Eu am încercat în ultimate team. Deci nici măcar asta nu ar fi trebuit sa creeze probleme.
Printable View
Eu am încercat în ultimate team. Deci nici măcar asta nu ar fi trebuit sa creeze probleme.
Salut , joaca careva fifa 16 pe xbox360
gametag - denisovdavid
Întreabă aici /forum/f60-console-club/92047-fifa-16-a/ .
O puzderie de sobolani trisori in joc ( lag cheaters )..bleah:-&!
Chestia asta cu lag-ul chiar se face in mod intentionat? Dar daca faci asta in mod intentionat nu te afecteaza si pe tine? Nu inteleg care-i avantajul :)
sunt cel putin 2 variante..o fac intentionat indiferent de scor astfel incat sa te enerveze si sa te determine sa dai Forfeit Game, sau atunci cand sunt in avantaj la fel...sa te impiedice pe tine sa legi vreo actiune..
Si mai sunt aia care iti pun pauza exact in careu inainte sa sutezi si intra prin alunecare si ating si ei mingea putin astfel incat jocul sa "vada" posesia lor...ca altfel n-ar reusi sa puna pauza. Dupa ce se duce pauza, mai ia mingea de unde nu-i ca ai si uitat cum era faza, in ce directie erai, ce urma sa faci..bla bla :))
https://account.xbox.com/en-us/gamec...6-e00e7fe465df B-)=D> @-) o faza de la ultimul meci.
Uneori stau foarte mult pana suteaza
Priviti fratilor ce gol pot sa iau in minutul 90.Nu stiu ce sa fac. Sa rad sau sa plang?
http://youtu.be/FvQzms1t0Xc
Gata l-au terminat cu noul update.seamana izbitor cu fifa15 ,14,și tot așa.nici nu îl mai cumpăr , asta e ultimul an
Sa mor eu ca daca au introdus iara porcaria aia cu pace-ul il vand.
Treaba cu lag-ul am patit-o, dar eu nu ma enervez asa repede. Daca am lag pasez mingea linistit, nu mai atac asa hotarat :) Poate se plictiseste si el la un moment dat. Din joc, sigur nu ies. Am patit o data sa intorc scorul de la 1-0 la 3-1 si atat de tare s-a suparat adversarul incat din minutul 50 pana in minutul 90 pur si simplu nu a mai jucat. Probabil ca a lasat controllerul deoparte si s-o fi gandit ca la un moment dat se plictiseste fraierul. Nu m-am plictisit, am asteptat :) Am pus si eu controllerul jos si asteptam sa treaca timpul. Ma uitam la celalalt TV, la meci :))
Asta cu pauza in careu n-am patit-o. Tot felul de frustrati.
Revenind la FIFA 16, daca spuneti ca se apropie asa de mult de 15 poate nici nu-l mai cumpar...
Viteza a ramas aceeasi ? Si a aparut iar ping-pong passing?
@venom : din ce vad eu bine , portarul nu a atins mingea nu ? Deci e bug, pt ca la offside ai lovitura libera indirecta , iar mingea nu a mai fost atinsa de nimeni in prealabil ... Ghinion as putea spune pt tine :)
Nu am habar daca asta e metoda si in fifa dar stiu ca la alte jocuri online gen call of duty asa se procedeaza.
https://www.youtube.com/watch?v=5gE-ihY_EG0
Zici ca mi se pare, de ping pong-ul ăsta la pase și viteza crescuta în gameplay.Sunt conștient de cd-ul pe care îl am în consola,mulțumesc pentru grija, dacă pierd sau câștig e o distractie pentru mine nimic altceva și mai ușor...mai calm sau eu nu am voie la o părere ? Domnule mare jucător?
Nu se da nimeni mare jucator domnule "batran domn" ca sa zic asa :) dar cand vad ca te plangi ca o domnisoara pe aici... Eu ti-am explicat ca nu au modificat nimic la gameplay, daca tu nu stii cand trebuie sa dai o pasa cu R1+X si alta cu triunghi sau X e fix problema ta... :)
Apăreți ca ciupercile dupa ploaie. Cum luați bătaie , încep băieții cu criticile. :)))