. Da-o in franț, daca o placa de 330$ imi ruleaza GTA V cu 90% din setari pe Ultra cu 60FPS constant, Arkham Knight de ce merge ca porcu'? Poate pentru ca studioul care s-a ocupat de portarea lui pe PC e format din 12 oameni? La un joc de calibrul asta? Si pentru ca Warner Bros isi formeaza incet, incet un renume drept un publisher care nu da doi bani pe PC, ca platforma? Vezi Mortal Kombat X. Nu au fost probleme chiar la nivelul Batman, dar crede-ma, MK X a fost un port infect pe PC in prima instanta. A trebuit sa instituie Valve Steam Refund-urile si sa dea gamerii cu Warner Bros de pamant, pana au scos AK de la vanzare cu scuzele de rigoare si promisiunea unei versiuni de PC complet functionala in lunile urmatoare. E un fenomen care cred ca nu are precedent in industria gaming-ului. Pacat de Rocksteady, sunt convins ca au avut cele mai bune intentii.
Nu cred ca m-am făcut înțeles cu afirmația de mai sus. În concluzie, această generație de console nu s-a născut moartă, după cum spun unii. Pt mine sita tot cerne aceste putori, nu au scuze atunci când văd GTA5, Uncharted 4. Ăștia cum pot? Ah, sunt meseriași...
Revenind la a noastră lascivă Lara, repet și sunt dispus să fac și un pariu, media pe Meta o să fie de cel puțin 80
^ poate sunt fani Gears
Mie mi se par super ok animatiile, atat la cel din 2013 cat si la acesta. Chiar s-au indepartat destul de mult de imaginea aceea de "bimbo" cu pantaloni scurti si cupa D cu care ne obisnuise Lara. Deh, gusturile nu se discuta.
Se pare a fi prea lasciva...cu toate ca multe pitzipoance de Dorobanti cand merg dau la fel din fund... Una peste alta avem gameri care considera ca Lara ar putea fi mai matura mintal...dar sa fim seriosi se adreseaza unui segment de barbati gameri care vor saliva in timp ce vor juca cu perspectiva din spatele ei)
Mda...eu nu m-as lauda cu filmuletul asta. Sariturile cu sau fara franghie n-au nicio treaba cu fizica sau cu momentuum-ul personajului iar AI-ul este penibil...
Cum s-a dus ala, aproape de sfarsit, care era cu fata spre cutie, catre locul in care s-a aruncat sticla aia, la 2m de el si a ramas acolo...pff...
Sincer A.I-ul esta la fel de stupid si in The Last Of Us, daca joci jocul pe easy, spun TLOU pt ca acolo esti nevoit sa te furisesi mai mereu.
Insa ai dreptate in ceea ce priveste fizica acestui joc, este un pic ciudata, insa poate vor remedia acest lucru...sau poate jocul va fi atat de AWESOME incat nu va mai conta![]()
By djleo666 in forum Console News
By paunstefan in forum Console News
By MonkY in forum Videos
By paunstefan in forum Console News
By OEE in forum Videos
Bookmarks