Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 40 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 ... LastLast
Results 641 to 660 of 794

Thread: FIFA 16

1. #641 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Eu am încercat în ultimate team. Deci nici măcar asta nu ar fi trebuit sa creeze probleme.

2. #642 SP
    Junior Member denisov's Avatar

Fifa 16

Salut , joaca careva fifa 16 pe xbox360
    gametag - denisovdavid

3. #643 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar

4. #644 SP
    Banned asperas's Avatar
    O puzderie de sobolani trisori in joc ( lag cheaters )..bleah!

5. #645 SP
    Member stormhold7's Avatar
    Chestia asta cu lag-ul chiar se face in mod intentionat? Dar daca faci asta in mod intentionat nu te afecteaza si pe tine? Nu inteleg care-i avantajul

6. #646 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    sunt cel putin 2 variante..o fac intentionat indiferent de scor astfel incat sa te enerveze si sa te determine sa dai Forfeit Game, sau atunci cand sunt in avantaj la fel...sa te impiedice pe tine sa legi vreo actiune..

Si mai sunt aia care iti pun pauza exact in careu inainte sa sutezi si intra prin alunecare si ating si ei mingea putin astfel incat jocul sa "vada" posesia lor...ca altfel n-ar reusi sa puna pauza. Dupa ce se duce pauza, mai ia mingea de unde nu-i ca ai si uitat cum era faza, in ce directie erai, ce urma sa faci..bla bla

7. #647 SP
    Senior Member Zero's Avatar

8. #648 SP
    Member robertfelixx's Avatar
    https://account.xbox.com/en-us/gamec...6-e00e7fe465df o faza de la ultimul meci.

Uneori stau foarte mult pana suteaza

9. #649 SP
    Banned Venom's Avatar
    Priviti fratilor ce gol pot sa iau in minutul 90.Nu stiu ce sa fac. Sa rad sau sa plang?

10. #650 SP
    Junior Member juventistu's Avatar
    Gata l-au terminat cu noul update.seamana izbitor cu fifa15 ,14,și tot așa.nici nu îl mai cumpăr , asta e ultimul an

11. #651 SP
    Member M4nU370's Avatar
    Quote Originally Posted by juventistu View Post
    Gata l-au terminat cu noul update.seamana izbitor cu fifa15 ,14,și tot așa.nici nu îl mai cumpăr , asta e ultimul an
    N.am apucat sa joc, care sunt diferentele ? E ceva semnificativ ?

12. #652 SP
    Member tzakalaka's Avatar
    Sa mor eu ca daca au introdus iara porcaria aia cu pace-ul il vand.

13. #653 SP
    Member stormhold7's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    sunt cel putin 2 variante..o fac intentionat indiferent de scor astfel incat sa te enerveze si sa te determine sa dai Forfeit Game, sau atunci cand sunt in avantaj la fel...sa te impiedice pe tine sa legi vreo actiune..

Si mai sunt aia care iti pun pauza exact in careu inainte sa sutezi si intra prin alunecare si ating si ei mingea putin astfel incat jocul sa "vada" posesia lor...ca altfel n-ar reusi sa puna pauza. Dupa ce se duce pauza, mai ia mingea de unde nu-i ca ai si uitat cum era faza, in ce directie erai, ce urma sa faci..bla bla
    Treaba cu lag-ul am patit-o, dar eu nu ma enervez asa repede. Daca am lag pasez mingea linistit, nu mai atac asa hotarat Poate se plictiseste si el la un moment dat. Din joc, sigur nu ies. Am patit o data sa intorc scorul de la 1-0 la 3-1 si atat de tare s-a suparat adversarul incat din minutul 50 pana in minutul 90 pur si simplu nu a mai jucat. Probabil ca a lasat controllerul deoparte si s-o fi gandit ca la un moment dat se plictiseste fraierul. Nu m-am plictisit, am asteptat Am pus si eu controllerul jos si asteptam sa treaca timpul. Ma uitam la celalalt TV, la meci

Asta cu pauza in careu n-am patit-o. Tot felul de frustrati.

Revenind la FIFA 16, daca spuneti ca se apropie asa de mult de 15 poate nici nu-l mai cumpar...

14. #654 SP
    Member dinamovistu2008's Avatar
    Viteza a ramas aceeasi ? Si a aparut iar ping-pong passing?
    Attached Images Attached Images screenshot_2015-10-06-10-22-39.png

15. #655 SP
    Junior Member jordanelll's Avatar
    @venom : din ce vad eu bine , portarul nu a atins mingea nu ? Deci e bug, pt ca la offside ai lovitura libera indirecta , iar mingea nu a mai fost atinsa de nimeni in prealabil ... Ghinion as putea spune pt tine

16. #656 SP
    Junior Member Adrianicn's Avatar
    Nu am habar daca asta e metoda si in fifa dar stiu ca la alte jocuri online gen call of duty asa se procedeaza.

17. #657 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Quote Originally Posted by juventistu View Post
    Pai scoate CD-ul de FIFA15/14 din consola ca la gameplay nu au modificat nimic Luati batai si dati vina pe Update-uri

18. #658 SP
    Junior Member juventistu's Avatar
    Quote Originally Posted by ragnarlodbrok23 View Post
    Pai scoate CD-ul de FIFA15/14 din consola ca la gameplay nu au modificat nimic Luati batai si dati vina pe Update-uri
    Zici ca mi se pare, de ping pong-ul ăsta la pase și viteza crescuta în gameplay.Sunt conștient de cd-ul pe care îl am în consola,mulțumesc pentru grija, dacă pierd sau câștig e o distractie pentru mine nimic altceva și mai ușor...mai calm sau eu nu am voie la o părere ? Domnule mare jucător?

19. #659 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Nu se da nimeni mare jucator domnule "batran domn" ca sa zic asa dar cand vad ca te plangi ca o domnisoara pe aici... Eu ti-am explicat ca nu au modificat nimic la gameplay, daca tu nu stii cand trebuie sa dai o pasa cu R1+X si alta cu triunghi sau X e fix problema ta...
    Attached Images Attached Images untitled.png

20. #660 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Apăreți ca ciupercile dupa ploaie. Cum luați bătaie , încep băieții cu criticile. )

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 40 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 ... LastLast

Bookmarks