Salut,
Death Stranding 2 Collectors se va livra pe 26, in acelasi timp cu standard edition, cum scrie pe site sau se va respecta early access si primim editia pe 24?
Mersi![]()
Salut,
Death Stranding 2 Collectors se va livra pe 26, in acelasi timp cu standard edition, cum scrie pe site sau se va respecta early access si primim editia pe 24?
Mersi![]()
Oare ajung și la noi câteva controllere? Aș mai lua unul.
https://www.consolegames.ro/forum/f1...ml#post1641001
Persoana care se ocupa de @ATX-MG nu mai lucreaza la Altex, dar incearca sa gaseasca un inlocuitor.
Salutare! Mi-a luat-o Paul inainte ca voiam sa postez si eu. Intr-adevar, in clipa de fata nu mai lucrez la Altex. O sa mai incerc sa va ajut daca am posibilitatea, dar s-ar putea ca unele raspunsuri sa nu vina la fel de repede ca inainte.
@MihaiNDL, consola este deja la precomanda pe site:
https://altex.ro/consola-playstation...pd/1000048435/
Heads-up! Au intrat in stoc Consola PS5 Slim, Controller-ul DualSense si PlayStation Portal Remote 30th Anniversary Edition.
https://altex.ro/cauta/?q=GAMPS5PORT...NSPS5S1TBDG30A
ceva stiri de posibila disponibilidate pt face plates PS5 Pro Ghost of Yotei?
PS: Stiu care e situatia cu userul ATX-MG
PS2: din cate stiu nu a fost un heads up la prima strigare![]()
Am facut o comanda la MediaGalaxy ( MG0000004768755 ) pe 7oct si nici acum nu a ajuns. Sunt 4 produse si au fost impartite in 4 colete diferite. Conform AWB-urilor, de acum trei zile sunt in depozitul din Bucuresti, insa nicio miscare ca ar ajunge, destinatia lor fiind tot in capitala.
Am incercat sa contactez Cargus, insa dau doar de robotul lor AI.
De obicei cand comand prin FanCourier primesc coletul a doua zi. Ati patit si voi la fel cu Cargus?
Altex pregătește o schimbare importantă în modul în care ajung produsele la clienți:
Originally Posted by Economica.net
Am tot pățit o chestiune neplăcută la Altex și vă recomand și vouă să fiți atenți la acest aspect. Nu știu prin ce mijloace își procură bunurile comestibile sau produsele de îngrijire personală, însă mi s-a întâmplat de mai multe ori să aibă un termen de expirare foarte scurt.
Îmi plac foarte mult produsele de la Old Spice și doar pe acestea le folosesc. De obicei, îmi comand de la MG și am avut următoarea problemă: produsele ajungeau cu un termen de valabilitate extrem de mic. Un exemplu concret: un aftershave Old Spice de 100 ml expira în doar 18 zile. Nu m-a interesat să cer banii înapoi, însă i-am sunat pentru a le spune că este total anormal să vândă un astfel de produs cu un termen atât de scurt, in speranta de a nu repeta. La telefon a răspuns o domnișoară foarte fragedă, care mi-a spus exact așa:
„Eu, sincer, nu văd nicio problemă cu acest lucru. De ce ar fi greu să îl folosiți în termenul acela?”
I-am explicat că un bărbat se bărbierește, în general, o dată la câteva zile. Eu o fac o dată sau de două ori pe săptămână. La un bărbierit clasic se folosesc aproximativ 1–2 ml de aftershave pe bază de alcool. Dacă ar fi fost balsam, da, acolo se folosesc în jur de 5 ml — însă nu era cazul aici. Ideea este că ar fi imposibil să folosești recipientul în termenul de valabilitate, chiar și dacă te-ai bărbieri zilnic, ceea ce oricum este puțin probabil. Doamna de la telefon tot nu a înțeles și continua să spună că ei nu i se pare greu să folosești 100 ml în 18 zile.
Ultimul caz: comandă ( MG0000004768755 ) de la MG - ajunsa pe 14 octombrie. Mi-am luat 96 de doze de Pepsi și Dr Pepper. Îmi place mult sucul acidulat și prefer să-l iau la doză, ca să beau mai puțin. Un PET de 2,5 L dispare repede, dar la doze mă limitez — beau doar când am poftă, uneori chiar una la câteva zile.
Astăzi am vrut să mai dau o comandă și m-am uitat la termenul de expirare: 23.11.2025.
Până acum am consumat doar 4, fiindcă am fost plecat o perioadă.
La suc se poate înțelege — cineva ar putea comanda un singur bax de 24 de doze și l-ar consuma într-o lună.
Însă la aftershave e imposibil să consumi 100 ml în două săptămâni și câteva zile.
Morala poveștii: cumpărați acest tip de articole din magazinele de retail și, dacă luați cantități mai mari, verificați mereu termenul de valabilitate.
Astăzi mi-am luat din Carrefour același tip de aftershave, cu termen de expirare până în noiembrie 2026.
La aceeași doză de Pepsi, termenul era până în iunie 2026.
