Oferta Genius la aniversarea de 5 ani cu 5 vouchere x 50 lei.
REGULAMENT CAMPANIE “Aniversare Genius 5 Ani“.
Azi la 12:15 am primit email cu voucherele:
- eMag - 2 coduri de 50 - valabile în perioada 24 iunie – 31 iulie 2025
- Fashion Days - 1 cod de 50 - valabil în perioada 24 iunie – 31 iulie 2025Poate fi aplicat la comenzile de minimum 250 de lei, TVA inclus, excluzând taxele de transport.
- Flip - voucherul se aplica automatPoate fi aplicat la comenzile de minimum 500 de lei, TVA inclus, excluzând taxele de transport.
- Wolt - 1 cod de 2 utilizari - trebuie revendicat în platforma Wolt și poate fi folosit în decurs de 14 zile de la activare dar nu mai tarziu de 31.07.2025Poate fi aplicat la comenzile de minimum 500 de lei, TVA inclus, excluzând taxele de transport.
Eu am doua coduri la eMag pentru ca nu beneficiez de serviciile Freshful:Voucher în valoare totală de 50 lei (2 utilizări a câte 25 lei), destinat exclusiv clienților Genius care se logheaza pe platforma Wolt folosind credențialele eMAG.
Voucherul poate fi utilizat pentru 2 comenzi pe platforma Wolt, fiecare în valoare de minimum 150 lei, și nu poate fi cumulat cu alte vouchere.
Freshful: valabil în perioada 24 iunie – 31 iulie 2025, poate fi aplicat la comenzile de minimum 300 de lei, TVA inclus, excluzând taxele de transport. Voucherul se cumulează cu celelalte promoții de tip reducere de preț, dar nu și cu alte vouchere.
Bookmarks