Eu am primit invitatie de purchase pe amazon.de si am 22 ore sa accept (510 eur bundle cu mario, free shipping). Daca nu vine nimeni de la altex azi sa confirme ca o sa aduca si ei, o sa precomand la amazon.
Eu am primit invitatie de purchase pe amazon.de si am 22 ore sa accept (510 eur bundle cu mario, free shipping). Daca nu vine nimeni de la altex azi sa confirme ca o sa aduca si ei, o sa precomand la amazon.
Din moment ce precomenzile incep pe 8 Aprilie, tind sa cred ca nu au voie sa ofere nicio informatie pana atunci.
Sincer, nu inteleg graba - tin minte ca si la primul switch, se epuizasera stocurile peste tot in lume, dar la noi erau la raft chiar la cateva luni bune de la lansare.
Daca dai precomanda, trebuie sa platesti in avans? Tine totusi cont ca ai doar 1 an garantie, vs 2 in Ro si ca fiind prima editie de la o consola noua, cel mai probabil in 6-8-10 luni vor scoate revizie noua in care sa repare cine stie ce stupizenie care se strica sau nu functioneaza cum ar trebui.
Plata e in avans da, ca am incercat dar am dat apoi reject.
---------- Post added 04-04-2025 at 22:49 ----------
Later edit: nu mi-a tras banii de pe card inca, desi am plasat precomanda.
Salut,
Ai ceva zvonuri legate de livrarea precomenzilor la controlerele DualSense editia TLOU? Incepe livrarea azi sau maine cumva?
PS Portal a aparut la vreo luna dupa release date. Tot asa de pe amazon am ales sa il iau cand am vazut ca e total silence la noi cu precomenzile.
Am primit email că e la curier Dual Sense The Last Of Us, o surpriză plăcută de la Altex. Sper s-o țină așa mereu. Chiar nu are importanță dacă nu ajunge mâine, cât timp ajunge până vineri. Am de gând să îmi desfăt puțin ochii cu controller-ul.
Al meu a venit cu cutia rupta facuta zob in partea din spate... vad ca si a ta este rupta in stanga jos sub 'For', dar nici nu se compara cu a mea care numai piesa de colectie nu se mai poate numi, desi i-am sunat si le-am trimis 2 notificari sa aiba grija la ambalaj intrucat pentru mine cutia valoreaza mai mult decat produsul in sine!
O bataie de joc generalizata, nu intereseaza pe nimeni nimic decat pana la linia lor de demarcare, restul duca-se dracului...
Si l-ai platit asa, in loc sa refuzi coletul sau sa faci retur? Avem si noi parte de vina cand invatam magazinele ca pot face orice. Cand am zis ca cel mai intelept e sa faci precomanda la fiecare magazin si sa o ridici pe care vina prima in stare buna, au sarit repede unii cu gura ca vai doamne saraceste Altex daca plateste transportul degeaba pentru mine. Sa livreze repede, fara avarii, si nu va pierde niciun leu.![]()
Ai dreptate 200%, daca n-as avea ficatul cat galeata de oboseala si chores si as mai avea energie, asa ar fi trebuit sa fac, dar efectiv imi e scarba de toti si de toate si de retururi si de curieri si de AWB-uri..
In plus, indiferent cum l-as fi impachetat eu, nu-i impiedica nimeni sa spuna ca eu am rupt-o si dupa ce m-au tarat astia de la Depanero 1 luna de zile cu un nenorocit de aspirator incercand sa ma convinga ca le stric eu acumulatorii ca am priza defecta (), am lasat-o asa (mare greseala!)...
Ai avut noroc pentru că au fost mai multe și ambalate toate. Nici nu observasem cutia stricată la colț, eram prea încântat de controller. Oricum eu am rupt puțin partea de sus a cutiei când am vrut s-o desfac.
vezi ca e stoc momentan
https://altex.ro/controller-wireless...MPS5DUALSNLAS/
Bookmarks