Aftershave-ul ăla are termen de valabilitate trecut pe cutie? Nu e ca la restul cosmeticelor care expiră in x luni de la data deschiderii? Majoritatea au pe eticheta un simbol ca o conservă cu capacul ridicat unde scrie 6M, 12M, 24M si asta înseamnă ca atatea luni sunt valabile dupa deachidere.
Tocmai, ca parfumurile sau cremele. Nu au termen trecut sau cel putin nu stiu eu de after shave old spice.
De la altex la berea Paulaner am mai patit chestia cu expiratul nu intotdeauna insa s.a intamplat.Atat ei cat si emag au chestia aia cu suprataxarea de 10 lei,iei ceva prin curier si vrei sa platesti cu cardul pac 10 lei in plus.
Nu am reușit să găsesc pe internet nicio fotografie care să arate exact cum arată eticheta produselor din loturile noi.
Eu momentan nu sunt acasă, unde am sticluța respectivă, însă am rugat-o pe mama să verifice etichetele de la cele pe care le are la ea, pentru că acolo am depozitate mai multe modele de Old Spice. Am în jur de 180 de variante diferite, adunate din toată lumea — posibil chiar cea mai mare colecție personală de acest tip din lume. Poate că, la un moment dat, voi face o postare dedicată, cu toate fotografiate la rezoluție mare, așa cum am făcut recent cu adidașii și ceasul.
La modelele mai vechi apare inscripția EXP LL/AAAA, însă sunt sigur că la cel despre care vorbeam era trecută undeva și ziua — poate pe cutie — sau eticheta era de tip nou și includea și indicativul zilei.
În orice caz, nu am spus că ar fi ceva neconform cu legea, ci doar că unele produse afișează un termen de expirare nerealist. Merită să fiți atenți la acest detaliu, mai ales dacă intenționați să cumpărați o cantitate mai mare.
Am niște observații de făcut legat de promoțiile de anul ăsta la Altex. Nu am idee de ce s-a întâmplat așa și nu știu unde să le înșir, așa că le voi spune aici.
Prima observație și cea mai deranjantă este că anumite produse (printre care și cele pe care le urmăream) au primit reduceri suplimentare la câteva zile distanță și care nu țin de acele valuri de reducere pe care le-au anunțat. Un monitor (TCL 27G64) a fost pe 7 noiembrie la 1100 de lei + transport și fără posibilitatea de ridicare din magazin sau rezervare în magazin. Am preferat să-l iau de la competitori pentru că a fost mai ieftin și n-am plătit transport. Spre surprinderea mea, la vreo 3 zile prețul lui a scăzut la 1000 de lei + transport. N-am anulat comanda dată la celălalt magazin (comandă care nu fusese livrată), dar e aiurea pentru clienți care cumpără un produs de 1500 de lei cu 1100 de lei, pentru ca mai apoi prețul să scadă iar cu încă 100 de lei. Reducerea de preț a apărut și la alt produs, un switch Tenda ce 8 porturi. L-am cumpărat pe la începutul săptămânii cu vinerea de 7 noiembrie la vreo 240 de lei și ieri am realizat că este la 130 de lei. Am returnat produsul cumpărat anterior și am rezervat altul la prețul mult mai mic. Ar fi bine ca data viitoare să nu se mai întâmple așa ceva. Nu cred că am văzut așa ceva în alți ani. Dacă a fost, atunci e un obicei care ar trebui să dispară. E ca și cum unii clienți sunt mai norocoși dacă așteaptă. Nu am idee dacă se întâmplă și la alte produse.
Altă problemă ar fi cu transportul perceput pentru tot felul de produse pe care eu nu le consider ieftine (de la 500 de lei în sus). Spre exemplu, pe 7 noiembrie nu se putea alege livrare în magazin. Uneori nu înțeleg de ce se dezactivează așa ceva. Transportul s-ar putea face cu volume mari de marfă, clientul ar putea veni să îl ia și e mai bine decât să fie alergați curierii cu pachețele mici prin tot orașul. E și mai bine pentru planetă, se consumă mai puțin combustibil și se poluează mai puțin. Înțeleg că s-ar putea percepe transport la produse grele sau mai voluminoase (de cele mai multe ori au livrare cu doi oameni), dar pentru produse mici ar trebui ca opțiunea implicită să fie livrarea în magazin. Eu cred că ar fi suficient de mulți clienți care ar alege ridicarea din magazin.
La fel cum am spus mai sus despre livrare, retururile ar trebui să se poată face mult mai ușor, în magazin. Nu am avut decât opțiunea de ridicare prin curier. Din nou curieriii sunt alergați și se consumă timp și combustibil în mod inutil, pe lângă poluarea mai mare și traficul mult îngreunat.
Poate citește cineva aceste observații și le comunică celor care pot face ceva. Aș vrea mult să nu aleg marele competitor în locul Altex, pentru că nu vreau să existe monopol. Problema este că prin decizii mici eu cred că se pierd destul de mulți clienți (cum ar fi livrarea în magazin). Cel puțin eu am ales să nu cumpăr de la Altex de câteva ori în timp produse suficient de scumpe, monitoare, rețelistică, chiar și TV-uri.
By MonkY in forum Tech News
By MonkY in forum Concursuri
By Alexandru in forum Licitatii
By afganistanu in forum GSM & GPS
Bookmarks